دومین بازی جدید از فرنچایز Total War به اسم Total War: Warhammer 40,000 معرفی شد که برای نخستینبار در کنار PC برای کنسولهای PS5 و Xbox Series هم منتشر میشه.
تاپیک آپدیت میشه...
آقاااااا توتال وار داره را روح روانم بازی میکنه دیگه
صحنه آخر تریلر یوهویی گفتم عه Sins of a Solar Empire رو ریختن تو توتال وار
امیدوارم یک فاصله خوب بین ایشون و مدیوال ۳ باشه، به خاطر یکی، از اون یکی نزنن.
بازی زیادی بزرگ و گستردس! قشنگ خودشو از تمامی بازیای قبلی توتال وار جدا میکنه! همین نگران کننده هم هست که نکنه باعث بشه بخشی رو کم بذارن. مخصوصا حالا که توی بحث کیفی هم باید روی چندتا پلتفرم جدید بازیشونو منتشر کنن.
قشنگ عنوانیه که آرزوی هم وارهمر فنی بوده تا الان! دیوانه کنندس. حیف طرفدار اینجا کم داره وگرنه توی مدیا ملت دارن یقه پاره میکنن از هایپ.
بازی زیادی بزرگ و گستردس! قشنگ خودشو از تمامی بازیای قبلی توتال وار جدا میکنه! همین نگران کننده هم هست که نکنه باعث بشه بخشی رو کم بذارن. مخصوصا حالا که توی بحث کیفی هم باید روی چندتا پلتفرم جدید بازیشونو منتشر کنن.
قشنگ عنوانیه که آرزوی هم وارهمر فنی بوده تا الان! دیوانه کنندس. حیف طرفدار اینجا کم داره وگرنه توی مدیا ملت دارن یقه پاره میکنن از هایپ.
دقیقا، زیادی از حد جاه طلبانس من داشتم یکی یکی تریلر های گیم آواردز رو میدیدم، هی با خودم میگفتم هممم، عجب مراسم جالبی بوده امسال، یوهویی به این رسیدم از خود بی خود شدم اصلا توقع نداشتم بعد اینکه اومدن مدیوال ۳ رو معرفی کردن، یوهویی همچین چیزی نشون بدن.
یک Dawn of War درست که نتوستن بهمون بدن، به جاش ولی ایشون بیاد همه ناامیدی های قدیم رو بشوره ببره