Developer: Creative Assembly
Publisher: SEGA
Genre: Action, Strategy
Release Date: Late 2021
Steam page: Total WAR: WARHAMMER III
SYSTEM REQUIREMENTS
TBC
تاپیک اپدیت میشه.
جاشون تو نقشه هم کپی ایرانه.درود بر همه
من به یه موردی پی بردم که به نظرم جالب اومد. خواستم اینجا بگم.
احتمالا میدونید که هر کدوم از فکشن های وارهمر فانتزی، به طور کلی از یکی از ملت های دنیای واقعی برداشته شدن. مثلا tomb kings عملا همون مصره، برتونیا ترکیب فرانسه و داستان های شاه آرتور (و صد البته ریچارد شیردل) هست و…
حتی نقشه بازی هم به طور کلی خیلی شبیه به زمینه.
منتهی سوال اینجاست که این وسط ایران کجاست؟! خب بر خلاف انتظار، یکی از فکشن های بازی ، دقیقا بر اساس برداشت خالق های وارهمر از کلیت افسانه ها و داستان های ایران ( و عراق عجم) هست.
خب، جواب یکی از قوی ترین فکشن های بازی یعنی Chaos Dwarf هست.
منتهی برداشتی که سازنده های وارهمر داشتن، شاید یکی از خاص ترین برداشت ها بوده، چون روی یک سری المان های خاص تمرکز کردن که برای خود ما چندان بولد نیست: آهنگری (کاوه) و گاو بالدار (مجسمه های تخت جمشید).
خیلی سطحی به نظر میرسه، اما در عمل باعث ایجاد یکی از جالب ترین فکشن ها شده.
یه نکته جالب دیگه، گارد محافظ drazoath the Ashen، ایمورتال نام گذاری شدن که خب دلیلش مشابه به دلیل واقعیش هست (البته اسم واقعی گارد جاویدان دقیقا معلوم نیست و ایمورتال ای که بهشون گفته میشه، در واقع برداشته شده از نامی هست که یونانی ها بهشون دادن)
سری توتال وار کلا سبک و سیاق خاص خودشو داره. اگه با سبکش حال میکنی پتانسیلشو داره صدها ساعت سرگرمت کنه و ارزش وقتی که میذاری هم طبیعتا داره.يسوال من بازيو يه دوستى واسم كدشو داد گفت من پى سى باز نيستم اين كد واسه خودت مال اين بازيه حالا سوالم اينه بازى چطوره؟ داستان داره؟ ارزش تايمو داره؟ چون من اين سبكى نرفتم و كلا برام جديده - لذت خالصه؟ يكى كه بازى كرده خواهشا جواب بده
این رو ببین ، خیلی خوب مجموعه توتال وار رو معرفی میکنه:يسوال من بازيو يه دوستى واسم كدشو داد گفت من پى سى باز نيستم اين كد واسه خودت مال اين بازيه حالا سوالم اينه بازى چطوره؟ داستان داره؟ ارزش تايمو داره؟ چون من اين سبكى نرفتم و كلا برام جديده - لذت خالصه؟ يكى كه بازى كرده خواهشا جواب بده
مرسى - هركيم ميپرسم ميگه سخته اينطورى ويديو ميبينى باز سخت بنظر مياد بنظرم تا خودت ور نرى با بازى - اقا پسر عمه ام ١٣ سالشه يساله داره بازى ميكنه عين اب خوردن افت داره واسه مااین رو ببین ، خیلی خوب مجموعه توتال وار رو معرفی میکنه:
فارسی هم هست.
برای یادگیری هم اول آموزش Shogun 2 رو ببین که دستت بیاد مکانیکهای اولیه و... چی هستن:
و بعد آموزش خود Warhammer 3 رو ببین چون یکسری مکانیکهای مشابه رو که اونجا توضیح داد دیگه توضیح نمیده:
آره خب باید وقت بزاری یاد بگیری.مرسى - هركيم ميپرسم ميگه سخته اينطورى ويديو ميبينى باز سخت بنظر مياد بنظرم تا خودت ور نرى با بازى - اقا پسر عمه ام ١٣ سالشه يساله داره بازى ميكنه عين اب خوردن افت داره واسه مايساعت جلوش نشستم گفتم اينا همش جمعا يعنى چى گفت پاشو برو
![]()