Trailer Center

Loghman

زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است
کاربر سایت
GT.jpg

- از هر جایی که بخواید میتونید لینک بزارید
- عنوان هر تریلر باید نوشته بشه
- لینک تریلر داخل اسپویلر گذاشته بشه (برای جلوگیر از سنگین شدن صفحه)
- ترجیها یـ اطلاع کلی از محتوای تریلر داده بشه
- نقل قول کردن پست تا جایی که به تریلر مربوط ـه مشکلی نداره
- بحث vs اکیدا ممنوع

----------
East India Co.

نام : GDC 09: Trailer

پلتفرم :
plat_pc_default.gif

47322-easeindiacogdcsd.jpg

HDupper.gif
WMV - MOV
SDlower.gif
WMV - MOV - MP4

----------
----------
LSL: Box Office Bust

نام : Cinematic Trailer

پلتفرم :
plat_ps2_default.gif
plat_xb360_default.gif
plat_ps3_default.gif
plat_pc_default.gif

47324-t_lsl_bob_cinematic.jpg

HDupper.gif
WMV - MOV
SDlower.gif
WMV - MOV - MP4

----------
-----------
Project Offset

نام : GDC 09: Meteor Demo

پلتفرم :
plat_pc_default.gif

47298-t_projectoffset_gdc09_meteor.jpg

HDupper.gif
WMV - MOV
SDlower.gif
WMV - MOV - MP4

---------------------

با سلام.
یک تریلر دیگر از انیمیشنی که مطمئنا بسیار طرفدار دارد. تریلر جدید از انیمیشن Final Fantasy VII بر روی سایت Youtube و همچنین سایتهای خبری قرار گرفته که شما میتوانید از اینجا این تریلر بسیار زیبا رو ببینید. صحنه های جدید توی این تریلر قرار گرفته و بسیار بسیار زیبا شده. مدت زمانش هم حدود به 4 دقیقه هست. واقعا به همه ی شما پیشنهاد میکنم حتما این تریلر رو ببینید.
پیمان خسته نباشی... خدایی ترکوندی اینجا رو ... خسته نباشی.

يه تريلر in game از opration flashpoint که واقعاً زيبا و حيرت اوره.چيزه که خيلی من بهش توجه کردم و متوجه شدم اين بود که بازی رو 60 فريم حالا يه ذره بالا پاينتر اجرا ميشه.
فقط متوجه نشدم بازی رو pc اجرا شده يا رو کنسولها..اگه رو کنسولها باشه که واقعاً شوکه کنندست.
http://www.youtube.com/watch?v=0hKghrDhNOM

6

يه تريلر in game از opration flashpoint که واقعاً زيبا و حيرت اوره.چيزه که خيلی من بهش توجه کردم و متوجه شدم اين بود که بازی رو 60 فريم حالا يه ذره بالا پاينتر اجرا ميشه.
فقط متوجه نشدم بازی رو pc اجرا شده يا رو کنسولها..اگه رو کنسولها باشه که واقعاً شوکه کنندست.

میشه بپرسم از کجا فریم ریتش رو فهمیدید:blink::baby:

الان این کجاش حیرت آور و شکه کننده بود؟؟؟!!!! :confused:

در ضمن نمیدونم چرا یه احساسی بهم میگه این تریلر ریل تایم نبود :دی

الان این کجاش حیرت آور و شکه کننده بود؟؟؟!!!! :confused:

در ضمن نمیدونم چرا یه احساسی بهم میگه این تریلر ریل تایم نبود :دی
ممکنه واسه شما جالب نباشه و چيزه خاصی توش نديده باشی ولی من دقتم رو اينچنين تريلر ها زياده و کوچکترين چيزی که تو تريلر برام جالب باشه دوباره نگاه ميکنم تا بيشتر با جزئيات کار آشنا بشم.

میشه بپرسم از کجا فریم ریتش رو فهمیدید

اينقدر من ديگه تريلر ديدم از بازيها و عاشق فريم بالا تو بازيها هستم که به راحتی ميتونم حدس بزنم يک بازی تقريباً رو چند فريم بر ثانيه اجرا ميشه..شما ممکنه متوجه نشده باشيد ولی مطمعناً کسانی که به اين جور مسائل دقت کنن ، تشخيص دادنش راحته
بحث real time بودن رو که بزاريم به کنار اين تريلر دورو وره 60 فريم هست...اگر به اخرهای تريلر که طرف يوهو متوجه ميشه دارن بهش تير ميزنن دقت کنيد متوجه فريم بالای بازی خواهيد شد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or