Fallen-Angel
کاربر سایت
بابا آقا بهرام شما دیگه کی هستید؟ من هنوز بازی سالم پیدا نکردم شما 100% کردی :-o البته منم 100% هستم البته تو شروع نکردنارم من 100% كردم چند نفر ديگه هم از بچه ها 100% كردن

بابا آقا بهرام شما دیگه کی هستید؟ من هنوز بازی سالم پیدا نکردم شما 100% کردی :-o البته منم 100% هستم البته تو شروع نکردنارم من 100% كردم چند نفر ديگه هم از بچه ها 100% كردن

دوستان اون قسمت که ژاپنی ها عین مور و ملخ میریزن سر آدم باید چی کار کنیم؟هرچنتا که میکشم بازم میان!
نه اونجا نيست.اونجا كه بسته شده نيست خيالت راحتاتفاقا من اونجا خیلی ناراحت شدم که زود تموم شدن :d خیلی حال میده مبارزه با اونا . اگه Dodge Counter رو گرفته باشی البته . یکی از Skillهای لارا هستش . با استفاده ازون مبارزه با اونا به شدت لذتبخش میشه :d
راستی دوستان یه چلنج هست به نام Sun Killer که باید 5تاچیز شبیه به خورشید رو بترکونیم . من 3تاشو زدم و 2 تاش مونده . اونجا بار اولی که رفتم یه راهی بود وقتی واردش شدم سنگ ریخت پشت سرم و راه بسته شد . میخوام بدونم الان اون سمتی که بسته شده ازینا هستش یا نه . نمیدونم دقیقا فهمیدید چی گفتم یا نه :d
بايد به هم حرف ها گوش بدي.مثلا اون جاهايي كه با كسي هستي بايد بري x بزني با هاشون حرف بزني اينقدر بايد اين كارو بكني كه x بالآي سرشون بره.تنها اچيومنتي كه مجبور شدم بازيرو دوباره برم همين بود2تا آچیومنت مخفی داره یکیش خرچنگه بود گرفتماون یکی چی هست و چجوری میشه گرفت؟
![]()
اصلا دلم نمیاد بازی تموم کنم![]()
نه اونقدرم سخت نيست.رو هارد بري مشكلي نخواهي داشتدرجه سختی رو روی هارد گزاشتم!
فعلا که زیاد تو بازی پیش نرفتم تا چه حد بازی سخته!
وسطاش که کم نمیارم!اگه کم میارم بزنم از اول آسون تر شروعش کنم!
سر بازی متال گیر اعصابم بهم ریخت درجه هارد گزاشتم وسط مرحله مبارزه با منسون کم آوردم (همون که تیکه تیکه میشد)!میترسم اینم همینطوری بشه!
اتفاقا من اونجا خیلی ناراحت شدم که زود تموم شدن :d خیلی حال میده مبارزه با اونا . اگه Dodge Counter رو گرفته باشی البته . یکی از Skillهای لارا هستش . با استفاده ازون مبارزه با اونا به شدت لذتبخش میشه :d
اتفاقا من اونجا خیلی ناراحت شدم که زود تموم شدن :d خیلی حال میده مبارزه با اونا . اگه Dodge Counter رو گرفته باشی البته . یکی از Skillهای لارا هستش . با استفاده ازون مبارزه با اونا به شدت لذتبخش میشه :d
راستی دوستان یه چلنج هست به نام Sun Killer که باید 5تاچیز شبیه به خورشید رو بترکونیم . من 3تاشو زدم و 2 تاش مونده . اونجا بار اولی که رفتم یه راهی بود وقتی واردش شدم سنگ ریخت پشت سرم و راه بسته شد . میخوام بدونم الان اون سمتی که بسته شده ازینا هستش یا نه . نمیدونم دقیقا فهمیدید چی گفتم یا نه :d
نوید کلا چلنج ها از بین نمیرن و بعد اتمام بازی میشه همشو گرفت. همون sun killer یکیش واسم مونده و یکیم از Ghost hunter قشنگ رفته رو اعصابم. این همه رو گرفتم این دو نابودم کردن :d
کیفیت بعضی بافت ها به نظر پایین میومد ! پچ باید نصب بشه مگه؟