از کی این "متوجه مطلبم نشدی" انگه یا مغلطست؟
خب واقعا اگه اینقدر تحملت کمه که با این جمله بهت برمیخوره و تریگر میشی میخوای اصلا نقل قول نکن و یه شکلک بزار و بگذر.
چرا وقت جفتمون رو بگیریم؟
من دارم میگم مواردی مثل آوردن مکانیکها و ویژگیهای غلو شده بازیها که تو 30-20 سال قبل جواب میدادن ، اینکه باعث میشده یه شخصیت باحال باشه و جذاب... تو این نسخه های بازسازی/ریمیک از دلایلیه که با این نسخه ها مشکل دارم.
چون اون نوع نگاه تو طراحی شخصیت و باقی ویژگیهای بازی به اندازه کافی عمر نکرده و الان دیگه به اون شدت شخصیتهای بازیها که یه ستینگ واقعی طور هم دارن رو اینقدر فضایی خلق نمیکنن و سعی میکنن تا حدی که ممکنه دوتا پای شخصیت روی زمین باشه و خیلی غلو نکنن.
این handstand هم فقط بخشی از اون نوع نگاه تو طراحیه.
شخصیت لارا تو اون نسخه های اولیه کلا روی اون نوع نگاه دهه نودی خلق شده و ما هم به همون واسطه اون نسخه ها رو دوست داریم.
اما بازآفرینی و آوردن اون شخصیت به یه بازی مدرن به نظرم جور در نمیاد.
گواهش هم اونطور که اشاره کردم اینکه تو ریبوت سعی کردن از شدتش خیلی کم کنن.
اما مگه من گفتم این نسخه بازی بدیه؟
دارم میگم این ویژگیها بهترین بازخوردشون رو تو بازیهای همون دوره میگرفتن ، سازنده ها هم تو بازسازی و انتشار این نوع از بازیها اولا محکوم هستن که اون ویژگیها رو برای طرفدارهای مجموعه بیارن حتی اگه برای بازیهای مدرن امروزی اون نوع نگاه درشون منسوخ شده باشه.
هم اینکه پلیر جدید خیلی کمتر با این ویژگیها آشناست ، همونطور که میبینی یکی میپرسه که مکانیک دهه نودی یعنی چی؟
در مورد مثالت از آنچرتد ، اسسینز و... هم تو پست قبلیم خودم اشاره کردم که حتی اگه غیرواقعی و بعضا تخیلی هستن ولی برای این دوره ای که درش حضور داریم تو ذوق نمیزنن.
خلاصه حرفم اینه که این بازیها بهترین شکل تجربشون همون نسخه های اصلی و نهایتا ریمسترها هستن ، همه بازیها نمیتونن ریمیک بشن چه یک به یک و چه اینکه منبع الهام قرار بگیرن.
ولی اگه این اتفاق میفته سازنده/ناشر باید اونقدر چپش پر باشه که اکثر این موارد رو جدا کنه و بریزه دور یا از شدتش کم کنه.
هنوز که نسخه جدید رو بازی نکردم و کاملا با شخصیت جدیدی که خلق کردن ارتباط نگرفتم ولی همونطور که اشاره کردم کار بهتر این بود که برای اینکه پل بهتری بین این نسخه و نسخه جدید برقرار بشه هرچی از این موارد درش وجود داشت رو حذف میکردن یا کلا به روز میکردنش
چون من انتظار ندارم که تو نسخه جدید هم یه همچین انیمیشنی رو ببین ، دیگه چه برسه به اینکه بخوان اون لارای نسخه های اول با اون نگاه تو طراحی شخصیتش و... رو هم درش ببینم.
احسنت ، آفرین