Tomonobu Itagaki باز مي گردد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Tomonobu Itagaki به همراه يك تيم جديد در حال كار بر روي بازي جديد خود هستند. اين استوديو شامل 44 نفر خدمه است كه 22 نفر انها اعضاي سابق Team Ninja از جمله Hiroaki Matsui ( كارگردان هنري سابق TN ) هستند. علاوه بر اين تعدادي از سازندگان اصلي Virtua Fighter 5 در اين تيم حضور دارند.

media

اسم اين استوديو فعلا به صورت رسمي اعلام نشده است اما فعلا مي توان انها را با نام Tokyo Vikings شناخت. Itagaki اعلام كرده است كه بازي جديد انها به زودي معرفي نخواهد شد و البته اين بازي يك اثر Fighting نخواهد بود. وي همچنين اشاره كرد كه هنوز از تمام پتانسيل X360 استفاده نكرده و كار هايي است كه مي خواهد انجام دهد. مي توانيد به زودي منتظر اعلاميه رسمي اين استوديو باشيد.

کاشکی میموند و D O A 5رو میساخت:(
ولی واقعا باید به فکر یک حرکت مفید باشه تا بتونه بازم خودش رو به تکمویی جماعت ثابت
:cheesygriاین دعوا باعث شد 360 یک عنوان انحصاری نیمه پولی صاحب بشه:biggrin1:

خدا كنه مايكرو اين و بخره و هميشه زير مجموعه اش بشن....
تا عمري هست اين اقا جيگره واسه 360 بازي بسازه....
نازه اين چشم و ابروش رو برم...
ماشاالله ماشاالله.

نمی دونم چیه خیلی ها از بازی های ایتاگاکی خوششون میاد.البته نظر هر کسی محترمه.ولی این چند تا بازیی که من ازشون دیدم غیر از علاقه مفرط ایشون به خانم ها زیبا و برآمده(!) چیزه دیگه ای نداشت.حالا نینجا گیدن کمتر بود ولی باز این موضوع وجود داشت.
در کل من از سابقه ایشون خیر ندارم شاید بازی های فبلیشون خوب بوده چون نینجا گیدن 2 هم تعریفی نداشت.من Dead or alive , DOA extreme 2 رو دیدم که معرف حضورتون هست.

آخرین ویرایش:
نمی دونم چیه خیلی ها از بازی های ایتاگاکی خوششون میاد.البته نظر هر کسی محترمه.ولی این چند تا بازیی که من ازشون دیدم غیر از علاقه مفرط ایشون به خانم ها زیبا و برآمده(!) چیزه دیگه ای نداشت.حالا نینجا گیدن کمتر بود ولی باز این موضوع وجود داشت.
در کل من از سابقه ایشون خیر ندارم شاید بازی های فبلیشون خوب بوده چون نینجا گیدن 2 هم تعریفی نداشت.من Dead or alive , DOA extreme 2 رو دیدم که معرف حضورتون هست.
ایشون فن بسیار شدید مایکروسافت(از پنکه های BC هم دورش بیشتره:biggrin1:) هست ( انگار از بیلی شیر خورده:biggrin1:) و معمولا بازیهاشو بیش از حد بزرگ میکنه.
در کل بازیهای "خوبی" میسازه.

:cheesygriکلا این ایتاکاگی عزیز و کوجیما ! باحالند ! نمیدونم چرا علاقه خاصی به این دو ژاپنی دارم ! :cheesygri ! ولی هر چی میسازه یه چیزی بسازه که حال تکمو لعنتیو بگیره که دیگه استاد بازی های اکشن رو اذیت نکنه ! :love:
35c.jpg

اصلا ابهت ازش میباره لامصب !

آخرین ویرایش:
بابت خبر ممنون کسری جان
خیلی خبر خوبی بود...اتفاقاً یه مدت پیش داشتم فکر می کردم که ایتاگاکی کبیر مرد؟!
از TGS 08 که حتی خبر تاسیس استودیو جدیدش هم نیومد گفتم شاید واقعاً بوسیده گذاشته کنار...:biggrin1:
یه چیزی توی vg247 نوشته بود که ممکنه توی E3 در حد تیزر یه اطلاعاتی بدن...
فکر نکنم Publisher بازی های جدید ایتاگاکی MS باشه،نه؟!:-"

ولی این چند تا بازیی که من ازشون دیدم غیر از علاقه مفرط ایشون به خانم ها زیبا و برآمده(!) چیزه دیگه ای نداشت

Hideo Kojima

نینجا گیدن 2 هم تعریفی نداشت

واقعا نظر جالبی بود. جدیدا هر کس نمیتونه یه بازی رو بازی کنه میشه بد و تعریفی نداره :))

محمد این عمرا نمیبوسه بزار کنار!!زمین رو میبوسه میاد تو:biggrin1:

راستی بازی فایتینگ نیست!پس چی میتونه باشه؟!؟!؟!؟:confused:

محمد این عمرا نمیبوسه بزار کنار!!زمین رو میبوسه میاد تو:biggrin1:

راستی بازی فایتینگ نیست!پس چی میتونه باشه؟!؟!؟!؟:confused:
رضا با کشتی کار های ایران اشتب گرفتی !

بازی فایتینگ نباشه خوب میاد بازی اکشن میسازه ! چیزی که زیاده سبک ! اصلا میزنه تو کار rpg ! :sick:

ایشون فن بسیار شدید مایکروسافت(از پنکه های BC هم دورش بیشتره:biggrin1:) هست ( انگار از بیلی شیر خورده:biggrin1:) و معمولا بازیهاشو بیش از حد بزرگ میکنه.
در کل بازیهای "خوبی" میسازه.
جای اینکه نقش نمک پاچ رو بازی کنی چهار کلمه حرف درست حسابی بزن که استفاده کنیم نه اینکه گزارشت رو رد کنیم.
اینا رو بیخیال :دی
فری کجاست ؟ :دی
اینجاست :دی. معبد میترا در حال دعا برای شنیدم خبرهای خوب خوب از این استودیو و بازی شون در E3 :دی.
Tomonobu Itagaki به همراه يك تيم جديد در حال كار بر روي بازي جديد خود هستند. اين استوديو شامل 44 نفر خدمه است كه ( یک 22 نفر انها اعضاي سابق Team Ninja از جمله Hiroaki Matsui ( كارگردان هنري سابق TN ) هستند ). ( دو علاوه بر اين تعدادي از سازندگان اصلي Virtua Fighter 5 در اين تيم حضور دارند.
یک: اصحاب ایتاگاکی!. هرچی مرید داشته دنیالش راه افتادن. Team Ninja خالی شده :biggrin1:.
دو: VF 5 همه چیز داشتجیز گیم پلی و بخش تمرینی درست درمون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or