شایعه Toys R Us : کنسول Xbox One زودتر از PS4 خواهد آمد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

فروشگاه های زنجیره Toys R Us در آمریکا تخمین زده است که کنسول Xbox One در 29 نوامبر (12 روز قبل از تعطیلات سال نو میلادی) عرضه خواهد شد در حالی که PlayStation 4 در 13 دسامبر خواهد آمد.هیچ یک از تاریخ های ذکر شده توسط Sony یا Microsoft تایید شده نمی باشد.
گفته می شود که Xbox One در ماه نوامبر می آید درحالی خود کمپانی مایکروسافت از روز اول معرفی کنسول از لغت " تعطیلات کریسمس" استفاده می کند.
کمپانی Toys R Us تاریخ عرضه دو کنسول ارسال آنها را 11/30/2013 لیست کرده است و این مورد ممکن است چیزی باشد که سایت کمپانی ذکر شده نباید ذکر می کرد.
آیا PlayStation 4 واقعا دو هفته بعد از Xbox One خواهد آمد؟
شایع است که سونی در Gamescom تاریخ دقیق را اعلام می کند
Gamingbolt

اینایی که میگن جور کردیم یعنی الان 3 میلیون میخواد بدن بابت کنسول خالی ؟:-/

چرا 3 میلیون چیه ؟

من باندل PS4 الان دادم برای اول کار پسر خالم کانادا Pre-order کرده 500 دلار خوب الان هم دلار 3200 منم پولم به دلار تبدیل کردم 500 دلارش جور شده که شد 1600 دیگه 3 میلیون چیه ؟ دلار چند حساب میکنی ؟.

کنسول ها رو هم با هم با چند تا بازی قدیمی که مونده بود از PS3 و ... فروختم 1900 خوب برای چی الان جور نشه ؟

به نظرم هر دوتون اشتباه کردید کنسول رو فروختید "علی الخصوص علیرضا که ps3ـیش رو هم فروخته چون 2 بازی دیگه قراره براش بیاد که یکیش طول میکشه تا بشه لذت کامل رو ازش برد نمیشه که بگی 3-2 ماه کنسول پیشم باشه (یا شایدم میشه؟!
yahoo_4.gif
)"
چون اینجا ایرانه ، اول اینکه معلوم نیست قیمت دلار چی میشه "ممکنه ارزون بشه و سود کرده باشید و یا بلعکس" شاید الان برنامه ریزی کنید که قیکت کنسول 2.5 باشه بعد که اومد یه دفعه قیمت 3.5 رو میبینید واسه ماه اول و همانا هنگ میکنید
yahoo_4.gif
...

احمد جان من خودم نظرم دقیقا همین بود نمیخواستم بفروشم هم پیشنهاد بهترین دوستم خیلی خوب بود و هم سخت بود که روش زمین بندازم از طرف دیگه من حتی میتونم 3 ماه هم ازش کنسول بگیرم دوباره . TLOU من تا الان 7 دفعه تمام کردم یه چند تا بازی مونده انم بیان میگیرم ازش بازی میکنم مشکلی نیست .:d

آخرین ویرایش:
3 میلیون واقعا ارزش داره؟:|
خوب میریم همون 360-PS3 رو بازی میکنیم چه کاریه؟!
:d

نه بابا دیگه 3 میلیون نمیشه دیگه خیلی بخوان گرون بدن 2.5 هستش بیشتر از این عمرا از ایران بخرم میرم از عراق یا ترکیه میخرم:d من دیگه نسل فعلی بهم حال نمیده فقط واسه نسل بعد انگیزه دارم و بس!

- - -ویرایش - - -

الان وضعیت خیلی ها که میگن ما اومد میخریم و.... خیال باطلی بیش نیست8->8->8->

نه دیگه خیلی هم بزرگش نکنید .بابا به خدا الان یه لپ تاپ در پیت میخواین بخرین میشه 2 تومن دیگه کنسول که جای خودشو داره;) من روز اول میخرم.

- - -ویرایش - - -

به نظرم هر دوتون اشتباه کردید کنسول رو فروختید "علی الخصوص علیرضا که ps3ـیش رو هم فروخته چون 2 بازی دیگه قراره براش بیاد که یکیش طول میکشه تا بشه لذت کامل رو ازش برد نمیشه که بگی 3-2 ماه کنسول پیشم باشه (یا شایدم میشه؟! :d)"
چون اینجا ایرانه ، اول اینکه معلوم نیست قیمت دلار چی میشه "ممکنه ارزون بشه و سود کرده باشید و یا بلعکس" شاید الان برنامه ریزی کنید که قیکت کنسول 2.5 باشه بعد که اومد یه دفعه قیمت 3.5 رو میبینید واسه ماه اول و همانا هنگ میکنید :d ...

من فعلا تا اومدن کنسول نسل بعد ، با PC عزیزم بازی میکنم و چون حدسم این بود دلار ارزون میشه فروختمش تا ضرر نکنم:d

دیگه خیلی بخوان گرون بدن 2.5 هستش

2.5 بدی به کنسول 400 500 دلاری؟ من که PS4 رو عمرا بیشتر از همون یک و دویست که تبدیل دلاره نمیخرم! فروشنده ها میخوان این وسط بازار سیاه راه بندازن که بهتره از همین الان بهشون یه میدل فینگر بزرگ بدیم!

2.5 بدی به کنسول 400 500 دلاری؟ من که PS4 رو عمرا بیشتر از همون یک و دویست که تبدیل دلاره نمیخرم! فروشنده ها میخوان این وسط بازار سیاه راه بندازن که بهتره از همین الان بهشون یه میدل فینگر بزرگ بدیم!
دلار 3,200ـه !80 چوب هم بهت تخفیف بدن؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or