Trailer مقايسه Battlefield : BC در PS3 و X360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
این هم Trailer مقايسه Battlefield : BC در PS3 و X360

Trailer

به نظر خودم نسخه X360 خوش آبورنگتر و بهتره :love::love:

از نظر من نور پردازی در نسخه ی 360 خیلی قشنگ تر و بهتره.

من هنوز بازی رو نگرفتم ولی اینطور که توی این تریلر معلومه کیفیت بافت ها نورپردازی و افکت های دود و انفجار نسخه 360 بهتره

نورپردازی که 100% در X360 بهتر هست. شما مجبوری انقدر Fan Boy بازی در بیاری ؟!!!
مثلا با این حرفت اومدی حرف چهار تا فن بوی 360 که حتی تریلر مقایسه رو هم ندیدن و از روی باد معده حرف میزنن رو تایید کنی؟؟؟!!!
به وضوح معلومه که نسخه PS3 نورپردازی و بافتهای بهتری داشت توی تریلر و طبق معمول در بازی های مولتی پلتفرم رنگهای نسخه PS3 بهتره ;)

آخرین ویرایش:
علیرضا درست میگه خوشگلم :دی نسخه 360 خوش آب و رنگ تره و نور پردازی بهتری داره ، ولی دیگه درباره این مسائل دود و انفجار من چندتا ویدئو دیدم چیزی مشخص نبود ...

مثلا با این حرفت اومدی حرف چهار تا فن بوی 360 که حتی تریلر مقایسه رو هم ندیدن و از روی باد معده حرف میزنن رو تایید کنی؟؟؟!!!
به وضوح معلومه که نسخه PS3 نورپردازی و بافتهای بهتری داشت توی تریلر و طبق معمول در بازی های مولتی پلتفرم رنگهای نسخه PS3 بهتره ;)
امید جان ایشان خودشون از طرفداران ps3 و کاربر فعال آن بخش هستند ولی کاملا فن بوی بودن را کنار گذاشته و و دارد حقیقت را میگوید. البته بار اولش نیست همیشه ثابت کرده که الکی حرف نمیزنه:love: شما هم بهتره چشمتان را بروی حقایق باز کنید;)
ONLY XBOX360

دوستان این عکس ها رو ببینید!

جدا از فن بوی بازی جزییات پیراهن کدام سرباز بهتره؟
شفافییت تو کدوم تصویر بیشتره؟

10sb0oj.jpg

عکس دوم
کدوم چمن با جزییات بیشتری کار شده؟
کدوم اسلحه شفاف تر به نظر میاد؟

ixt452.jpg

در هر دو مورد من میگم Xbox360

شمام بگین!

اولا این عکسها کاملا Fake هست و در همه سایتها میشه از این عکسهایی که کاربرهای فن بوی در فرومها میگذارن پیدا کرد
به این صورت که یک نسخه رو قرار میدن و یه کمی تارش میکنن و میگن مثلا این عمس نسخه PS3 هست و عکس دیگر نسخه 360 :)

خب اگه بخوایم فن بازی رو کنار بگذاریم :biggrin1: شما هم کنار بگذارید:biggrin1:

اون سایتی که این مقایسه رو انجام داده گفته که هردو نسخه از هر لحاظ کاملا یکسان هستند و فقط
فریم ریت کمی در نسخه 360 ناپایدار تره و نسخه PS3 فریم ریت بهتری داره همین و بس!

اولا این عکسها کاملا Fake هست و در همه سایتها میشه از این عکسهایی که کاربرهای فن بوی در فرومها میگذارن پیدا کرد
به این صورت که یک نسخه رو قرار میدن و یه کمی تارش میکنن و میگن مثلا این عمس نسخه PS3 هست و عکس دیگر نسخه 360 :)

اون سایتی که این مقایسه رو انجام داده گفته که هردو نسخه از هر لحاظ کاملا یکسان هستند و فقط
این عکسهایی که این دوستمون گذاشته از همون Trailer هست ! پس معلومه که شما اصلاً Trailer رو ندیدی و فقط اومدی یه چیزی گفتی از خودت !!!

شما که الان با این حرکت نشون دادی تریلر رو ندیدی!!!
الان فن بوی کیه؟!

شما تریلر رو ببین بعد بیا از دیگرن ایراد بگیر دوست من!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or