Trailer مقايسه Battlefield : BC در PS3 و X360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این عکسهایی که این دوستمون گذاشته از همون Trailer هست ! پس معلومه که شما اصلاً Trailer رو ندیدی و فقط اومدی یه چیزی گفتی از خودت !!!

شما که الان با این حرکت نشون دادی تریلر رو ندیدی!!!
الان فن بوی کیه؟!

شما تریلر رو ببین بعد بیا از دیگرن ایراد بگیر دوست من!

چی میگید شماها !!! من تریلرو ندیدم! :eek: :laughing:
پس اینا رو الان دارم از خودم درمیارم !
اون عکس ها رو هم میدونم که از تریلر هستش اون تریلر مقایسه هم همینطوره ولی نه دیگه به این تاری!

چه قدر دیگه میخواید فن بوی بازی درمیارید !

من که براتون تفاوتش رو توضیح دادم دیگه خود دانید!

شما که جفتش رو دارید یه تریلر بسازید! به همین سادگی!
شما که دیگه Fake نمیسازید!
آقا نیما زحمتش رو کشیدن!

آخرین ویرایش:
شما که جفتش رو دارید یه تریلر بسازید! به همین سادگی!

شما که دیگه Fake نمیسازید!

درود
Lead Platform ـش 360 بوده، ناشرش هم EA، توقع داشتید بازی با کیفیت یکسان بین 360 و ps3 عرضه بشه!.

سلام میشه بگید این جروبحث ها چه فایده ای داره به جز اینکه با این فن بوی بازی ها خودتون رو خراب می کنید چیز دیگه ای داره؟ باید قبول کنیم که 360 بازی نور و رنگ بهتری داره لازم به ذکره که دومین 360ه من 3 چراغ شده و دوست دارم با دستام عمو بیل رو خفه کنم که آروم بشم بعد برم یه آرکید بگیرم که تا 2 هفته دیگه میگیرم:laughing:

آخرین ویرایش:
من خودم از هر دو نسخه عکس گرفتم و با توجه به وجود دکمه های LB و L2 مشخصه که هر کدوم متعلق به چه نسخه ای هست و Fake - Make هم در کار نیست ...

البته چون سایز عکسها بزرگه و نخواستم کوچیکش کنم ( چون جزئیات محو میشد ) بصورت ZIP میزارم ...

Attachments

متاسفانه من هنوز نسخه PS3 این بازی رو نگرفتم :biggrin1: که از هر دو نسخه عکس بگیرم و اینجا بگذارم
به نظر من هر دو نسخه کاملا یکسان هستند
در عکسی که آقا نیما گذاشت فقط نسخه PS3 کمی شفاف تر هستش و کمی رنگها در دو نسخه متفاوت هست نسخه PS3 رنگ لباس یارهامون مایل به سبزه و نسخه 360 رنگ لباس ها کمی مایل به زرد هستش

اونطور که توی ویدئوی مقایسه دیده میشه نور پردازی توی 360 کمی بهتره ولی بعضی جاها هم مثل همون عکسی که دوستان گذاشتن Detail ها از جمله اون بوته ها توی 360 بیشتر نیست اگر دقت کنید موفعیت دو تا تصویر با هم متفاوته ولی بازم نور پردازی روی اسلحه در 360 بهتر هست در عوض توی 360 گسستگی فریم دیده میشه که تو PS3 وجود نداره.توی این عکسها هم که آقای nima_mn گذاشتن جزئیات در سایه های و Texture کف جاده تو 360 بهتر به نظر میاد.

آخرین ویرایش:
از نظر من بیشترین تفاوت توی رنگها هست که به چشم میاد و من خودم نسخه 360 رو از این نظر بهتر میدونم ... ولی کلا اختلاف قابل ملاحظه ای ندارن .

به عنوان عضو جديد و يك تازه كار به نظرم كاملا مشخصه كه نسخه x360 برتري داره

من این Trailer رو هنوز ندیدم ولی Trailer مقایسه این بازی رو که ماله Game trailers بود رو دیدم
والا من هیچ تفاوت انچنانی رو ندیدم
می گید نه خودتون برید نگاه کنید

به نظر من که تو هر دوتا تریلر X360 بهتر بود به دلیل واضح و شفاف تر بودن رنگها(فقط نمیدونم چرا تو ایکس360 کامیونه چپ شد ولی تو PS3 نه؟!
39.gif
)

داخل تریلر اولین پست که هر ادم عاقلی میتونه تشخیص بده که 360 بهتر هست !!
اما داخل عکسی که نیما گزاشته هیچ تفاوت اساسی نمیشه دید !!

اما داخل عکسی که نیما گزاشته هیچ تفاوت اساسی نمیشه دید !!
اما من يه تفاوت ديدم اونم تسكچر هاي كف جاده تو 360 داراي حجم و عمق بيشتري هستند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or