شایعه Top 10 Microsoft E3 Reveals

Black Roz

کاربر سایت
نگفته این نظر و عقیده ماست ! گفته این رویای ماست ...

Top 10 Microsoft E3 Reveals In Our Dreams

اگه MGS 4 برای 360 تایید بشه ، همون روز و در همون ثانیه Sony باید همه کاسه کوزه خودشو و کنسولش رو حداقل برای این نسل جمع کنه !

یعنی من اگه جای سونی باشم حاضرم دو برابر سود فروش MGS 4 روی 360 رو نقدا به Konami پرداخت کنم ولی اینطوری ضایع نشم !!!

اگه MGS 4 برای 360 تایید بشه ، همون روز و در همون ثانیه Sony باید همه کاسه کوزه خودشو و کنسولش رو حداقل برای این نسل جمع کنه !

یعنی من اگه جای سونی باشم حاضرم دو برابر سود فروش MGS 4 روی 360 رو نقدا به Konami پرداخت کنم ولی اینطوری ضایع نشم !!!

اون رويا فقط واسه metal gear صدق میکنه ..9تا پاداش ديگه تو ليست هست که احتمالش خيلی زياده رخ بده..پس واسه همه ليست نمیشه کلمه رويارو به کار برد.

آخه IGN چرا فقط براي يك بازي مياد بر گرده بگه اين روياي ماست و كل مقاله اش رو از نظر اعتبار پايين بياره؟
چون تقريبا بقيه بازي ها همه اش براي X360 عرضه مي شند.
من فكر ميكنم اين كار دو حالت داره يا IGN مثل هميشه دستمون انداخته مثل AC كه نسخه 360 اش رو نوشته بود سپتامبر
يا اين كه واقعا خبريه و من قدرت صبر كردن تا mGS4 ندارم.:((

بلاخره میخوان رو کنن:دی شاید هم پیتر بیاد رو صحنه وچند کلمه صحبت کنه در موردش مثل X06!.

اون روز که معرفی بشه من پر در میارم :biggrin1:
فقط یه تریلر کوچیک از بازی رو کنن کافیه (یه دفعه میمونه تو گلومون :biggrin1:)
میخوام بدونم چی دارن میسازن من فکر کنم یه چیز کاملا سینمایی باشه فقط میدونم که وقتی ببینیمش روانی میشیم تا صبر کنیم برای بازی کردنش :biggrin1:
حالا مثل اینکه سوم شخص هم هست .

دقیقآ ! سونی این یکی رو دیگه به هیچ وجه نباید از دست بده. توی همین سایت خودمون فکر کنم بودن کسانی که فقط به خاطر MGS4 رفتن PS3 گرفتن و آمار فروشش هم که گویاست. به جز MGS4 سونی باید از همین الآن به فکر انحصاری کردن نسخه بعدی هم باشه.
--------------------------
منتظر پروژه پیتر جکسون هستیم ! :دی ( اگه پروژه نترکیده باشه ! )

یادمه که یکی از آنالیز کننده های سخت افزار مایکروسافت تو تاپیک TeamXBOX گفته بود:

برای دیدن قدرت واقعی 360 باید 2-3 سال بعد از عرضه اون صبر کنید چون با وجود اینکه بازی ساختن برای 360 به واسطه ابزارهایی که ما (مایکروسافت) ارائه کردیم آسونه ولی دست یابی به همه قدرت های 360 زمان میبره.
اگر اون بنده خدا راست گفته باشه دیگه باید الان یه چیزای خفنی از 360 نشون بدن به نظر من دوتا بازی هست که میتونه قدرت نهایی 360 رو نشون بده یکی Peter jackson`s HALO Project و اون یکیم Alan Wake.

یکی اومده رو هوا یه حرفی زده و نباید جدی گرفت. آخه مگه میشه اسنیک و 360 :confused:
در ضمن درمورد پروژه پیتر جکسون فعلا هیچ چیز مشخص نیست پس لطفا الکی خودتون را امیدوار نکیند;) امکان داره یه شاهکار باشه و میتونه ناامید کننده هم باشد.

یکی اومده رو هوا یه حرفی زده و نباید جدی گرفت. آخه مگه میشه اسنیک و 360 :confused:
در ضمن درمورد پروژه پیتر جکسون فعلا هیچ چیز مشخص نیست پس لطفا الکی خودتون را امیدوار نکیند;) امکان داره یه شاهکار باشه و میتونه ناامید کننده هم باشد.
اسنيك و 360؟ نميشه؟
شما GTA و 360 رو ممكن ميدونستي؟ GTAاي كه همه شماره هاي غولش رو PlayStation بودن.
ضمنا يه تريلر "شوخي" هم كوجيما 2سال پيش منتشر كرد كه اگه با كوجيما سان آشنا باشي، ميبيني كه شوخي هايي كه ميكنه، به شدت مشكوكه.

به نظر من غیر ممکن نیست ، چون Microsoft تمام سعی خودشو داره میکنه که این صنعت رو کاملا به سمت خودش ببره .
این همه بازی انحصاری PlayStation رو از انحصار خارج کرد ، اینم روش . کلا چیزی که مشخصه سونی کم کم باید قید بازیهای انحصاری Third Party رو بزنه و تا جایی که میتونه روی First Party ها تمرکز کنه ...

چون از لحاظ مالی توان مایکروسافت رو نداره و خیلی سخت میتونه یک بازی Third Party رو برای خودش حفظ کنه .

It's out now on PlayStation 3 and everyone loves it. Yes, we've heard all of the denials that Metal Gear Solid 4 will ever come out on Xbox 360. Yes, we've pretty much given up hope. That doesn't mean it can't be part of our pipe dreams. Imagine the scenario: Shane Kim takes the stage and asks us to welcome Hideo Kojima -- and the crowd goes wild. We don't need anything more than a logo and an announcement that it is on the way for us to be happy. Throw in a trailer or a live demo of the game running on Xbox 360 and the collective gaming world will go nuts. Make it happen, Kojima. Make it happen.
همون طور که گفته شد این فقط رویای این سایت هست و هیچ ارزش دیگری نداره !!
اگر هم کوجیما می خواست مثلا یه روزی بازی رو برای X360 پورت کنه نمی یومد برای سانی PSP درست کنه یا کنترلر MKII رو به شکل SIXAXIS درست کنه یا اون مکالمات ****** (جریان عوض کردن CD و اینا ) و...

پس این در حد یک رویا می مونه !!

به نظر من غیر ممکن نیست ، چون Microsoft تمام سعی خودشو داره میکنه که این صنعت رو کاملا به سمت خودش ببره .
این همه بازی انحصاری PlayStation رو از انحصار خارج کرد ، اینم روش . کلا چیزی که مشخصه سونی کم کم باید قید بازیهای انحصاری Third Party رو بزنه و تا جایی که میتونه روی First Party ها تمرکز کنه ...

چون از لحاظ مالی توان مایکروسافت رو نداره و خیلی سخت میتونه یک بازی Third Party رو برای خودش حفظ کنه .
خدا كنه حرفت درست باشه.
همون طور که گفته شد این فقط رویای این سایت هست و هیچ ارزش دیگری نداره !!
اگر هم کوجیما می خواست مثلا یه روزی بازی رو برای X360 پورت کنه نمی یومد برای سانی PSP درست کنه یا کنترلر MKII رو به شکل SIXAXIS درست کنه یا اون مکالمات ****** (جریان عوض کردن CD و اینا ) و...

پس این در حد یک رویا می مونه !!
اين مسائل ميتونه قبل از توافق كونامي با ماكروسافت بوده باشه. اگر ماكروسافت با كونامي توافق كرده كه پس از پايان قرار داد با سوني اين بازي براي Xbox 360 بياد چي؟
تازه من نميفهمم 9 بازي رو صد در صد براي 360 هستند و 90 درصد توي E3 به نمايش در ميان و IGN فقط براي MGS4 مياد ميگه اين ليست رويايي ماست؟
به نظرت با عقل جور در مياد؟ خيلي راحت بگم اين حرف IGN فقط براي اين كه يك جنگ رسانه اي راه بندازه و آب و تاب E3 رو هم افزايش بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or