Toy Story 3: The Video Game

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخر اومد TOY STORY 3 :love:!

بازی رو این هفته میگیرم تاپیک رو آباد کنیم با برو بچ انیمیشن دوست:biggrin1:
هر وقت بازی رو زدی تو رگ بیا مستفیزمون کن (??!!!!mostafiz)(به به نه فارسیشو میدونم چیه نه املاشو یه هویی اومد تو کلم . اصلا هم چین کلمه ای داریم یا من مخم تاب ور داشته؟)
راستی چه کنم . من داستان فیلم خیلی واسم مهمه اگه بخوام فیلمو ببینم (که میشه 6 ماه دیگه با کیفیت توپ) بازی دیگه حال نمیده اگرم بخوام اول بازی رو بکنم بعد فیلمو ببینم که دیگه فیلم لو میره . تکلیف ما چیه؟;)

سلام به همه ی دوستان
خوب منم بازی رو گرفتم و یه خورده بازی کردم.
همونطور که قبلا گفتم گرافیک خوبه ولی عالی نیست
کنترلشم بدک نیست...
اگه سری قبلی بازی ها رو بازی کرده باشین حتما این سری رو هم دوست دارین...
اگر چه یه مشکلاتی داره ولی من بازی رو دوست دارم و خیلی هم خوشحالم:دی
کلا بازی خوشحالیه:دی
اون تیکه ای که (باز) پرواز میکنه به نظر من یه ذره رو اعصابه....

موفق باشد

سلام
اقا ما پير شديم از بس بازي كرديم و به جايي نرسيديم :
من تو همون شهره كه اول توشيم به عمران و سازندگي و كمك به مردم پرداختم :biggrin1: كه يك شعبه ديگه از شهر رو يك جاي ديگه كه سَد بود درست كردم و چند تا خونه اُ اينا هم داره :biggrin1: دوستان ميخوام ببينم چه قد ديگه بايد برم تا برسم به اونجايي كه باز تو فضاست:biggrin1: و وودي تو اتاق انديِ اتاقو آب برده :biggrin1:

من دیروز این بازی را گرفتم .

[FONT=&quot]مرحله اول که روی قطار بازی میکردیم خیلی جالب و خوب بود . اما بعد از اون انگار سبک بازی [/FONT]sandbox [FONT=&quot] شد . کسی اگه بازی کرده ممنون میشم یه توضیح بده که آیا بازی حالت مرحله ایی داره یا طوره دیگری هست . [/FONT]

اگر مثل اون نسخه PS هست بگیرم، همونی که تو مرحله ها باید یه کارایی میکردیم و امتیاز میگرفتیم و میشد اون کارارو نکنیم و مرحله رو همینجوری تا آخر بریم!:d

یه نفر بگه بعد از اون مرحله قطار بازی چه شکلی میشه ؟ من تا آخر مرحله قطار رفتم میخوام ببینم بازم برم یا نه؟

منم مرحله بعد از قطار را مشکل دارم . معلوم نیست بازی مرحله ایی هست یا sandbox .
البته کلا 15 دقیقه بازی کردم به خاطر همین زیاد با بازی آشنا نشدم هنوز .

بابا بازی آمده ها ... یکم شور و شوق نشون بدید خو :d!

من فردا بازی میرسه دستم ، خودم میام میترکونم :d! شهاب هم نیست یکم حرفهای منو درک کنه !:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or