total war

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

vampire may cry

کاربر سایت
از اونجا که در حال حاضر بازی های زیادی به نام total warوجود داره مثل:rome:total war-medivial:total warو... خواستم یک تاپیک بزنم برای تمام total warها و طرفدارانش من که شخصا از همه بیشتر rome:total warرو دوست دارم ولی از barbarian invisionزیاد خوشم نمیاد.
راستی یک سایت هست که توش کلی modبرای total warوجود داره که شما هم می تونید یک گروه تو forumاش جمع کنید و modخودتون رو بسازید:):www.twcenter.net مطمئن باشید که خیلی سادست فقط عوض کردن چند تا فایل txtکافیه:cheesygri
===============================
راستی کسی می دونه که فروشگاه west gamesبازی های :medivialII:total warsوmedivialII:kingdomرو می فروشه یا نه؟

از حسن توجه شما به تاپیک واقعا ممنونوالبته بعید هم نبود چون این بازی نباید زیاد طرفدار داشته یاشه.فقط یک سری مثل من که علاقه مند به تارخ اروپا هستن.
خوب تصمیم گرفتم که در مورد ساخت modو از اینجور حرفا یکم بگم.
ساده ترین کاری که کسانی که تازه می خوان modingرو یاد بگیرن اینه که یک سری از کشور هایی رو که قابل بازی نیست را قابل بازی کنن.خوب این کار خیلی سادست:برید به(مثلا اگه بازی رو تو درایو cریختید): C:programmfiles/activision/rome:totalwar/data/world/campaign/imperial_campaignبرید اونجا یک فیل txtوجود داره به نام dcsr.stratاون رو باز کنید.توش نام تمام کشور ها رو نوشته.3تا خوانواده ی روم(scipii-julii-brutii)رو نوشته تو playableاینا کشور هایی هستن که از اول می تونید انتخاب کنید.unlockableها کشور هایی هستن که با شکست دادن و تسخیر تمام شهرهاشون تو بازی اونها رو هم می تونید انتخاب کنید.یک سری هم none_playableهستند که هیچ جور نمی شه انتخابشون کرد حالا با عوض کردن مکان اسم کشور ها(مثلا از none_playabelبهplayable)می تونید اونها رو playableکنید.
نکته:playableکردن کشور های roman-senateوslavesاولا سخته دوما پر buggپس اونها رو playableنکنید.
نکته1:حتما یک backupاز فایل stratداشته باشید تا در هنگام مواجه با errorبتونید مشکل رو رفع کنید.
==============================
فقط هرکی می دونه بگه که بازی medievalII:totalwarوmedievalII:kingdomsرو تو تهران کجا می فروشن؟خیلی دنبالشونم.
با تشکر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or