اتفاقا gamespot به بازی مدال Superior Animation رو داده.(این مدال رو به بازی هایی میده که توی اون بازی ها انیمیشن ها خیلی خوب باشن........)
گیم پلی هیجان انگیز اوپن ورد 25 ساعت گیم پلی به نظر من از انچارتد سرتر بود هیچی کم نذاشتن خدایی انچارتد فقط برای من یه عکس بود هر 3 شمارش مثل هم فقط داستانش فرق میکرداول فرق بین انیمیشن با گرافیک(که کلی هست) رو متوجه بشو بعد...من نمیدونم چقد این ایرانی ها بعضی هاشون هیچی از گیم سرشون نمیشه هی میان ایراد میگیرن بازی به این خوبی انیم های عالی گرافیک بی نقص از لحاظ بصری که ادم دهنش وا میمونه بعد میان میگن گرافیکش بده شما که میگی انچارتد بهتره شما باید بری بازی کارتونی بازی کنی چون رنگ بندی زیادی داره همه رنگها هم توشون استفاده میشه مثل انچارتدگیم پلی هیجان انگیز اوپن ورد 25 ساعت گیم پلی به نظر من از انچارتد سرتر بود هیچی کم نذاشتن خدایی انچارتد فقط برای من یه عکس بود هر 3 شمارش مثل هم فقط داستانش فرق میکرد
اقایی که فک میکنی از گیم اسپات بیشتر میدونیاول فرق بین انیمیشن با گرافیک(که کلی هست) رو متوجه بشو بعد...
اولا منظورم از گرافیک با شما نبود با یه شخص دیگه ای بود که این حرف زد دوم اینکه میگی انیمشن بازی بده من کلی گفتم و اون چیزی هم که گیم اسپات مدال انیمیشن داده به این بازی و خودم چند تا از دوستام که بازی کردیم انیمیشن بازی عالی بود شما قبل اینکه نظر بدی لطف کن دقت کن بعد فک کن اگه مشکل داشتی لغات فارسی جملات رو یاد بگیر بعد نظر بده البته یه نصیحت دوستانه بود:dعرفان جون.یه نصیحت بهت میکنم.من که به تو ایمان دارم و مدت هاست میشناسمت.حد و ارزش تو بالا تر از این حرف هاست که بیای با بعضی ها وارد بحث بشی.کسی که داره انچارتد تماما خطی و از قبل تعیین شده رو با یه openworld مقایسه میکنه،دیگه اصلا ارزش وقت گزاشتن رو نداره.تو حتی نمیدونی طرف مقابلت چند سالشه یا مثلا درک و دانشش از بازی های رایانه ای چقدره.اقایی که فک میکنی از گیم اسپات بیشتر میدونیاولا منظورم از گرافیک با شما نبود با یه شخص دیگه ای بود که این حرف زد دوم اینکه میگی انیمشن بازی بده من کلی گفتم و اون چیزی هم که گیم اسپات مدال انیمیشن داده به این بازی و خودم چند تا از دوستام که بازی کردیم انیمیشن بازی عالی بود شما قبل اینکه نظر بدی لطف کن دقت کن بعد فک کن اگه مشکل داشتی لغات فارسی جملات رو یاد بگیر بعد نظر بده البته یه نصیحت دوستانه بود:d
چند ساعت وقتت رو گرفت داداش؟لباس لارا عوض شد؟یا تا اخر با همون بود؟:dبازي تموم كردم واقعا فوق العاده خوب بود.اميد وارم خوب بفروشه تا شماره هاي بعديشم بسازن.اين لارا جديده هم خيلي شخصيت پردازي خوبي داره.من كه واقعا از بازي لذت بردم
الانم قصد دارم بازيرو 100% كنمb-)(فعلا 80%رفتم)