Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا این چلنج هاش خیلی رو اعصابن . یه جا بود میگفت 5تا پرچم رو آتیش بزن من 4تارو پیدا کردم یکی موند . جای بزرگی هم نبود 5 6 بار من اونجارو کامل گشتم پیدا نشد آخر مطمئن شدم باگ گرفته بازی بیخیال شدم :d
خیلی رو مُخن . برعکس Collectable های بازی که خیلی راحت و را دستن
نه اتفاقا باگ نیست.
اون آخریه وقتی از اون ساختمونه اومدی بیرون.یعنی از ساختمون باید بری بالا بعد میرسی یک جایی که از اون طناباست که میتونی بری تو کشتی.بعد یک جرثقیل اونجاست که به اون وصل شده و باید با تیرکمون بزنیش.کلا جای خیلی پرتیه

بابا این چلنج هاش خیلی رو اعصابن . یه جا بود میگفت 5تا پرچم رو آتیش بزن من 4تارو پیدا کردم یکی موند . جای بزرگی هم نبود 5 6 بار من اونجارو کامل گشتم پیدا نشد آخر مطمئن شدم باگ گرفته بازی بیخیال شدم :d
خیلی رو مُخن . برعکس Collectable های بازی که خیلی راحت و را دستن

اره collectable هاش که مثل هلو اسون بود. کلا به نظرم واسه یه چنین بازی هایی وجود collectable خوبه ولی کلا تو این نسل سازنده ها شورشو دراوردن و تقریبا تو همه بازی ها collectable داریم که واقعا برای بعضی ها بازی ها نیازی نیست.

امروز سروراش عجیب قاط زده بود! اصلا یه وضعیتی بود برا خودش!

پ.ن: از نت نبود برادران کافر هم مشکل داشتن!
آره خیلی داغون بود من بعد از هر بازی یا حتی وسط بازی کنسولم فریز میکرد برای همین بیخیال بازی شدم امروز

اصن این Collectable تو خیلی از بازی ها اون لذت بردن رو کم میکنه . تو میخوای به خاطر اچیومنت همه چی رو پیدا کنی کلا هیچی از خط داستانی بازی نمیفهمی . برای همچین بازی خیلی خوبه با توجه به سبک و محیطش اما برای یه سری از بازی ها که نمیخوام نام ببرم نــــــه :d

یکی از اون بازیهاست که وقتی دارم بازی میکنم از هر لحظه اش لذت میبرم همیشه دنبال این جور گیم پلی ها هستم که مثل یک فیلم سینمایی میمونه که همش این نیست که شما همینطور بری جلو بعد از چند ساعت ادامه داستان را نشون بده .
من خیلی وقت نیست شروع کردم یک نکته جلب اینه که من سر کار که هستم دارم به بازی فکر میکنم که شب بشینم بازی کنم همون موقع است که پسرم که 3 سالو نیمشه زنگ میزنه میگه بیا خونه بازی کنیم البته اون فقط نگاه میکنه
کلا من یک دونه بازی تامب رایدر را هم به صورت کامل بازی نکردم اما این یک چیزه دیگست
من بازی را خریدم میخواستم یک لجظه ببینم چطوری وقتی بلند شدم دیدم 2 ساعت پاشم این دختره که جای لارا کرفت بازی میکنه هنرپیشه سریالهاست تا دیدمش یادم افتاد توی سریال کالیفورنیاکیشن دیدمش

خیلی قشنگ شده.طراحی هنری،اکشن بازی،داستان.همه چیز عالیه.

فقط یه مشکل بزرگ داره.بیش از حد شبیه اون بازی ـــه شده!!!یعنی یه کُپی تمام عیار از اون شده.Tomb همیشه اساسش روی حل پازل بوده.ولی این شماره تا اینجا که خبری از پازل نبوده.(15 درصد رو فعلا رفتم)البته سازندگانش گفته بودن که میخوان الهام بگیرن.ولی دیگه از الهام گیری گذشته:dیعنی قشنگ میتونم تک تک لحظات بازی رو پیش بینی کنم.مثلا یه تیکه داشت از نرده بان بالا میرفت،گفتم الان میشکنه،و شکست!!!!یه تیکه گفتم الان یکی جلومون سبز میشه و بهمون حمله میکنه.و همینطور هم شد.یعنی دیگه زیادی شبیه اون بازی شده.ولی خب این شباهت یه سودی هم داره دیگه.اونم اینکه خیلی لذت بخش و عالی شده.

خیلی قشنگ شده.طراحی هنری،اکشن بازی،داستان.همه چیز عالیه.

فقط یه مشکل بزرگ داره.بیش از حد شبیه اون بازی ـــه شده!!!یعنی یه کُپی تمام عیار از اون شده.Tomb همیشه اساسش روی حل پازل بوده.ولی این شماره تا اینجا که خبری از پازل نبوده.(15 درصد رو فعلا رفتم)البته سازندگانش گفته بودن که میخوان الهام بگیرن.ولی دیگه از الهام گیری گذشته:dیعنی قشنگ میتونم تک تک لحظات بازی رو پیش بینی کنم.مثلا یه تیکه داشت از نرده بان بالا میرفت،گفتم الان میشکنه،و شکست!!!!یه تیکه گفتم الان یکی جلومون سبز میشه و بهمون حمله میکنه.و همینطور هم شد.یعنی دیگه زیادی شبیه اون بازی شده.ولی خب این شباهت یه سودی هم داره دیگه.اونم اینکه خیلی لذت بخش و عالی شده.
توی ریتم داستان هم پازل داره ولی بیشتر پازلاش توی مقبره های مخفیه

سلام. خسته نباشید.

دوستان یه کمکی می خواستم ازتون..

من اون جایی که بعد از جنگ با اون ژاپنی های وارد یه جایی می شه که درش بسته میشه و باید یک شی فلزی رو از زیر زمین بکشیم بیرون با کمان بکشیم تا دیوار بشکنه و یه راهی آزاد بشه و بری بالا.. اینجا دیگه نمی دونم چی کار کنم که به اونجا برسم... چه طوری باید از اونجا در بیام؟

لطفا راهنمایی کنن اونایی که اینجارو رد کردن..

با تشکر

بازی خیلی قشنگیه

داستان و روایت و صداگذاری لارا محشر کار شده واقعا حس ترس و اکشن و ماجراجویی کامل حس میشه

تنوع مراحل خیلی خوب کار شده ,,, گیم پلی بازی خیلی بالانسه با تیر کمون بازی خیلی حال میکنم حس عالیه ماجراجویی و مخفیکاریُ میده و شاتگان بازی هم اون لگد و قدرت زیادش خوب کار شده ولی کلت و رایفل زیاد جالب نبود برام,,, کاور گیریه اتومات بازی خیلی عالی کار شده اصلا اذیت نمیکنه ,,,, هوش مصنوعی دشمن ها هم رو درجه سختی NORMAL از خیلی بازی های دیگه سرتره و کارای عجیب و غریبشون خیلی کمتره

گرافیک فنی بازی یکم توقعم بالاتر بود بافت های بی کیفیت زیاد تو محیط دیده میشه رنگبندیه بازی هم یکم زیادی مرده است تو روز ولی نورپردازی و سایه پردازی تو شب یا روز خیره کننده است

کات سکانس های بازی خیلی با کیفیت کار شده ,,, سکانس های سینمایی بازی هم خیلی لذت بخشه و حرفه ای کار شده ,,, سیستم skill بازی هم خیلی خوب کار شده,,,آبجکت هایی که برای کامل کردن بازی هم باید پیدا کنیم قشنگ جاسازی شدن و بعضیاشون اطلاعات جالبی در مورد داستان میده

یکی از نکاتی که خیلی لذت بردم ازش صحبت کردن نیروهای دشمن تو یه محیط خلوت با همه که خیلی حرفه ای و با فکر کار شده

تا اینجا 37% بازیُ رفتم یکی از بهترین ادونچرایی بوده که بازی کردم تو چند ماهه اخیر

سلام. خسته نباشید.

دوستان یه کمکی می خواستم ازتون..

من اون جایی که بعد از جنگ با اون ژاپنی های وارد یه جایی می شه که درش بسته میشه و باید یک شی فلزی رو از زیر زمین بکشیم بیرون با کمان بکشیم تا دیوار بشکنه و یه راهی آزاد بشه و بری بالا.. اینجا دیگه نمی دونم چی کار کنم که به اونجا برسم... چه طوری باید از اونجا در بیام؟

لطفا راهنمایی کنن اونایی که اینجارو رد کردن..

با تشکر

برو اون دریچه ای که روی زمین هستش رو بند بعد همون زنگوله رو بده بیاد پایین بعد بکشش با تیرکمون بپر روش برو اونور

بالاخره این شاهکار هم تموم شد.اصلا دوست نداشتم بازی تموم بشه و اینقدر لذت بخش بود که به نظرم بازی خیلی کوتاه بدو با اینکه من دنبال گنج و ... هم میرفتم.
واقعا لذت بخش بود بازی و همه چی سر جاش قرار داشت.مثل یه فیلم سینمایی بود که تا آخرش پاش میخکوب میشدی.محیط بازی فوق العاده بود و آدم توش غرق میشد.شخصیت لارا خیلی خوب بهش پرداخته شده بود و باهاش هم احساس میشدی.
کلا معلوم بود کار زیادی روی بازی انجام شده و اسکوئر انیکس و کریستال داینامیکس گل کاشتن.
نمیدونم من جوگیرم یا نه ولی نمره ـم به بازی:10/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or