شایعه Toys R Us : کنسول Xbox One زودتر از PS4 خواهد آمد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

فروشگاه های زنجیره Toys R Us در آمریکا تخمین زده است که کنسول Xbox One در 29 نوامبر (12 روز قبل از تعطیلات سال نو میلادی) عرضه خواهد شد در حالی که PlayStation 4 در 13 دسامبر خواهد آمد.هیچ یک از تاریخ های ذکر شده توسط Sony یا Microsoft تایید شده نمی باشد.
گفته می شود که Xbox One در ماه نوامبر می آید درحالی خود کمپانی مایکروسافت از روز اول معرفی کنسول از لغت " تعطیلات کریسمس" استفاده می کند.
کمپانی Toys R Us تاریخ عرضه دو کنسول ارسال آنها را 11/30/2013 لیست کرده است و این مورد ممکن است چیزی باشد که سایت کمپانی ذکر شده نباید ذکر می کرد.
آیا PlayStation 4 واقعا دو هفته بعد از Xbox One خواهد آمد؟
شایع است که سونی در Gamescom تاریخ دقیق را اعلام می کند
Gamingbolt

دیر و زود نداره، ماهی رو هروقت از آب بگیرن کیلو خداتومنه واسه ما :دی.

:))
دقیقا.
تو یچیز همه ی ما مشترکیم اونم اینکه وقتی می خوایم کنسول های نسل بعدی رو بخریم به این فکر میکنیم که کدوم وسیله ی خونه رو بفروشیم جاش کنسول بگیریم.:d
البته بعضی ها که جزو مرفحین بی درد هستن بحثشون جداست:d

:))
دقیقا.
تو یچیز همه ی ما مشترکیم اونم اینکه وقتی می خوایم کنسول های نسل بعدی رو بخریم به این فکر میکنیم که کدوم وسیله ی خونه رو بفروشیم جاش کنسول بگیریم.:d
البته بعضی ها که جزو مرفحین بی درد هستن بحثشون جداست:d

من که همین امروز به یکی هم 360 هم PS3 فروختم رفت پی کارش پول یکی از کنسول ها در امد .:d

به جاش هر وقت بخوام ازش میگیرم دوباره بازی میکنم بدون اینکه پولی بدم.
yahoo_4.gif

من که بعد از دو سال از عرضه ی PS3 اونموقعه لمسش کردم !!
این سری یه تیپ مایه دارا رو میزنیم میریم توپخونه برای مثلا خرید و قیمت گیری بعد دسته ی PS4 رو میگیریم دستمون یه فیضی میبریم (if you know what i mean :d لامصب از شبی که اون خبر رو خوندم :)) )
در همین حال با بقیه بچه ها قرار میذاریم که بیان فروشندگان مغازه رو سرگرم کنن و اونا هم قیمت بگیرن :d
بعد از فیض بردن و زیارت و دست کشیدنو و صد البته پارچه کشیدن :d با یکی از بچه ها هم قرار میذاریم با خودش دوربین بیاره بعد یه دفعه همگی برمیگردیم به دوربین میگیم سیب:d
عکس رو میگیریم و در حالی که فروشندگان ترول شدند(این شکلی شدند :|‌) و ما تا زمان هک دستگاه و نزول قیمت دیگه به بازار برنمیگردیم مکان رو به مقصد اپلود فرار میکنیم :d
ا

من که همین امروز به یکی هم 360 هم PS3 فروختم رفت پی کارش پول یکی از کنسول ها در امد .:d

به جاش هر وقت بخوام ازش میگیرم دوباره بازی میکنم بدون اینکه پولی بدم.:d

کار خیلی خوبی کردی:d
منم 360 ام رو فروختم و با کمی پس انداز ، از الان پول یکیشون رو جور کردم فقط مونده اون یکی که اونم یک سال بعد میخرمش;)

به نظرم هر دوتون اشتباه کردید کنسول رو فروختید "علی الخصوص علیرضا که ps3ـیش رو هم فروخته چون 2 بازی دیگه قراره براش بیاد که یکیش طول میکشه تا بشه لذت کامل رو ازش برد نمیشه که بگی 3-2 ماه کنسول پیشم باشه (یا شایدم میشه؟! :d)"
چون اینجا ایرانه ، اول اینکه معلوم نیست قیمت دلار چی میشه "ممکنه ارزون بشه و سود کرده باشید و یا بلعکس" شاید الان برنامه ریزی کنید که قیکت کنسول 2.5 باشه بعد که اومد یه دفعه قیمت 3.5 رو میبینید واسه ماه اول و همانا هنگ میکنید :d ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or