PC Total War: PHARAOH

سازنده
CREATIVE ASSEMBLY
تاریخ انتشار
OCT 2023
ناشر
sega
پلتفرم‌ها
  1. PC

header.jpg

Developer: CREATIVE ASSEMBLY
Publisher: SEGA
Genre: Grand strategy

Game Page : Total War: PHARAOH
Release Date: October 2023
Total-War-PHARAOH_2023_05-23-23_001.jpg Total-War-PHARAOH_2023_05-23-23_004.jpg Total-War-PHARAOH_2023_05-23-23_005.jpg Total-War-PHARAOH_2023_05-23-23_003.jpg Total-War-PHARAOH_2023_05-23-23_002.jpg

• Totalwar Pharaoh جدید ترین نسخه از این فرانچایز که در دوران عصر برنزی مصر جریان دارد.
  • در زمان عرضه 8 فکشن قابل بازیه.
  • در نبرد ها ممکنه رخدادهای طبیعی رخ بده مثل طوفان شن،رعد و برق،آتش گرفتن جنگل ها و ...
  • همچنین Pharaoh اولین بازی از این سری که شما میتونید کمپین ویرایش کنید و از هرجای نقشه که خواستید شروع کنید منابع مثل طلا و.. همچنین شانس رخداد های طبیعی کم و زیاد کنید.
  • کسانی که بازی پیش خرید کنند علاوه بر پک لباس دسترسی زود تری به تجربه بازی دارند.
اپدیت میشه

آخرین ویرایش:
@m.d.makan
درود برادر 😊 اگه اینم مثل وارهمر3 کرکش رو بشه جور کرد ما بریم تو کارش و خرید کنیم؟
نه متاسفانه برای دی ال سی فعلا راهی نیست.
البته اگه خیلی برات مهمه که BLODD AND SAND رو بخری.
که فقط عملا افکت خون رو اضافه میکنه ، هیچ چیز دیگه ای نداره.

اگه منظورت DYNASTIES باشه که رایگانه.
نسخه استاندارد رو که بخری DYNASTIES رو بهت رایگان میده.
بازی دیگه هیچ DLC دیگه ای نمیگیره ، پچ و آپدیت چرا اما محتوای خریدنی نه.

• Like
Reactions: Pzt_Kami
@m.d.makan
البته اجالتا دی ال سی به اون شکل نیومده اما حس میکنم اگه این Dynasties موفق از کار در بیاد شاید که content بیشتری رو اضافه کنن. من بویژه امید دارم به یچیزی تو مایه های rise of persia مثلا تا حدود یکسال آینده

@m.d.makan
البته اجالتا دی ال سی به اون شکل نیومده اما حس میکنم اگه این Dynasties موفق از کار در بیاد شاید که content بیشتری رو اضافه کنن. من بویژه امید دارم به یچیزی تو مایه های rise of persia مثلا تا حدود یکسال آینده
بیراه نمیگی ولی خودشون رسمی اعلام کردن که کارشون با بازی تموم شد و هیچ دی ال سی برای آینده در نظر ندارن.

• Sad
Reactions: Pzt_Kami

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or