Tomonobu Itagaki باز مي گردد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Tomonobu Itagaki به همراه يك تيم جديد در حال كار بر روي بازي جديد خود هستند. اين استوديو شامل 44 نفر خدمه است كه 22 نفر انها اعضاي سابق Team Ninja از جمله Hiroaki Matsui ( كارگردان هنري سابق TN ) هستند. علاوه بر اين تعدادي از سازندگان اصلي Virtua Fighter 5 در اين تيم حضور دارند.

media

اسم اين استوديو فعلا به صورت رسمي اعلام نشده است اما فعلا مي توان انها را با نام Tokyo Vikings شناخت. Itagaki اعلام كرده است كه بازي جديد انها به زودي معرفي نخواهد شد و البته اين بازي يك اثر Fighting نخواهد بود. وي همچنين اشاره كرد كه هنوز از تمام پتانسيل X360 استفاده نكرده و كار هايي است كه مي خواهد انجام دهد. مي توانيد به زودي منتظر اعلاميه رسمي اين استوديو باشيد.

اين بازی اميد وارم سبکش مثل ng باشه...فروش اين بازی از همين الان تضمين شدست..هيچ شکی در ساخت يک بازی پر قدرت توسط ايتاگاکی نيست..
خيلی خوشحال شدم از اين که برگشت و بيشتر خوشحال شدم از ای که بازی که قراره بسازه fighting نيست...به احتمال بسيار زياد هم سبک بازی شبيهه ng خواهد بود..

می گم استاد تو کنفرانس مایکرو نمیاد بازی جدیدش رو رونمایی کنه؟ اگه اینجور بشه که مایکرو می ترکونه!!

به نظر من ایتا حتما میره یک بازی تو سبک H&S میسازه تا حال Tecmo رو بگیره!!! پسر عجب غوغایی داره میشه!! GOW3 و NGS2 و Bayonetta و Dante و Nier و این بازی و ....!!! فقط دیگه جای HS2 خالیه!!!:cheesygri

می گم استاد تو کنفرانس مایکرو نمیاد بازی جدیدش رو رونمایی کنه؟ اگه اینجور بشه که مایکرو می ترکونه!!
ببین اگر از روز اولی که از تکمو جدا شد شرکت رو زده باشه و همون روز هم با تیمشون برنامه ریزی کرده باشن و همون روز هم اغاز کرده باشن، تا الان اونقدری نگذشته که بخوان چیزی نشون بدن ( این شوخی جدی با هم بود :دی ).
درضمن خودشون گفتن که نمایشی نخواهند داشت ولی بازم نمیشه اطمینان کرد. الان چیزی بخوان رو کنن در حد اسکرین شات با ارت ورک باید باشه :دی.

ببین اگر از روز اولی که از تکمو جدا شد شرکت رو زده باشه و همون روز هم با تیمشون برنامه ریزی کرده باشن و همون روز هم اغاز کرده باشن، تا الان اونقدری نگذشته که بخوان چیزی نشون بدن ( این شوخی جدی با هم بود :دی ).
درضمن خودشون گفتن که نمایشی نخواهند داشت ولی بازم نمیشه اطمینان کرد. الان چیزی بخوان رو کنن در حد اسکرین شات با ارت ورک باید باشه :دی.
من از ان وقتی که استاد از Tecmo رفت انقدر منتظر بازی مستقلش هستم که حتی به دیدن یک آرتورک هم راضیم!!!

حالا لازم نیست حتما بیاد تو کنفرانس کل بازی رو نشون بده!!! یه اشاره کوچیک به بازی و سبکش هم برای ما کافیه!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or