Multi Platform Tomb Raider Legacy of Atlantis

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Tomb-Raider-Legacy-of-Atlantis_2025_12-11-25_006-768x432.jpg

Crystal Dynamics و Flying Wild Hog، رسماً از Tomb Raider: Legacy of Atlantis پرده‌برداری کردن. این عنوان یک بازسازی کامل و مدرن از اولین نسخه سری Tomb Raider است که در سال 1996 عرضه شد و قرار است در سال 2026 برای پلی‌استیشن 5، ایکس باکس سریز و کامپیوتر (از طریق استیم) منتشر شود.

این بازآفرینی خیره‌کننده، بازیکنان را بار دیگر در نقش لارا کرافت قرار می‌دهد تا سفری پرخطر را برای یافتن شیء باستانی و قدرتمند Scion آغاز کنند. این ماجراجویی شامل کاوش در مکان‌های نمادین و متنوعی از جمله جنگل‌های پرو، خرابه‌های باستانی یونان و صحراهای مصر خواهد بود. توسعه‌دهندگان وعده داده‌اند که با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5، جلوه‌های بصری نفس‌گیری را خلق کرده و با طراحی مدرن گیم‌پلی و اضافه کردن شگفتی‌های جدید، تجربه‌ای تازه ارائه دهند، در حالی که کاملاً به روح و اتمسفر ماجراجویی جریان‌ساز اصلی وفادار می‌مانند.

همچنین تأیید شد که صداپیشگی شخصیت لارا کرافت در این بازی و همچنین پروژه دیگری به نام Tomb Raider: Catalyst، بر عهده بازیگر تحسین‌شده، آلیکس ویلتون ریگان، خواهد بود که پیش از این صدای او را در عناوینی چون Dragon Age: Inquisition و Cyberpunk 2077 شنیده‌ایم.

آخرین ویرایش:
تو سگانه ریبوت تنها نسخه ای که برای من جذاب بود همون ۲۰۱۳ بود که فرمول جدید و جالبی رو به سری معرفی کرد و تا حدودی حتی Survival Horror هم بود. دو نسخه بعدی زدن کوچه علی چپ و خیلی سعی کردن از انچارتد کپی کنن مخصوصا Shadow که عملا کپی درجه ۲ از انچارتد ۴ بود و به طرز مسخره ای حتی مراحل کودکی نیتن رو هم کپی کرده بود.
دقیقا همون قسمت اپیزود بچگی لارا شد اون داستان راه رفتن کلاغ و کبک که طرف اومد مثل اونیکی راه بره راه رفتن خودش یادش رفت.
لامصب خیر سرت خودت پیشگامی و سری آنچارتد اومده از تو الهام گرفته اون وقت تو میای این اپیزود رو به این ضایعی کپی میکنی؟

بحث سر ظاهر ، گیمپلی و سایر المانهای این بازی یه ذره غیر منطقیه...دقیقا دقیقا میدونم کسایی که ایراد میگیرن چرا ایراد میگیرن و مشکلشون چیه اما حقیقت اینه که این نسخه یجورایی یه نسخه سفارشیه که میخواد اون فضای کلاسیک رو در قالب جدید ارائه بده یعنی عملا برای فنهای قدیمی نهایت لذت رو داره و بازیساز هم میتونه بازخورد بازیبازهای جدید رو ببینه و درصورت استقبال شاید این برنامه رو برای نسخه های کلاسیک دیگه پیاده کنه.

شک نکنید نسخه Catalyst خیلی توی روایت و گیمپلی و... المانهای دیگه با این بازی فرق میکنه.
پس اگه میخواین بحث جدی بکنید تا اومدن Catalyst صبر کنید.

خداییش Rise خوب بود.

اما Shadow توی بحث اکشن خیلی داغون بود ، زمانی که اومده بود نصفه ولش کردم و تازه همین دو سال پیش وقتی خواستم یک بار دیگه سه گانه رو بازی کنم صرفا برای اینکه هر سه تا بازی سه گانه رو کامل کرده باشم تمومش کردم.
من که با اون سه گانه زندگی کردم . بی نظیر بودند . نقاط قوت ، ضعف ها رو پوشش داد

من که با اون سه گانه زندگی کردم . بی نظیر بودند . نقاط قوت ، ضعف ها رو پوشش داد

حالا بی نظیر که نمیشه گفت بودن خیلی به عنوان یه پکیج.. بخصوص pacing واقعا یجاهایی از کنترل خارج میشد توی Shadow. (ناامیدی ناشی از dull بودن پایتیتی هم که نیازی به گفتن نداره, بعد ازون انتظار اولیه برای شکل گیری یه ماجراجویی تاریک و حماسی)
اما در نهایت تریلوژی رو ارتباط که میگرفتی باهاش, کاملا دلت میخواست بمونی توی دنیاش بعد از ده ها ساعت سر و کله زدن با پازلها و گشتن سوراخ سمبه هاش.

حالا بی نظیر که نمیشه گفت بودن خیلی به عنوان یه پکیج.. بخصوص pacing واقعا یجاهایی از کنترل خارج میشد توی Shadow. (ناامیدی ناشی از dull بودن پایتیتی هم که نیازی به گفتن نداره, بعد ازون انتظار اولیه برای شکل گیری یه ماجراجویی تاریک و حماسی)
اما در نهایت تریلوژی رو ارتباط که میگرفتی باهاش, کاملا دلت میخواست بمونی توی دنیاش بعد از ده ها ساعت سر و کله زدن با پازلها و گشتن سوراخ سمبه هاش.
همین که حس ماجراجویی شدیدی القا می کرد با محیط های مرموز و مقبره های بی نظیر کافی بود

رسالتش رو انجام داده بود .

شماره ۲۰۱۳ که رسما شاهکار بود . Rise فوق العاده بود و shadow خوب بود .

من سه گانه رو دوست دارم. هر سه تا بازی های خوبی بودن، منهای باس فایت آخر Shadow که به نظرم جزو بدترین و احمقانه ترین باس فایت‌های تاریخه! اصلا آدم تعجب می کرد که چه طور اینقدر ما رو احمق فرض کردن که این مبارزه رو تحویلمون دادن.

اتفاقا tomb raider 2013 که خیلی ما دوستش داریم دورترین بازی مجموعه به هسته اکشن ادونچر توم ریدر هستش . دو قسمت بعدش نزدیکه تر شدن به قدیمیا . لارای قوی و بد اس که با کله میره تو مقبره های تله گذاری شده و اینا . ولی تو 2013 لارا فقط میخواست فرار کنه در واقع بازی بیشتر در ژانر بقا بود تا اکشن ادونچر که همینم از بقیه جداش میکنه ولی با این حال خیلی دوستش داریم .

من سه گانه رو دوست دارم. هر سه تا بازی های خوبی بودن، منهای باس فایت آخر Shadow که به نظرم جزو بدترین و احمقانه ترین باس فایت‌های تاریخه! اصلا آدم تعجب می کرد که چه طور اینقدر ما رو احمق فرض کردن که این مبارزه رو تحویلمون دادن.
دلیلت چیه ؟؟؟

مبارزه نفسگیری بود

باس آخر تومب ۲۰۱۳ هم خیلی خفن بود

ریبوت 2013 فقط اونجاش که برای اولین بار وارد قسمت مولتی پلیر می شدی می دیدی مستند حیات وحشه! همه مثل کانگورو اینور اونور جفتک مینداختن :D
در مورد دو قسمت آخر، بازی از مفهوم مهاجم مقبره و اصالتش فاصله گرفت و در اصل نام بازی شد محتوای فرعیش! Shadow یه بازی بی هویت بود، ممکنه کسی از بازی لذت برده باشه برای هر شخص متفاوته اما این مورد ارتباطی به هویت توم ریدر نداره. هر کس این مجموعه رو از قدیم دنبال کرده باشه میدونه قسمت پایانی بیشتر اسم بازی رو یدک میکشید چون مهمترین عنصر این مجموعه یعنی اکتشاف و فتح مقبره‌ ها عملا به حاشیه رونده شده بودو بازی بیشتر دنبال تقلید کورکورانه از انچارتد بود تا حفظ هویت خودش

• Smile
Reactions: Thundersky
ریبوت 2013 فقط اونجاش که برای اولین بار وارد قسمت مولتی پلیر می شدی می دیدی مستند حیات وحشه! همه مثل کانگورو اینور اونور جفتک مینداختن :D
در مورد دو قسمت آخر، بازی از مفهوم مهاجم مقبره و اصالتش فاصله گرفت و در اصل نام بازی شد محتوای فرعیش! Shadow یه بازی بی هویت بود، ممکنه کسی از بازی لذت برده باشه برای هر شخص متفاوته اما این مورد ارتباطی به هویت توم ریدر نداره. هر کس این مجموعه رو از قدیم دنبال کرده باشه میدونه قسمت پایانی بیشتر اسم بازی رو یدک میکشید چون مهمترین عنصر این مجموعه یعنی اکتشاف و فتح مقبره‌ ها عملا به حاشیه رونده شده بودو بازی بیشتر دنبال تقلید کورکورانه از انچارتد بود تا حفظ هویت خودش
اگر اشتباه نکنم ۱۵, ۱۶ تا چلنج توم داشت بازی که بعضی هاشون طراحی واقعا جالب و پازلهای سرگرم کننده ای داشتن, اما بنظر میاد از ترس پلیرهایی که بهشون فشار میاد اگر خدای ناکرده کمی از سلولهای خاکستری مغزشون بهره بگیرند, همشون رو اختیاری کردند!
قدیمی ها که میدونن باید توقع چی رو داشته باشن اما حالا کنجکاوم ببینم واکنش پلیر نسل جدید به Legacy of Atlantis و پازلهای جسته و گریخته ش که در جای جای محیط قرار گرفته چیه..
و راستش اصلا سوپرایز نخواهم شد اگر تیم سازنده خیلی از پازلهای چالش برانگیز نسخه اوریجینال رو حذف کن یا خیلی شیک یه گزینه skip puzzle تو بازی قرار بدن!

• Like
Reactions: m.d.makan
اگر اشتباه نکنم ۱۵, ۱۶ تا چلنج توم داشت بازی که بعضی هاشون طراحی واقعا جالب و پازلهای سرگرم کننده ای داشتن, اما بنظر میاد از ترس پلیرهایی که بهشون فشار میاد اگر خدای ناکرده کمی از سلولهای خاکستری مغزشون بهره بگیرند, همشون رو اختیاری کردند!
قدیمی ها که میدونن باید توقع چی رو داشته باشن اما حالا کنجکاوم ببینم واکنش پلیر نسل جدید به Legacy of Atlantis و پازلهای جسته و گریخته ش که در جای جای محیط قرار گرفته چیه..
و راستش اصلا سوپرایز نخواهم شد اگر تیم سازنده خیلی از پازلهای چالش برانگیز نسخه اوریجینال رو حذف کن یا خیلی شیک یه گزینه skip puzzle تو بازی قرار بدن!
موقعی که IP دست اسکوئر بود پرسشنامه و مصاحبه بعد از 3گانه زیاد می فرستاد، تصورم این بود با کمک سونی قراره IP رو در مسیر درست خودش قرار بده، پرسشنامه ها مشخص بود براش فکر شده ولی آخر IP به این مهمی رو با جاش تقدیم کرد، بارها گفتم سر این قضیه از سونی عصبانیم چون تنها دلیلی که IP رو نخواست این بود که با انچارتد تداخل پیدا می کرد از نظر خودشون! این درحالی بود که اسکوئر IP رو ابتدا قصد داشت به سونی بده یا با کمک سونی ادامه ش بده. گویا ف ف عزیزتر بود!
بگذریم، الان نمی دونم CD چه سیاستی پیش گرفته ولی نمایش های ریمیک تا اینجا امیدوارکنندست و حتی اگر پازل ها ساده سازی شده باشه هویت بازی رو تا حد زیادی حفظ کردن، مجموعه این عوامله که بازی رو موفق می کنه یا موجب شکستش می شه، نکاتی مثل هنداستند شاید از نظر برخی که بازی رو نمی شناسن بی اهمیت یا منسوخ جلوه کنه ولی این واقعیتو تغییر نمی ده که تا اینجا اکثریت مردم از نمایش ها راضی بودن و بعضا از نکات ریز نمایش بخاطر ریشه های توم ریدر تیم توسعه رو مورد تحسین قرار دادن (فکت) این موردو می شه قبل از انونس در تاپیک دید که امیدی نداشتیم به بازی، ولی بعد از نمایش نظرمون 180 چرخید و این تجدیدنظر اتفاقی نیست. اینکه تیم توسعه داره با عشقوعلاقه به تمام نکات توجه می کنه لایق احترامه و اگر بتونن عنوانی درخور نام توم ریدر تحویل بدن از برخی موارد می شه چشم پوشی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or