top ten game creators of all time _game trailers

طبق لیست game trailers ، بهترین بازیساز از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    111
گفتم بر اساس لیست گیم تریلرز!:d

آخه نمیتونم لیستی که در اون سید میر نباشه رو قبول کرد ، بنظرم جان کارمک ، سید میر ، کن لوین و کوجیما باید حتما باشن

البته وقتی بحث برترین باشه همیشه اختلاف نظر زیادی هست ، شما به مراسم اسکار ، همین VGX مزخرف امسال یا VGA سال

2004 نگاه کن .

چون طبق لیست IGN استاد کبیر سید میر دومین Dev برتر تاریخ هست :x

آخه نمیتونم لیستی که در اون سید میر نباشه رو قبول کرد ، بنظرم جان کارمک ، سید میر ، کن لوین و کوجیما باید حتما باشن

البته وقتی بحث برترین باشه همیشه اختلاف نظر زیادی هست ، شما به مراسم اسکار ، همین VGX مزخرف امسال یا VGA سال

2004 نگاه کن .

چون طبق لیست IGN استاد کبیر سید میر دومین Dev برتر تاریخ هست :x
اینم لیست ign
http://forum.bazicenter.com/thread87280/

100 درصد جان کارمک کبیر:)، البته توی لیست جای Gabe newll و ken levine واقعا خالیه و همینطور که دوستمون اشاره کردن، sid meier ، اینا باید توی لیست میبودن که نیستن واقعا نبودشون توجیه پذیر نیست.

واقعا ناراحتم. از اینکه شینجی میکامی نمیتونه رزیدنت اویل بسازه. حیف. اگه قسمت 5 و 6 را خودش ساخته بود الان دو تا شاهکار دیگه تحویلمون داده بود! واقعا یک درد بزرگی برای من هست!

Sid Mier که واقعا کارش حرف نداره D:
به نظرم به این جناب و John ِ: و miyamoto نمیشه رای و ... داد انقدر خدمت کردن به دنیای بازی

اما بعد از اینا فقط Kojima ِ:

جان کارمک اول با ساخت موتور quake engine حداقل 40% از سازندگان بازی رو ساپورت کرد . جوری که خیلی از بازی ها ریشه انجین فعلیشون همون quake engine سابق هست !
همینطور نوع پیشرفته این انجین id tech هست که با اون اشنایی دارید !
Quake-family-tree.png

اگه میکامی نبود رای به وارن اسپکتور میدادم. با بازی فوق العاده زیبا و در واقع بهترین بازی تاریخ de us ex! البته بعضی مواقع بهترین بازی تاریخ انتخاب شده است.:d

1 . میکامی
2 . کارمک
3 . کوجیما

البته تو این لیست جای چند نفری خالی هستش ولی بازم فرقی برام نداره نفر اول برای من یکی همیشه میکامی هست و خواهد بود :d:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or