Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اون قسمت که ژاپنی ها عین مور و ملخ میریزن سر آدم باید چی کار کنیم؟هرچنتا که میکشم بازم میان!

اتفاقا من اونجا خیلی ناراحت شدم که زود تموم شدن :d خیلی حال میده مبارزه با اونا . اگه Dodge Counter رو گرفته باشی البته . یکی از Skillهای لارا هستش . با استفاده ازون مبارزه با اونا به شدت لذتبخش میشه :d

راستی دوستان یه چلنج هست به نام Sun Killer که باید 5تاچیز شبیه به خورشید رو بترکونیم . من 3تاشو زدم و 2 تاش مونده . اونجا بار اولی که رفتم یه راهی بود وقتی واردش شدم سنگ ریخت پشت سرم و راه بسته شد . میخوام بدونم الان اون سمتی که بسته شده ازینا هستش یا نه . نمیدونم دقیقا فهمیدید چی گفتم یا نه :d

اتفاقا من اونجا خیلی ناراحت شدم که زود تموم شدن :d خیلی حال میده مبارزه با اونا . اگه Dodge Counter رو گرفته باشی البته . یکی از Skillهای لارا هستش . با استفاده ازون مبارزه با اونا به شدت لذتبخش میشه :d

راستی دوستان یه چلنج هست به نام Sun Killer که باید 5تاچیز شبیه به خورشید رو بترکونیم . من 3تاشو زدم و 2 تاش مونده . اونجا بار اولی که رفتم یه راهی بود وقتی واردش شدم سنگ ریخت پشت سرم و راه بسته شد . میخوام بدونم الان اون سمتی که بسته شده ازینا هستش یا نه . نمیدونم دقیقا فهمیدید چی گفتم یا نه :d
نه اونجا نيست.اونجا كه بسته شده نيست خيالت راحت

---------- نوشته در 06:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:46 PM ارسال شده بود ----------

2تا آچیومنت مخفی داره یکیش خرچنگه بود گرفتم :دی اون یکی چی هست و چجوری میشه گرفت؟ :-/
اصلا دلم نمیاد بازی تموم کنم :دی
بايد به هم حرف ها گوش بدي.مثلا اون جاهايي كه با كسي هستي بايد بري x بزني با هاشون حرف بزني اينقدر بايد اين كارو بكني كه x بالآي سرشون بره.تنها اچيومنتي كه مجبور شدم بازيرو دوباره برم همين بود

درجه سختی رو روی هارد گزاشتم!
فعلا که زیاد تو بازی پیش نرفتم تا چه حد بازی سخته!
وسطاش که کم نمیارم!اگه کم میارم بزنم از اول آسون تر شروعش کنم!
سر بازی متال گیر اعصابم بهم ریخت درجه هارد گزاشتم وسط مرحله مبارزه با منسون کم آوردم (همون که تیکه تیکه میشد)!میترسم اینم همینطوری بشه!

درجه سختی رو روی هارد گزاشتم!
فعلا که زیاد تو بازی پیش نرفتم تا چه حد بازی سخته!
وسطاش که کم نمیارم!اگه کم میارم بزنم از اول آسون تر شروعش کنم!
سر بازی متال گیر اعصابم بهم ریخت درجه هارد گزاشتم وسط مرحله مبارزه با منسون کم آوردم (همون که تیکه تیکه میشد)!میترسم اینم همینطوری بشه!
نه اونقدرم سخت نيست.رو هارد بري مشكلي نخواهي داشت

کلا این بازی منو یاده اولین تجربه که وقتی batman AA اومد انداخت مبارزاتش، به قدری یونیک و خوب بود که چه مخفی میرفتی چه اکشن دلت نمیخواست دشمنا تموم شن. اینجا هم همین طوره هر دو حالت خیلی کیف میده :دی

نوید کلا چلنج ها از بین نمیرن و بعد اتمام بازی میشه همشو گرفت. همون sun killer یکیش واسم مونده و یکیم از Ghost hunter قشنگ رفته رو اعصابم. این همه رو گرفتم این دو نابودم کردن :d

بازی رو تموم کردم و میخوام بازی رو کامل کنم ولی تو بعضی از معبد ها که باید به بالای یه چیزی برسم هر کاری میکنم نمیتونم بعضی از مراحل رو رد کنم یعنی هر چی فکر میکنم نمیتونم از هر راهی میرم نمیشه رفت بالا
مثلا یه جا که باید بری بالا یه پنجره بزرکگ هست که باید بری ببندیش تا باد نیاد و بری اون بالابر رو ببری بالا تا میرم روی بالا بر دوباره باد میاد و کلا وضعیه؟تو همچین مراحل مشابه ای زیاد گیر میکنم

نوید کلا چلنج ها از بین نمیرن و بعد اتمام بازی میشه همشو گرفت. همون sun killer یکیش واسم مونده و یکیم از Ghost hunter قشنگ رفته رو اعصابم. این همه رو گرفتم این دو نابودم کردن :d

بابا این چلنج هاش خیلی رو اعصابن . یه جا بود میگفت 5تا پرچم رو آتیش بزن من 4تارو پیدا کردم یکی موند . جای بزرگی هم نبود 5 6 بار من اونجارو کامل گشتم پیدا نشد آخر مطمئن شدم باگ گرفته بازی بیخیال شدم :d
خیلی رو مُخن . برعکس Collectable های بازی که خیلی راحت و را دستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or