TowerFall Ascension | PC

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
logo.png

Developer: Matt Thorson
Artist: MiniBoss
Composer: Alec Holowka
Genre: Action
Platform: PC - PS4
Release Date: March 11, 2014

​
بازی TowerFall که یک بازی اکشن با Co-Op 4 نفر است اول برای کنسول Ouya عرضه شد و از سوی منتقدین مورد تحسین قرار گرفت. TowerFall Ascension ورژن مخصوص PC و PS4 است که دارای مراحل بیشتر و امکانات جدید است.

تصاویر بازی:

----
Multiplayer game of the year - Chris Plante, Polygon
Insanely fun multiplayer madness ... 9 / 10 - Game Informer
TowerFall was the most fun I had at E3 - Kotaku

[video=youtube;PePm9lYQ038]http://www.youtube.com/watch?v=PePm9lYQ038[/video]
​

توی یه سایتی خوندم که میشه بازی رو بصورت تک نفره هم بازی کرد. بازی هم یکی دو روزه توسط 3DM منتشر شده:

190 مگ
بله میشه منظورم این بود که 4 نفر هم ساپورت میکنه
من بازی رو دانلود کردم و یه یک ساعتی بازی کردم بازی فان و معتاد کننده ای مخصوصا اگه با کسی بازی کنید لذتش چند برابر میشه

من هی میخواستم تاپیک این رو بزنم ولی حسش نبود ، نگو تاپیک داشته و من بی خبر بودم ! :دی
بازی خیلی جالب و اعتیادآوری هست. حال و هوای جالبی داره و از نظر بصری و موسیقی یادآور بازی های قدیمی تر هست. حالت چند نفره که به نظر میرسه اصل کار هست رو بازی نکردم ، ولی حالت تک نفره هم عالیه. توی هر مرحله وارد یک محیط کوچیک میشیم و دشمن ها از در و دیوار میریزن توی محیط. فقط هم یک دکمه پرش و یک دکمه برای تیراندازی هست. (البته دکمه ای هم برای جا خالی دادن هست که من کلهم استفاده نمیکنم ازش ! :دی) هر مرحله از 7،8 تا بخش تشکیل شده که هر بار با پاکسازی محیط ، وارد بخش بعدی میشیم و دوباره دشمن ها میان. تنوع نسبتاً خوبی بین دشمن ها دیده میشه و هرکدوم کارهای مخصوص خودشون رو میکنن و درجه سختی بازی هم بعضی وقت ها به شدت دردناک میشه ! :دی
تنها مشکل بازی این بود که خیلی کوتاه بود. یعنی کلهم 8،9 تا مرحله اصلی داشت. البته درجه سختی بالای بازی باعث میشه زمان بازی کردن هم بالاتر بره ، من وقتی به بازی عادت کردم مراحل اول رو نسبتاً راحت تموم کردم ولی توی مرحله آخر رسماً یکی دو ساعتی درگیر بودم ! :دی
در مجموع حتماً بازی رو تجربه کنین. حجمی هم نداره و مطمئن باشین پشیمون نمیشین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or