too human و شکست قبل از عرضه

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام
شاید تا همین 2 الی 3 روز پیش اکثر مردم و سایت ها بازی too human را یکی امید های اصلی مایکروسافت و x360 میدانستند بازی که ساختش 12 سال به طول انجامید تا چند وقت دیگر عرضه می شود
دیروز بر روی اکثر سایت ها یک خبر مبنی بر کوتاه بودن بازی پخش شد(حدودا 10 ساعت که اصلا برای یک بازی rpg رضایت بخش نیست)
حال با نقد های که امروز از بازی شده شاهکار های دیروز این بازی کامل شد
و تقریبا تمام بازی بازان از این بازی قطع امید کردند
در اظهار نظر های که در مورد بازی شده بازی بازیی بی کیفیت باگیم پلی ضعیف و همین طور کوتاه نامیده شد
لازم به ذکره که این بازی در E3 امسال هم به نمایش در میاد که به احتمال زیاد جایزه ی ناامید کننده ترین بازی سال رو هم نصیب خود خواهد کرد:biggrin1::-":(
موفق باشید

اخه من نميفهمم اين هم شد باري كه حالا شكست بخوره يا نخوره.از اين بازيها هر روز داره عرضه ميشه كه همشون با هم مفت گرونه!!!
:biggrin1:

البته هنوز خیلی قاطع نمیشه اظهار نظر کرد .
ولی این نظر خودمه بازی که 12 سال ساختش طول بکشه معلومه که چه آش شوله قلمکاری از آب در میاد !!!

چه خبره؟ حالا بازي اومده بازيش كرديد به اين نتيجه رسيديد كه مزخرف؟ حالا اگر بازي عالي باشه همين شما ها ميايد ميگيد از اول ميدونستم بازي خوبيه. من كه گفتم بازي اي كه 12 سال روش كار شده باشه ديگه معلوم بود بهترين ميشه.
بزاريد عرضه بشه. بازي هايي مثل R6 V2 حتي 5 ساعت گيم پلي درست هم نداشت يا Cod4 با هزار ترفند و... 6 ساعت بيشتر نداشت يا DMC4 كه خيلي ادعاي بازيش ميشد توي 11 ساعت ميشد تمومش كرد. بازي هايي مثل HS هم كه همش 7 ساعت بيشتر گيم پلي نداشتند.
اين بازي هم RPG نيست اشتباه نكنيد. Action RPG هست كه خب خودش هزار تا فرق داره در كل به نظرم بهتر اينقدر زود شروع نكنيد تا ته بازي رو بخونيد بزاريد عرضه بشه 10 ساعت كم نيست. بازي اي مثل GTA IV كه من بازي كردم با تمامي فيلم هاو... كه نگاه كردم 25 ساعت بيشتر برام نكشيد.
يك كم صبر كنيد قبل از اين كه نظرات كارشناسي رو مطرح كنيد.

نه میثم جان الان مشکل اینه که ضعف بازی به کوتاه بودن ختم نمیشه مشکلات گیم پلی وغیر رو هم در نظر بگر
درست كوروش جان ، ولي اين بازي قرار نيست هفته ديگه بياد كه نگران اين مشكلاتش باشيم. Halo 3 توي سه ماه آخرش از لحاظ گرافيكي 180 درجه فرق كرد. پس ميشه به اين هم اميدوار بود.
كلا اين اشتباه كه بخوايم درباره يك بازي زودتر از موقع معين تصميم بگيريم متوجه كه ميشي؟ شايد اصلا عالي در اومد بعدش چي؟

کلاً اين بازيهايی که زياد طول بکشه ساختشون شکست ميخورن!
مثل Prey
شما Prey رو شكست خورده ميدوني؟ بازي به اون خوش ساختي باز Stalker رو بگي يك چيزي ...
از همون اولشم مشخص بود چه چیز مزخرفی از اب در میاد ! :cool:
اگر ميشه توضيح بديد ببينم از كجاش معلوم بود بازي بدي از آب در مياد؟ اصلا شما با سازندگان بازي در ارتباط بوديد و يك نسخه رو بازي كرديد و به اين نتيجه رسيديد كه بازي مزخرفي هست؟

دمتون گرم ، اينقدر فرضيه اعلام نكنيد. بزاريد بازي بياد بعدش عنوان هايي بودن كه اصلا بهشون يك كم هم اميد نبوده مثل Bourne يا Fahrenheit كه اصلا بهشون اميدي نبوده و زمان عرضه اشون يكي از بهترين ها بودن يا عنوان هايي بودن مثل Haze يا L.A.I.R كه بهترين بودن ولي زمان عرضه واقعا تاسف بر انگيز ...
پس الكي همين طوري فرضيه سازي نكنيد. صبر كنيد بياد.

لطفا به منبع بی ارزش خبر توجه کنید:
a poster on the Eurogamer forum, who also claims to have finished the game, has issued a withering broadside, claiming it’s, essentially, terrible

بعد بگین من از اول میدونستم این بازی به درد نمیخوره.
یک کاربر فروم های eurogamer که ادعا میکنه بازیرو تموم کرده این دری وری هارو گفته. حالا بازیرو از کجا آورده هم معلوم نیست.

هیم نگین بازی 12 سال در حال ساخت هست.silion knights یک بازی با این اسم داشته برای PS1 میساخته که بعد منتقل شده به game cube و بعد هم cancel شده. بعدا مایکروسافت با silikon knights قرارداد بسته که یک بازی سه گانه بر اساس همون دنیا برای xbox360 بسازن.
عدد 12 هم من نمیدونم از کجا آوردین چون نسخه ی ps1 سال 99 معرفی شده و الان نه ساله که قراره یک بازی به اسم too human ساخته بشه نه 12 سال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or