بازی خیلی قشنگیه
داستان و روایت و صداگذاری لارا محشر کار شده واقعا حس ترس و اکشن و ماجراجویی کامل حس میشه
تنوع مراحل خیلی خوب کار شده ,,, گیم پلی بازی خیلی بالانسه با تیر کمون بازی خیلی حال میکنم حس عالیه ماجراجویی و مخفیکاریُ میده و شاتگان بازی هم اون لگد و قدرت زیادش خوب کار شده ولی کلت و رایفل زیاد جالب نبود برام,,, کاور گیریه اتومات بازی خیلی عالی کار شده اصلا اذیت نمیکنه ,,,, هوش مصنوعی دشمن ها هم رو درجه سختی NORMAL از خیلی بازی های دیگه سرتره و کارای عجیب و غریبشون خیلی کمتره
گرافیک فنی بازی یکم توقعم بالاتر بود بافت های بی کیفیت زیاد تو محیط دیده میشه رنگبندیه بازی هم یکم زیادی مرده است تو روز ولی نورپردازی و سایه پردازی تو شب یا روز خیره کننده است
کات سکانس های بازی خیلی با کیفیت کار شده ,,, سکانس های سینمایی بازی هم خیلی لذت بخشه و حرفه ای کار شده ,,, سیستم skill بازی هم خیلی خوب کار شده,,,آبجکت هایی که برای کامل کردن بازی هم باید پیدا کنیم قشنگ جاسازی شدن و بعضیاشون اطلاعات جالبی در مورد داستان میده
یکی از نکاتی که خیلی لذت بردم ازش صحبت کردن نیروهای دشمن تو یه محیط خلوت با همه که خیلی حرفه ای و با فکر کار شده
تا اینجا 37% بازیُ رفتم یکی از بهترین ادونچرایی بوده که بازی کردم تو چند ماهه اخیر