Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مقدار حچمی بازی کمتر هست یعنی بازی XGD2 هست

توصیه: بازی رو حتما تنهایی یا با هدست بندازین انجام بدین چون صدای این لارا بدجوری .... ـــه :d
اون که از همون نمایشای مختلفش و تریلرشام معلوم بود. الان من تو اتاقم بازی کنم صدا زیاد باشه مامان باباهه فکر می‌کنن دارم پ*ورن می‌بینم :| صحنه هم داره راستی؟ :d

من بازيرو گرفتم.بازي 6.6gb براي نصب شدن روي هارد نياز داره
منوي بازي هم عاليه باران همراه با يك موزيك و جو تاريك و سنگيني داره
بازي هم شروعش همون مرحله e3 سال پيشه و به نظر من عاليه بازي

اون که از همون نمایشای مختلفش و تریلرشام معلوم بود. الان من تو اتاقم بازی کنم صدا زیاد باشه مامان باباهه فکر می‌کنن دارم پ*ورن می‌بینم :| صحنه هم داره راستی؟ :d
هیچی دیگه به لارا انگ ..... هم چسبوندین دیگه!:d بیا خودم با یه کارد تیکه پارت کنم ببینم اه و ناله میکنی یا نه؟!!:d هنوز شروع نشده دنبال صحنه اییا!b-)

فریم ریت..فریم ریت .. فریم ریت. .:bash:چطوره از این لحاظ؟پارگی تصویر چی؟
اخه میگم نکنه قضیه فارکرای تکرار بشه.:d
فريم ريت بازي كه خوبه و ثابته
گياهان بازي هم خيلي خوب طراحي شدن و با برخورد لارا به خوبي از خودشون عكس العمل نشون ميدن.

دوستان بازی xgd3 هستش توی یک فروشگاه همینو گذاشته!!!!!!
اون كسي كه من بازيرو ازش خريدمxgd2 بود و همچنين تمام سايت هايي كه بازيرو گذاشتن xgd2 هستش احتمالا اون سايته اينترنتي اشتباه كرده

آخرین ویرایش:
دوستانی که بازی رسیده دستشون ، خواهشا یه توضیح نسبتا کاملی از تمام بخش های بازی بدن ! بازی به این مهمی لیک شده ، ولی تاپیک همچنان سوت وکوره !:|

من بازيرو گرفتم.بازي 6.6gb براي نصب شدن روي هارد نياز داره
منوي بازي هم عاليه باران همراه با يك موزيك و جو تاريك و سنگيني داره
بازي هم شروعش همون مرحله e3 سال پيشه و به نظر من عاليه بازي

ممنون ولی یه کم بیشتر توضیح بده:d مثلا در مورد بخش گیم پلی ، گرافیک(کیفیت تکسچر ها ، فریم ریت ، انیمیشن های شخصیت ها و ....) ، موسیقی و... به صورت جداگانه یه 2-3 جمله ای بگو ! درباره داستان و روایتش هم فقط بگو عالیه یا نه!

البته اگه دوست داشتی و حسش بود:d

دوستانی که بازی رسیده دستشون ، خواهشا یه توضیح نسبتا کاملی از تمام بخش های بازی بدن ! بازی به این مهمی لیک شده ، ولی تاپیک همچنان سوت وکوره !:|ممنون ولی یه کم بیشتر توضیح بده:d مثلا در مورد بخش گیم پلی ، گرافیک(کیفیت تکسچر ها ، فریم ریت ، انیمیشن های شخصیت ها و ....) ، موسیقی و... به صورت جداگانه یه 2-3 جمله ای بگو ! درباره داستان و روایتش هم فقط بگو عالیه یا نه!
البته اگه دوست داشتی و حسش بود:d
موسيقي بازي كه عالي كار شده.هوش مصنوعي دشمنان جالب نيست مخصوصا إنسان ها.مصلا وقتي كه هدف گرفتي و قصد شليك بهشون رو داري رفتار هاي عجيبي نشون ميدن.گرافيك بازي هم به نظر من خيلي خوبه.فريم ريت بازي كه تقريبا ثابته و هيچ مشكلي نداره.انيميشن لارا كه عاليه.تكسچر هاي بازي هم خوبه و نور پردازي هم واقعا عاليه.در مورد داستان بازي هم با توجه به اين كه به نظر من خيلي كليشه اي و اون اول بازي منو ياد سريال lost انداخت ولي تا اينجا خوب بوده البته كاملا تا اين جا قابل حدسه البته شايد در ادامه بازي اتفاق خاصي بيوفته
خود بازي يك جو خاصي داره و سنگينه جو بازي .سيستم لول آپ هم در بازي وجود داره با كلي گزينه مختلف.همچنين ميشه صلاح هاي لارا هم ارتقاع داد از جمله تير كمونشو.در كل 100% پيشنهاد ميشه

موسيقي بازي كه عالي كار شده.هوش مصنوعي دشمنان جالب نيست مخصوصا إنسان ها.مصلا وقتي كه هدف گرفتي و قصد شليك بهشون رو داري رفتار هاي عجيبي نشون ميدن.گرافيك بازي هم به نظر من خيلي خوبه.فريم ريت بازي كه تقريبا ثابته و هيچ مشكلي نداره.انيميشن لارا كه عاليه.تكسچر هاي بازي هم خوبه و نور پردازي هم واقعا عاليه.در مورد داستان بازي هم با توجه به اين كه به نظر من خيلي كليشه اي و اون اول بازي منو ياد سريال lost انداخت ولي تا اينجا خوب بوده البته كاملا تا اين جا قابل حدسه البته شايد در ادامه بازي اتفاق خاصي بيوفته
خود بازي يك جو خاصي داره و سنگينه جو بازي .سيستم لول آپ هم در بازي وجود داره با كلي گزينه مختلف.همچنين ميشه صلاح هاي لارا هم ارتقاع داد از جمله تير كمونشو.در كل 100% پيشنهاد ميشه
واقعا openworld هست؟یا نیمچه openworld هست؟:dقشنگ میشه توش شکار کرد و گشت و گزار کرد یا نه؟ایتم مایتم واسه پیدا کردن داره؟

واقعا openworld هست؟یا نیمچه openworld هست؟:dقشنگ میشه توش شکار کرد و گشت و گزار کرد یا نه؟ایتم مایتم واسه پیدا کردن داره؟
بازي كه open world و شكارم ميشه كرد البته نه در حده farcry 3 ولي بازم خوبه.آيتم مخفي هم تا دلت بخواد داره و كلي اچويمنت هم ماله جمع كردن همين آيتم هاست.گشت و گذار هم ميشه كرد برو حالشو ببر:d

---------- نوشته در 10:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:22 PM ارسال

سلام

آقا ما که تو ایرانیم میتونیم بازی رو دانلود کنیم یا باید منتظر region free باشیم؟؟
يعني من تو ايران نيستم؟:-?>:d<
چرا میتونی دانلود کنی البته اگه ریجن کنسولت ntsc j هستش باید یکم صبر کنی ولی به احتمال زیاد ریجن کنسولت pal هستش و میتونی دانلود کنی

آخرین ویرایش:
بازي كه open world و شكارم ميشه كرد البته نه در حده farcry 3 ولي بازم خوبه.آيتم مخفي هم تا دلت بخواد داره و كلي اچويمنت هم ماله جمع كردن همين آيتم هاست.گشت و گذار هم ميشه كرد برو حالشو ببر:d

واسه مولتی هم اچیو گذاشتن یا همش افلاینه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or