tomb raider legend

• Thread starter Thread starter bi bi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bi bi

کاربر سایت
سلام خدمت همه دوستان آقا من همون مرحله اول اين بازي موندم تو مرحله بوليوي اونجا كه بايد سه تا جعبه رو رو سه تا دكمه بكشي چه جوري اون دو نا جعبه پايين رو بالا بيارم؟:((

سلام خدمت همه دوستان آقا من همون مرحله اول اين بازي موندم تو مرحله بوليوي اونجا كه بايد سه تا جعبه رو رو سه تا دكمه بكشي چه جوري اون دو نا جعبه پايين رو بالا بيارم؟
اونا روی اون چیزی که شبیه الاکلنگ هست بزار بعد برو روی او سکوی بالا بپر اون طرف الاکلنگ.

آقا خيلي ممنون اونجا مشكلم حل شد حالا تو ژاپن گير كردم اونجا بالاي پشت بام بعد از اينكه از اون ميله بالا رفتم بايد چه كار كنم؟:)

آقا خيلي ممنون اونجا مشكلم حل شد حالا تو ژاپن گير كردم اونجا بالاي پشت بام بعد از اينكه از اون ميله بالا رفتم بايد چه كار كنم؟:)
چنگك اهنربايي رو به سمت تابلو ها پرتاب كن ( يه چيزايي شبيه به تابلو هست ) و بعد با دكمه مثلث اونارو بچرخون تا بتوني بپري روشون و بري اونور

ن ن ن اشتباه گفتی حسین منظورش اونجا نیس.منظورش اونجایی که باید چنگک رو بندازی رو نورگیر بعد بکشیش تا باز شه بعد از پله ها باید بری پایین اونجا یه آرس قرمز رنگ خوابیده درست گفتم؟:confused:

سلام خدمت شما دوستان عزيز من با كمك شما مراحل قبلي رو رد كردم اما حالا تو مرحله انگليس موندم( تو ي كانال هاي زير زميني پر آب) بعد از اينكه اون تابوته رو از جاي استخره ميكشم روي يك دكمه يك در باز ميشه كه از اونجا ميرم تو كانال هاي زير زميني اونجا يك اهرمه كه اونو پايين مي كشم يك دريجه باز ميشه ولي اهرم بعدي پشت يك دريچه بسته است كه نمي دونم چه جوري بايد بازش كنم.:(

آخرین ویرایش:
فرق نسخه های پی سی و پلی استیشن2 فقط گرافیکشونه شما اگه یک سیستم جمع وجور داشته باشی میتونی گرافیک نسل بعد رو ببینی و لذت ببری نسخه ی پی اس2 هم که گرافیکی دزحد سخت افزارش داره.

من خانم نستم و اين اسم رو از روي ناچاري انتخاب كردم چون هر اسمي كه مي زدم مي گفت تو سايت وجود داره و اين اسم فقط به اين منظور انتخاب كردم كه تو سايت عضو بشم ولي بابت لينك واقعاً متشكرم:mad::laughing:

من خانم نستم و اين اسم رو از روي ناچاري انتخاب كردم چون هر اسمي كه مي زدم مي گفت تو سايت وجود داره و اين اسم فقط به اين منظور انتخاب كردم كه تو سايت عضو بشم ولي بابت لينك واقعاً متشكرم:mad::laughing:
leon جون بدجوري خيط كردي:cheesygri:laughing::laughing::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or