PC Tower of Fantasy

سازنده
Hotta Studio
تاریخ انتشار
December 2021
ناشر
Level Infinite
پلتفرم‌ها
  1. PC
Tower of Fantasy on Steam

Tower of Fantasy یک بازی آنلاین در سبک MMORPG چند پلتفرمی (PC و Mobile) با فضایی شبیه به انیمه های ژاپنی است که در آن ما به عنوان شخصیتی در سیاره آیدا که آخرین پناهگاه بشریت بعد از نابودی منابع سیاره زمین است، ظاهر میشویم که در این سیاره همه بدنبال انرژی قدرتمندی بنام Omnium هستند که توسط یک برج بزرگ در دنیای بازی استخراج می شود.

بازی Tower of Fantasy توسط یه شرکت چینی بنام Hotta Studio ساخته شده است

سایت رسمی بازی : Tower of Fantasy Official Website - A Shared Open World MMORPG

آخرین ویرایش:
یه سوالی دارم: دقیق متوجه نشدم، یه سری میگن که قدرت تو بازی بر اساس شخصیت نیس و بر اساس سلاح هستش...هر سلاحی دست شخصیت بدی نوع بازی ـش و قدرتش عوض میشه
یه سری جاها هم درباره ی یه سری شخصیت صحبت کردن که ساپورت ـه، هیلره، DPS و یا مثلاً کلیموره برا زدن شیلد دشمن ها....

خو الان چی شد آخرش؟...یه کسی که بازی کردی یه توضیحی میده

یه سوالی دارم: دقیق متوجه نشدم، یه سری میگن که قدرت تو بازی بر اساس شخصیت نیس و بر اساس سلاح هستش...هر سلاحی دست شخصیت بدی نوع بازی ـش و قدرتش عوض میشه
یه سری جاها هم درباره ی یه سری شخصیت صحبت کردن که ساپورت ـه، هیلره، DPS و یا مثلاً کلیموره برا زدن شیلد دشمن ها....

خو الان چی شد آخرش؟...یه کسی که بازی کردی یه توضیحی میده
کلا با کاراکتر اصلی بازی می‌کنی که میشه ۳ تا سلاح روش گذاشت و بینشون سوییچ کرد.
گنشین رو در نظر بگیر که بجای سوییچ کردن بین کاراکترای تیمت بین سلاحشون سوویچ می‌کنی و مثلا اگه سوییچ کنی رو گانیو تو این بازی فقط تیرکمونش میاد دست لومین ولی قابلیت اسکیل و برست مثل گانیو رو داره.
وقتی سامون می‌کنی اگه sr یا ssr گیرت بیاد در واقع سلاح اون کاراکتر هست به اضافه اسکین ظاهر کاراکتر.
اینکه میگن dps و شیلدشکن و هیلر یعنی ۳ تا سلاحی که میذاری رو کاراکترت اونجوری باشن.

کلا با کاراکتر اصلی بازی می‌کنی که میشه ۳ تا سلاح روش گذاشت و بینشون سوییچ کرد.
گنشین رو در نظر بگیر که بجای سوییچ کردن بین کاراکترای تیمت بین سلاحشون سوویچ می‌کنی و مثلا اگه سوییچ کنی رو گانیو تو این بازی فقط تیرکمونش میاد دست لومین ولی قابلیت اسکیل و برست مثل گانیو رو داره.
وقتی سامون می‌کنی اگه sr یا ssr گیرت بیاد در واقع سلاح اون کاراکتر هست به اضافه اسکین ظاهر کاراکتر.
اینکه میگن dps و شیلدشکن و هیلر یعنی ۳ تا سلاحی که میذاری رو کاراکترت اونجوری باشن.

که اینطور....مثلاً توی تیزر بازی که نشون میده Meryl سلاح ـش کلیمور هس...اگه این شخصیت رو بده همراه با سلاح ـش هس...ولی دست خود Meryl میشه سلاح های دیگه به غیر کیلمور هم داد؟

تصورش سخته...مثلاً تو گنشین فک کن دست آمبر...کلیمور بدی :D
ولی اگه تو گنشین هم میشد این کار رو انجام داد الان می‌تونستی از قابلیت های کازوها بهره مند بشی بدون اینکه خود کازوها رو ببینی :>

من همیشه میخواستم genshin رو بازی کنم ولی چون زیاد فعالیتای گروهی نداشت بیخیالش میشدم این tof برعکس کلا mmo هست و از یجای به بعد کل دنیا بین همه پلیرا شیر میشه و خیلی کارا میشه باهم کرد ی سری دانجن و ... هم داره که میشه گروهی رفت ولی چون اوله بازیه خیلی راحته و کاره تیمی توش مهم نیست و رول ها اهمیت نداره داستان یکمی دارکه و تا اینجا خوب بوده برای منی که بازی انیمه ای زیاد بازی نکردم یکم بعضی دیاگوا و کات سینا لوسه ولی درکل تا اینجا خوب بوده ی خوبی که بازی داره اینه ک بیشتر از ی جای نمیشه روزانه پیش رفت مثلا برای روزه اول فقط تا لول 24 میشد و ی بخشه داستان الان که روزه دومه ی سری چیزه دیگه انلاک شده و درکل نمیشه با مثلا زیاد بازی کردن زود به تهش برسی بنظره منکه خیلی خوبه اینجوری

درمورده رول ها دوستمون توضیح دادن فقط من ی چیزی رو اضافه کنم برای اینکه تانک بشی باید دوتا از ویپن هات تو دسته ی تانک باشین تا ی سری باف بگیری که برای تانک بودن لازمه هیلر هم همینطور مثلا اگه دوتا وینپن هیلینگ داشته باشین 200% تو گروپ پلی بیشتر هیل میکنین و ...

درمورده سامون ها من چون کلا اولین بازیه این سبکیه که بازی میکنم اولش گیج شدم ولی الان تقریبا اوکیم تا جای که من فهمیدم این بازی یکم نسبت به هم سبکای خودش تو این سبک دستودل باز تره چون شما بعد از 30 تا پول برای اولین بار 100% ی ssr میگیرین و پیتی هم روی 80 پول هم که ریست هم نمیشه واسه همین خیلی کارو راحتتر میکنه
درکل تا اینجا که خیلی خوب بوده ببینیم بعدا چی میشه فقط کاش همزمان روی استیم میومد که مام از طریق ریجن ترکیه میتونستیم یکم خرجه بازی کنیم من الان nemesis رو میخوام ولی حتی اگه به 80 برسم بازم 50-50 هست :(

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or