PC Tower of Fantasy

سازنده
Hotta Studio
تاریخ انتشار
December 2021
ناشر
Level Infinite
پلتفرم‌ها
  1. PC
Tower of Fantasy on Steam

Tower of Fantasy یک بازی آنلاین در سبک MMORPG چند پلتفرمی (PC و Mobile) با فضایی شبیه به انیمه های ژاپنی است که در آن ما به عنوان شخصیتی در سیاره آیدا که آخرین پناهگاه بشریت بعد از نابودی منابع سیاره زمین است، ظاهر میشویم که در این سیاره همه بدنبال انرژی قدرتمندی بنام Omnium هستند که توسط یک برج بزرگ در دنیای بازی استخراج می شود.

بازی Tower of Fantasy توسط یه شرکت چینی بنام Hotta Studio ساخته شده است

سایت رسمی بازی : Tower of Fantasy Official Website - A Shared Open World MMORPG

آخرین ویرایش:
آره.

من بیشتر مشکلم سر نشناختن دسته هست. با کیبرد و ماوس بازی با لپتاپ سخته یکم :-"
بازیش رو استیمم هست ،اونجا میتونی دسته تعریف کنی.
من رو گوشی بازی میکنم ،سرور Jupiter هم تست کردم کلا فیلترشکن میخواد.
پینگت چنده؟ چرا سرور اروپا انتخاب نکردی؟ :-?

• Like
Reactions: ce7en44
بازیش رو استیمم هست ،اونجا میتونی دسته تعریف کنی.
من رو گوشی بازی میکنم ،سرور Jupiter هم تست کردم کلا فیلترشکن میخواد.
پینگت چنده؟ چرا سرور اروپا انتخاب نکردی؟ :-?
روی استیم هنوز منتشر نشده.
والا صبح همه سرورها شلوغ بودن و مجبور شدم این رو برم :D
من پینگ 131 هست.

به نظرم بیا یه چند روز بازی کنیم شاید اصلا خوشمون نیومد و دراپ کردیم :-"

• Like
Reactions: cm180life
از سر کنجکاوی رفتم توی این گروه های تلگرامی بازی...ملت دارن زور میزنن که توی سرور Blumous اروپا برن..(ظاهراً ایرانی ها بیشتر اون هستن)...اینطور که معلومه صف های خیلی سنگینی پشت در سرورهاس و باید چند دقیقه تا چند ساعت صب کرد تا توی صف برسی به نفر اول و بری داخل.
بعضی ها هم گفتن که بعد از یه مقدار بازی (دقیق نگفتن) از بازی پرت میشن بیرون که جا باز بشه تا بقیه بیان داخل بازی...کلاً وضع بدی شده و حمله ور شدن به بازی :D

حالا من لانچرش رو اوردم، شب میزارم دانلودش تکمیل بشه، ببینم چطوره، ولی از نظر گرافیک از گنشین خیلی عقبه

روی استیم هنوز منتشر نشده.
والا صبح همه سرورها شلوغ بودن و مجبور شدم این رو برم :D
من پینگ 131 هست.

به نظرم بیا یه چند روز بازی کنیم شاید اصلا خوشمون نیومد و دراپ کردیم :-"
اکی.
همین قدر که فیلتر شکن میخواد احتمال دراپش رو برا من بالا برده اما ازون طرف صدا ژاپنی مریل yui ishikawa هست. :">

• Like
Reactions: ce7en44
از سر کنجکاوی رفتم توی این گروه های تلگرامی بازی...ملت دارن زور میزنن که توی سرور Blumous اروپا برن..(ظاهراً ایرانی ها بیشتر اون هستن)...اینطور که معلومه صف های خیلی سنگینی پشت در سرورهاس و باید چند دقیقه تا چند ساعت صب کرد تا توی صف برسی به نفر اول و بری داخل.
بعضی ها هم گفتن که بعد از یه مقدار بازی (دقیق نگفتن) از بازی پرت میشن بیرون که جا باز بشه تا بقیه بیان داخل بازی...کلاً وضع بدی شده و حمله ور شدن به بازی :D

حالا من لانچرش رو اوردم، شب میزارم دانلودش تکمیل بشه، ببینم چطوره، ولی از نظر گرافیک از گنشین خیلی عقبه
من چند تا سرور رو امتحان کردم بعضیشون ۳ ساعت میذارن تو صف ،ولی اینی که نهایتا انتخاب کردم نه صف داشت نه پرت میشدم بیرون.
سرور خلوت انتخاب کنی مشکلی نیس ،کلا اینجور مسایل روزای اول عادیه به مرور درست میشه.

ببین تا اینجا به نظر من یه سری مزایا و معایب داره.
مزایا مثلا کات سین ها و لیپ سینک ها بهترن. گاچاش از این نظر که پیتی ریست نمیشه اگه زودتر بگیری خوبه. شخصیت اصلی صحبت میکنه. همه دیالوگ ها رو میشه اسکیپ کرد.
معایب مثلا دنیاش به جذابی گنشین نیست. گنشین برای توتوریال خیلی بهتر آدم رو آماده میکرد. انیمیشن ها خیلی خشک هستن. مبارزات هم بیشتر شبیه هونکای هستن ولی نه به اون روانی. UI خیلی بده. پیتی مثل بنر اسلحه گنشین با اومدن بنر جدید ریست میشه :D

در کل به نظرم اگه با گنشین مقایسه نکنیم میتونه یکی دو هفته سرگرممون کنه :D

اکی.
همین قدر که فیلتر شکن میخواد احتمال دراپش رو برا من بالا برده اما ازون طرف صدا ژاپنی مریل yui ishikawa هست. :">
البته شاید هم واقعا فیل هست، چون نت من بعضی وقت ها قاطی میکنه و یوتیوب هم بدون فیل کش باز میکنه :-"

من هنوز به اونجا نرسیدم :-"

من چند تا سرور رو امتحان کردم بعضیشون ۳ ساعت میذارن تو صف ،ولی اینی که نهایتا انتخاب کردم نه صف داشت نه پرت میشدم بیرون.
سرور خلوت انتخاب کنی مشکلی نیس ،کلا اینجور مسایل روزای اول عادیه به مرور درست میشه.

امیدوارم که سریعتر درست بشه...و گرنه مکافاته که بخوام با دوستام بریم سراغ این بازی.
بعد ظاهراً کراس ساب سرور نیس...و توی هر سرور بری بازی از اول شروع میشه.

ببین تا اینجا به نظر من یه سری مزایا و معایب داره.
مزایا مثلا کات سین ها و لیپ سینک ها بهترن. گاچاش از این نظر که پیتی ریست نمیشه اگه زودتر بگیری خوبه. شخصیت اصلی صحبت میکنه. همه دیالوگ ها رو میشه اسکیپ کرد.
معایب مثلا دنیاش به جذابی گنشین نیست. گنشین برای توتوریال خیلی بهتر آدم رو آماده میکرد. انیمیشن ها خیلی خشک هستن. مبارزات هم بیشتر شبیه هونکای هستن ولی نه به اون روانی. UI خیلی بده. پیتی مثل بنر اسلحه گنشین با اومدن بنر جدید ریست میشه :D

در کل به نظرم اگه با گنشین مقایسه نکنیم میتونه یکی دو هفته سرگرممون کنه

گنشین یه مقدار که چه عرض کنم...زیادی سیستم ـش تکراری و خسته کننده شده...یه پچ میزنن، مپ رو جوری تو 1هفته لیس میزنیم که تا آخر پچ بیکاریم...ایونت هاش هم بخوره تو سرش
سیستم چند نفره ی بازی هم توی این پچ آخرش اصلاً نمیشد جزیره ی مونا، کازوها و شینیان رو چند نفره پازل هاش رو بی درده سر حل کرد....اعصاب خوردی بودش هی باید از بازی طرف لفت میدادی تا بتونه جزیره رو عوض کنه و دوباره میرفتی تو بازیش.

امیدوارم که سریعتر درست بشه...و گرنه مکافاته که بخوام با دوستام بریم سراغ این بازی.
بعد ظاهراً کراس ساب سرور نیس...و توی هر سرور بری بازی از اول شروع میشه.

گنشین یه مقدار که چه عرض کنم...زیادی سیستم ـش تکراری و خسته کننده شده...یه پچ میزنن، مپ رو جوری تو 1هفته لیس میزنیم که تا آخر پچ بیکاریم...ایونت هاش هم بخوره تو سرش
سیستم چند نفره ی بازی هم توی این پچ آخرش اصلاً نمیشد جزیره ی مونا، کازوها و شینیان رو چند نفره پازل هاش رو بی درده سر حل کرد....اعصاب خوردی بودش هی باید از بازی طرف لفت میدادی تا بتونه جزیره رو عوض کنه و دوباره میرفتی تو بازیش.
یکی از دلایلی که من سمت MMO هم نمیرم همین شلوغی سرورها و توی صف موندن ها هست. مثلا صبحی تا 22 ساعت هم برام نوبت زده بود تا دیگه مجبور شدم برم این سروری که با چینی ها هستیم :))
آره کراس سیو نداره ولی حداقل سیوت از روی سرور قبلی پاک نمیشه.

ببین بحث اینه که کدوم یکی FOMO بیشتری داره. گنشین ایونت هاش طوری طراحی میشن که حتی اگه یه هفته تا دو ماه هم سراغ بازی نری چیزی جز یه مشت پریمو از دست ندی. ولی تاور سیستم MMO داره و مدام تحت فشار میزارت که خودت رو به روز نگه داری. برای یکی مثل من که کم وقت میکنم بازی کنم گنشین گزینه بهتری هست، روزی نیم ساعت میزنم و با خیال راحت میزارم کنار. ایونت ها و پچ ها هم اونقدر طولانی هستن که سر حوصله برمشون :D
اینکه دخالت بازیکن های دیگه داخل کوآپ رو محدود کرده هم حقیقتش دلیلش رو نمیدونم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or