Toy Story 3: The Video Game

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
toystory3logo-560x298.jpg

غیرممکن است کسی با انیمیشن فوق العاده زیبا و محبوب دیزنی یعنی Toy Story آشنایی نداشته باشد ! انیمیشینی که با بردن جوایز فراوان موفقیت بسیاری را برای دیزنی به همراه داشت . و دنباله هایی مثل Toy Story 2 داشت . البته همانند اکثر انیمیشن های معروف ، سری TS بازی هایی در زمان از روی انیمیشن منتشر کرد . اما خب چند وقتی هست که نسخه سوم این انیمیشن محبوب تایید شده است و همانند نسخه های قبلی ، Disney بازی هم به همراه این انیمیشن عرضه خواهد کرد !
تاکنون عکس هایی از بازی منتشر شده است که گواهی گرافیک بامزه و خوش رنگ بازی هست ( میتونید توی این تاپیک عکس های این بازی رو ببینید . )
بازی تقریبا 2 ماه دیگه ( June ) عرضه خواهد شد !

اطلاعات بازی :

Release Date: June 15, 2010
Publisher: Disney Interactive Studios
Developer: Avalanche Productions
Also in : PS3 , DS , Wii , PSP , PC

امید وارم بازیش مثل نسخه های قبلیش- ارکید و لذت بخش باشه.از معدود بازیهایی هست که انیمیشن بود و لذت بخش بود:love:

آخرین ویرایش:
کلا بازی هایی مثل اینو The Lion King و Tarzan و Hercules و Aladdin و اینا خیلی خاطره دارن برامون !
پ.ن : قبلا بازی ها چی بود الان چی شده ...
آخ گفتی وقتی ياد اون شترا تو aladin ميفتم هنوز خندم ميگيره خيلی با مزه تف ميکردن :دی
روی آتیش رفتن اون سرباز ها هم خیلی خنده بود :دی .
هرکول من يادمه اون مرحلش فک کنم مرحله دوم بود که يه سری مانع سر راه آدم بود و بايد با سرعت ازشون رد ميشديم هميشه مستقيم ميرفتم :دی
کلا 9 تا مرحله داشت که مرحله اولش دو بعدی بود و مرحله دومش باید میدوئیدی و مرحله 3 هم یه باس داشت ! خدایی بود برای خودش اون زمان :دی !
تارزانم که نگو :love:
تک تک مرحله هاش رو هنوز یادمه :دی ! واقعا شاهکار بود ! حتی اون مینی گیم ها و آرتورک هاشم یادمه !

آخرین ویرایش:
کلا بازی هایی مثل اینو The Lion King و Tarzan و Hercules و Aladdin و اینا خیلی خاطره دارن برامون !

آخ گفتی وقتی ياد اون شترا تو aladin ميفتم هنوز خندم ميگيره خيلی با مزه تف ميکردن :دی

هرکول من يادمه اون مرحلش فک کنم مرحله دوم بود که يه سری مانع سر راه آدم بود و بايد با سرعت ازشون رد ميشديم هميشه مستقيم ميرفتم :دی

تارزانم که نگو :love:
ولی بازی heart of darkness یه چیز دیگه بود

آقا این تاپیک TOY STORY 3 تا الان کجا بود ، بزنم نصفتون کنم ؟!:biggrin1:

میگم اون مرحله Shop رو یادتونه ، خیلی قشنگ بود ، یا اونجا که میرفتیم "سرزمین پیتزا" (اسمش همین بود دیگه) ؟!
واقعا چه دورانی بود اونموقع ها ... با این که مثل الان همه دنبال گرافیک و اینا نبودن ولی واقعا از بازی لذت میبردن:((

چه انیمیشن شماره 1 و2 و چه گیمهاش شاهکار بودن اون زمان هیچ وقت یادم نمیره مرحله تو فروشگاه رو . امیدوارم بازیه جدید مثل قدیمی هاش لذت بخش باشه و نیان یه بازی مزخرف بسازن که صرفا همراه فیلم بیاد بیرون

بازی خیلی جالبی به نظر میاد البته اگه بازی رو بیش از حد راحت نکنن!(که احتمالش فوق العاده زیاده!)
خیلی وقته یه بازی درست حسابی کارتونی نیومده
آخرین بازیی که من رفتم wall-e بود که البته چندان فوق العاده نبود ولی در کل بازی نسبتا خوبی بود
اواخر هم گفتم مینی نینجا جالب میشه که به حدی بچه گانه بود که نتونستم تحمل کنم
و اين نسل kong-fu panda و Ice Age 3 عالي بودن بين بازي هايي كه از رو انيميشن ها ساخته شده بودن ببينيم اين چي ميشه
من kong-fu panda رو رفتم ولی حالم بهم خورد.خیلی خیلی چرت بود! مثله این بود که هزار بار قبلا تمومش کردی! هیچ چیز جدید یا خلاقانه ای نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or