Multi Platform Tomb Raider Legacy of Atlantis

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Tomb-Raider-Legacy-of-Atlantis_2025_12-11-25_006-768x432.jpg

Crystal Dynamics و Flying Wild Hog، رسماً از Tomb Raider: Legacy of Atlantis پرده‌برداری کردن. این عنوان یک بازسازی کامل و مدرن از اولین نسخه سری Tomb Raider است که در سال 1996 عرضه شد و قرار است در سال 2026 برای پلی‌استیشن 5، ایکس باکس سریز و کامپیوتر (از طریق استیم) منتشر شود.

این بازآفرینی خیره‌کننده، بازیکنان را بار دیگر در نقش لارا کرافت قرار می‌دهد تا سفری پرخطر را برای یافتن شیء باستانی و قدرتمند Scion آغاز کنند. این ماجراجویی شامل کاوش در مکان‌های نمادین و متنوعی از جمله جنگل‌های پرو، خرابه‌های باستانی یونان و صحراهای مصر خواهد بود. توسعه‌دهندگان وعده داده‌اند که با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5، جلوه‌های بصری نفس‌گیری را خلق کرده و با طراحی مدرن گیم‌پلی و اضافه کردن شگفتی‌های جدید، تجربه‌ای تازه ارائه دهند، در حالی که کاملاً به روح و اتمسفر ماجراجویی جریان‌ساز اصلی وفادار می‌مانند.

همچنین تأیید شد که صداپیشگی شخصیت لارا کرافت در این بازی و همچنین پروژه دیگری به نام Tomb Raider: Catalyst، بر عهده بازیگر تحسین‌شده، آلیکس ویلتون ریگان، خواهد بود که پیش از این صدای او را در عناوینی چون Dragon Age: Inquisition و Cyberpunk 2077 شنیده‌ایم.

آخرین ویرایش:
مکانیک دهه نودی دیگه چه صیغه ایه؟
ایراد دیگه ای نبود بگیره
به مکانیکهایی گفته میشود که تو اون دهه فیلمها و بازیها زیاد درشون به کار میرفت.
بیشتر سعی میکردن بخشهایی از شخصیت پردازی ، حرکات ، دیالوگ و... رو به نوعی برجسته کنن یا حتی غلو کنن که باحال و جذاب به نظر بیاد.
که خیلی هم جواب میداد.

این روی دست وایسادن ( Handstand) های لارا وقتی میخواد از لبه ای بره بالا خیلی به نظرم برای زمان حال بیرون میزنه.
قطعا میشه براش چندین خط توجیه آورد که چون ریمیکه ، سازنده اگه نمی آورد فلان میشد و...
ولی انصافا برای 2026 یه همچین مکانیک دهه نودی خیلی تصنعی و اغراق آمیزه و در کل لوسه.

من هر بار این رو میبینم عضلات کور ، سرشونه ، پشت بازوم و... جیغ میزنن.
لعنتی یه حرکتی هم هست که 9999تا عضله رو درگیر میکنه:D
پس با این منطق از فردا ماریو هم نباید بپره، چون هیچ لوله‌ کش عاقلی سه متر از جاش بلند نمی‌شه! این حرکت مثل عناوین 30سال پیش که هنوز انیمیشن های تکراری دارن امضای سری Tomb Raider محسوب می شه نه شبیه‌ ساز فیزیوتراپی! اگر قرار باشه هر چیزی رو با معیار عضلات کور و سرشونه بسنجیم، نصف عتاوین اکشن انیمیشن هاشون باید حذف بشن.
خود لارا هنوز همون آدمیه که از صخره آویزون می‌ شه، از روی پرتگاه می‌ پره، گلوله می‌ خوره چندلحظه بعد هم دوباره می‌دوئه. گیر دادن به هنداستند وسط این همه اغراق مثل اینه که وسط فیلم سریعو خشن بگی "کمربند ایمنیشون درست بسته نشده"

پس با این منطق از فردا ماریو هم نباید بپره، چون هیچ لوله‌ کش عاقلی سه متر از جاش بلند نمی‌شه! این حرکت مثل عناوین 30سال پیش که هنوز انیمیشن های تکراری دارن امضای سری Tomb Raider محسوب می شه نه شبیه‌ ساز فیزیوتراپی! اگر قرار باشه هر چیزی رو با معیار عضلات کور و سرشونه بسنجیم، نصف عتاوین اکشن انیمیشن هاشون باید حذف بشن.
خود لارا هنوز همون آدمیه که از صخره آویزون می‌ شه، از روی پرتگاه می‌ پره، گلوله می‌ خوره چندلحظه بعد هم دوباره می‌دوئه. گیر دادن به هنداستند وسط این همه اغراق مثل اینه که وسط فیلم سریعو خشن بگی "کمربند ایمنیشون درست بسته نشده"
مشکلم این نیست که چرا فضای بازیها واقع گرایانه نیست و همه کرکترها حرکات نرمال ندارن.
خب شخصیت لارا از اون نسخه های اولیه که همه باهاش آشناییم ، منم اشاره کردم.
اصلا متوجه مطلب نشدی.

دارم از مشکلات دوباره سازیها و ریممیکهایی میگم که درشون بخشی از مکانیکهایی وجود داره که به اون اندازه که 30-20 سال پیش میدیدیم و برامون جذاب بود اما الان بیشتر عجیبه و سوال ایجاد میکنه.
اینکه به نظرم وقتی این شکل از بازیها میخوان دوباره سازی بشن ، اگه این مکانیکها حذف بشه که صدای طرفدارها در میاد و دیگه اون بازی اصلی نیست...
اگر هم دوباره تعبیه بشه خب اینطوری بیرون میزنه...
برای همین شاید بهترین نوع خاطره سازی برای طرفدارها همون ریمسترهایی بود که منتشر شدن و نه این ریمیک.

تو همه بازیها که شخصیت اصلی آدمه و کنار فانتزی بودن یه ستینگ نسبتا واقع گرایانه‌ای هم وجود داره مثل آنچرتد ، ایندی ، اسسینزکرید و... همه جور انیمیشنهای غلو شده و تخیلی داریم ، اینکه طبیعیه.
ولی خب این یه حدی هم داره ، اینکه نیتن یا اتزیو حین پریدنهای رو به بالا از صخره یه دوباروجم هم بزنن خب برای الان جالب نیست.
خب یه نشونه دیگه که این یه رویکرد قدیمیه و کنار گذاشته شده همین نسخه های مدرن بازیه که اون نوع نگاه تو شخصیت پردازی لارا رو کنار گذاشتن و کمی زمینی تر ساختنش.

گرچه تو بازیهای هم دوره توم ریدر (دهه 90) دیدن این ویژگیها یه چیز عادی بود و اصلا همین جذابشون میکرد ولی تو یه بازی که با تکنولوژی مدرن ساخته شده و با گرافیک و ابزارهای مدرن و... ولی وقتی این نوع طراحی و ایده پردازی قدیمی رو هم کنارش میبینی خب به نظرم جالب نیست.
برای الان مثل دیالوگهای بعضی از فیلمها و بازیهای اون دوره خیلی لوسه ولی تو زمان خودشون سازنده ها همش به دنبال این بودن که چی اضافه کنیم که شخصیت Coolتر به نظر برسه.

میگم من کلا با این نوع ریمیکهای یک به یک از بازیهای قدیمی مشکل دارم.
البته این بازی که خیلی هم یک به یک نیست ولی به نظرم میشد یه کمی شخصیتش رو بالانس تر کنن که بشه یه پلی هم به نسخه مدرن بازی و شخصیت پردازی جدیدش ساخت.
واقعا من انتظار ندارم که تو نسخه جدیدی که از بازی ساخته میشه یه همچین حرکاتی رو ببینم.

مشکلم این نیست که چرا فضای بازیها واقع گرایانه نیست و همه کرکترها حرکات نرمال ندارن.
خب شخصیت لارا از اون نسخه های اولیه که همه باهاش آشناییم ، منم اشاره کردم.
اصلا متوجه مطلب نشدی.

دارم از مشکلات دوباره سازیها و ریممیکهایی میگم که درشون بخشی از مکانیکهایی وجود داره که به اون اندازه که 30-20 سال پیش میدیدیم و برامون جذاب بود اما الان بیشتر عجیبه و سوال ایجاد میکنه.
اینکه به نظرم وقتی این شکل از بازیها میخوان دوباره سازی بشن ، اگه این مکانیکها حذف بشه که صدای طرفدارها در میاد و دیگه اون بازی اصلی نیست...
اگر هم دوباره تعبیه بشه خب اینطوری بیرون میزنه...
برای همین شاید بهترین نوع خاطره سازی برای طرفدارها همون ریمسترهایی بود که منتشر شدن و نه این ریمیک.

تو همه بازیها که شخصیت اصلی آدمه و کنار فانتزی بودن یه ستینگ نسبتا واقع گرایانه‌ای هم وجود داره مثل آنچرتد ، ایندی ، اسسینزکرید و... همه جور انیمیشنهای غلو شده و تخیلی داریم ، اینکه طبیعیه.
ولی خب این یه حدی هم داره ، اینکه نیتن یا اتزیو حین پریدنهای رو به بالا از صخره یه دوباروجم هم بزنن خب برای الان جالب نیست.
خب یه نشونه دیگه که این یه رویکرد قدیمیه و کنار گذاشته شده همین نسخه های مدرن بازیه که اون نوع نگاه تو شخصیت پردازی لارا رو کنار گذاشتن و کمی زمینی تر ساختنش.

گرچه تو بازیهای هم دوره توم ریدر (دهه 90) دیدن این ویژگیها یه چیز عادی بود و اصلا همین جذابشون میکرد ولی تو یه بازی که با تکنولوژی مدرن ساخته شده و با گرافیک و ابزارهای مدرن و... ولی وقتی این نوع طراحی و ایده پردازی قدیمی رو هم کنارش میبینی خب به نظرم جالب نیست.
برای الان مثل دیالوگهای بعضی از فیلمها و بازیهای اون دوره خیلی لوسه ولی تو زمان خودشون سازنده ها همش به دنبال این بودن که چی اضافه کنیم که شخصیت Coolتر به نظر برسه.

میگم من کلا با این نوع ریمیکهای یک به یک از بازیهای قدیمی مشکل دارم.
البته این بازی که خیلی هم یک به یک نیست ولی به نظرم میشد یه کمی شخصیتش رو بالانس تر کنن که بشه یه پلی هم به نسخه مدرن بازی و شخصیت پردازی جدیدش ساخت.
واقعا من انتظار ندارم که تو نسخه جدیدی که از بازی ساخته میشه یه همچین حرکاتی رو ببینم.
همیشه وقتی واژه کم میاری به بقیه انگ متوجه نمی شی می زنی اما... در اصل خودت متوجه چیزی که می گی نمی شی و مغلطه می کنی :D

اگر خودت متوجه کامنت خودت می شی! خود شما همون ابتدا جواب خودتو دادی. میگی "اگر حذفش کنن طرفدارها می‌ گن این دیگه توم ریدر نیست، اگر نگهش دارن می‌ گی بیرون می‌زنه" یعنی مشکل از ریمیک نیست از انتظارات متناقضه
مثال نیتن و اتزیو قیاس درستی نیست. هنداستند لارا یک حرکت نمایشیِ اپشنال(اختیاری برای اینکه متوجه بشی) و امضای شخصیتشه، نه اینکه وسط هر پرش معلق بزنه. این حرکت از همون نسخه‌ های کلاسیک جز هویت گیم‌ پلیش بوده، درست مثل رول زدن دانته یا Bullet Time مکس پین. قرار نیست هر چیزی که واقع گراتر شده تمام امضاهای قدیمی خودش رو هم دور بریزه. اگر قرار باشه هر مکانیک قدیمی که امروز اغراق‌ آمیز به نظر میاد حذف بشه، فردا باید بگیم شلاق ایندیانا جونز، پرش‌ های آنچارتد، پرش یا Leap of Faith اساسینز کرید و قارچ خوردن ماریو هم باید حذف بشن چون با استاندارد 2026 جور درنمیان.
ریمیک قرار نیست نسخه 2013 توم ریدر باشه، قراره همون توم ریدر کلاسیکو با تکنولوژی امروز بازسازی کنن. اگه قرار باشه تمام ویژگی‌ های شاخصشو به بهانه "واقع گرایانه شدن" حذف کنن دیگه اسمش ریمیک نیست، برای اینکه متوجه بشی اسمش ری‌ ایمجینینگه و اتفاقا همون موقع اولین کسایی که اعتراض می‌کنن طرفدارای قدیمین

برای اینکه متوجه بشی و اطلاعاتت بیشتر بشه
  • Remaster همون بازی، فقط کیفیت فنی بهتر.
  • Remake بازی از نو ساخته می‌ شه، ولی هویت و ساختار اصلی حفظ می‌ شه.
  • Reimagining بازآفرینی، یعنی سازنده بصورت آزاد داستان، شخصیت‌ ها، مکانیک‌ ها و حتی هویت بازی رو تغییر می‌ده.

• Like
Reactions: Tommy Vercettii
همیشه وقتی واژه کم میاری به بقیه انگ متوجه نمی شی می زنی اما... در اصل خودت متوجه چیزی که می گی نمی شی و مغلطه می کنی :D

اگر خودت متوجه کامنت خودت می شی! خود شما همون ابتدا جواب خودتو دادی. میگی "اگر حذفش کنن طرفدارها می‌ گن این دیگه توم ریدر نیست، اگر نگهش دارن می‌ گی بیرون می‌زنه" یعنی مشکل از ریمیک نیست از انتظارات متناقضه
مثال نیتن و اتزیو قیاس درستی نیست. هنداستند لارا یک حرکت نمایشیِ اپشنال(اختیاری برای اینکه متوجه بشی) و امضای شخصیتشه، نه اینکه وسط هر پرش معلق بزنه. این حرکت از همون نسخه‌ های کلاسیک جز هویت گیم‌ پلیش بوده، درست مثل رول زدن دانته یا Bullet Time مکس پین. قرار نیست هر چیزی که واقع گراتر شده تمام امضاهای قدیمی خودش رو هم دور بریزه. اگر قرار باشه هر مکانیک قدیمی که امروز اغراق‌ آمیز به نظر میاد حذف بشه، فردا باید بگیم شلاق ایندیانا جونز، پرش‌ های آنچارتد، پرش یا Leap of Faith اساسینز کرید و قارچ خوردن ماریو هم باید حذف بشن چون با استاندارد 2026 جور درنمیان.
ریمیک قرار نیست نسخه 2013 توم ریدر باشه، قراره همون توم ریدر کلاسیکو با تکنولوژی امروز بازسازی کنن. اگه قرار باشه تمام ویژگی‌ های شاخصشو به بهانه "واقع گرایانه شدن" حذف کنن دیگه اسمش ریمیک نیست، برای اینکه متوجه بشی اسمش ری‌ ایمجینینگه و اتفاقا همون موقع اولین کسایی که اعتراض می‌کنن طرفدارای قدیمین

از کی این "متوجه مطلبم نشدی" انگه یا مغلطست؟
خب واقعا اگه اینقدر تحملت کمه که با این جمله بهت برمیخوره و تریگر میشی میخوای اصلا نقل قول نکن و یه شکلک بزار و بگذر.
چرا وقت جفتمون رو بگیریم؟

من دارم میگم مواردی مثل آوردن مکانیکها و ویژگیهای غلو شده بازیها که تو 30-20 سال قبل جواب میدادن ، اینکه باعث میشده یه شخصیت باحال باشه و جذاب... تو این نسخه های بازسازی/ریمیک از دلایلیه که با این نسخه ها مشکل دارم.
چون اون نوع نگاه تو طراحی شخصیت و باقی ویژگیهای بازی به اندازه کافی عمر نکرده و الان دیگه به اون شدت شخصیتهای بازیها که یه ستینگ واقعی طور هم دارن رو اینقدر فضایی خلق نمیکنن و سعی میکنن تا حدی که ممکنه دوتا پای شخصیت روی زمین باشه و خیلی غلو نکنن.
این handstand هم فقط بخشی از اون نوع نگاه تو طراحیه.
شخصیت لارا تو اون نسخه های اولیه کلا روی اون نوع نگاه دهه نودی خلق شده و ما هم به همون واسطه اون نسخه ها رو دوست داریم.
اما بازآفرینی و آوردن اون شخصیت به یه بازی مدرن به نظرم جور در نمیاد.
گواهش هم اونطور که اشاره کردم اینکه تو ریبوت سعی کردن از شدتش خیلی کم کنن.

اما مگه من گفتم این نسخه بازی بدیه؟

دارم میگم این ویژگیها بهترین بازخوردشون رو تو بازیهای همون دوره میگرفتن ، سازنده ها هم تو بازسازی و انتشار این نوع از بازیها اولا محکوم هستن که اون ویژگیها رو برای طرفدارهای مجموعه بیارن حتی اگه برای بازیهای مدرن امروزی اون نوع نگاه درشون منسوخ شده باشه.
هم اینکه پلیر جدید خیلی کمتر با این ویژگیها آشناست ، همونطور که میبینی یکی میپرسه که مکانیک دهه نودی یعنی چی؟[-(

در مورد مثالت از آنچرتد ، اسسینز و... هم تو پست قبلیم خودم اشاره کردم که حتی اگه غیرواقعی و بعضا تخیلی هستن ولی برای این دوره ای که درش حضور داریم تو ذوق نمیزنن.
خلاصه حرفم اینه که این بازیها بهترین شکل تجربشون همون نسخه های اصلی و نهایتا ریمسترها هستن ، همه بازیها نمیتونن ریمیک بشن چه یک به یک و چه اینکه منبع الهام قرار بگیرن.
ولی اگه این اتفاق میفته سازنده/ناشر باید اونقدر چپش پر باشه که اکثر این موارد رو جدا کنه و بریزه دور یا از شدتش کم کنه.

هنوز که نسخه جدید رو بازی نکردم و کاملا با شخصیت جدیدی که خلق کردن ارتباط نگرفتم ولی همونطور که اشاره کردم کار بهتر این بود که برای اینکه پل بهتری بین این نسخه و نسخه جدید برقرار بشه هرچی از این موارد درش وجود داشت رو حذف میکردن یا کلا به روز میکردنش
چون من انتظار ندارم که تو نسخه جدید هم یه همچین انیمیشنی رو ببین ، دیگه چه برسه به اینکه بخوان اون لارای نسخه های اول با اون نگاه تو طراحی شخصیتش و... رو هم درش ببینم.
برای اینکه متوجه بشی و اطلاعاتت بیشتر بشه
  • Remaster همون بازی، فقط کیفیت فنی بهتر.
  • Remake بازی از نو ساخته می‌ شه، ولی هویت و ساختار اصلی حفظ می‌ شه.
  • Reimagining بازآفرینی، یعنی سازنده بصورت آزاد داستان، شخصیت‌ ها، مکانیک‌ ها و حتی هویت بازی رو تغییر می‌ده.
احسنت ، آفرین:-bd

• Like
Reactions: Imaginative
خب واقعا اگه اینقدر تحملت کمه که با این جمله بهت برمیخوره و تریگر میشی میخوای اصلا نقل قول نکن و یه شکلک بزار و بگذر.

من دارم میگم مواردی مثل آوردن مکانیکها و ویژگیهای غلو شده بازیها که تو 30-20 سال قبل جواب میدادن ، اینکه باعث میشده یه شخصیت باحال باشه و جذاب... تو این نسخه های بازسازی/ریمیک از دلایلیه که با این نسخه ها مشکل دارم.
چون اون نوع نگاه تو طراحی شخصیت و باقی ویژگیهای بازی به اندازه کافی عمر نکرده و الان دیگه به اون شدت شخصیتهای بازیها که یه ستینگ واقعی طور هم دارن رو اینقدر فضایی خلق نمیکنن و سعی میکنن تا حدی که ممکنه دوتا پای شخصیت روی زمین باشه و خیلی غلو نکنن.
شخصیت لارا تو اون نسخه های اولیه کلا روی اون نوع نگاه دهه نودی خلق شده و ما هم به همون واسطه اون نسخه ها رو دوست داریم.

دارم میگم این ویژگیها بهترین بازخوردشون رو تو بازیهای همون دوره میگرفتن ، سازنده ها هم تو بازسازی و انتشار این نوع از بازیها اولا محکوم هستن که اون ویژگیها رو برای طرفدارهای مجموعه بیارن حتی اگه برای بازیهای مدرن امروزی اون نوع نگاه درشون منسوخ شده باشه.
هم اینکه پلیر جدید خیلی کمتر با این ویژگیها آشناست ، همونطور که میبینی یکی میپرسه که مکانیک دهه نودی یعنی چی؟[-(

در مورد مثالت از آنچرتد ، اسسینز و... هم تو پست قبلیم خودم اشاره کردم که حتی اگه غیرواقعی و بعضا تخیلی هستن ولی برای این دوره ای که درش حضور داریم تو ذوق نمیزنن.
خلاصه حرفم اینه که این بازیها بهترین شکل تجربشون همون نسخه های اصلی و نهایتا ریمسترها هستن ، همه بازیها نمیتونن ریمیک بشن چه یک به یک و چه اینکه منبع الهام قرار بگیرن.
ولی اگه این اتفاق میفته سازنده/ناشر باید اونقدر چپش پر باشه که اکثر این موارد رو جدا کنه و بریزه دور یا از شدتش کم کنه.

هنوز که نسخه جدید رو بازی نکردم و کاملا با شخصیت جدیدی که خلق کردن ارتباط نگرفتم ولی همونطور که اشاره کردم کار بهتر این بود که برای اینکه پل بهتری بین این نسخه و نسخه جدید برقرار بشه هرچی از این موارد درش وجود داشت رو حذف میکردن یا کلا به روز میکردنش
چون من انتظار ندارم که تو نسخه جدید هم یه همچین انیمیشنی رو ببین ، دیگه چه برسه به اینکه بخوان اون لارای نسخه های اول با اون نگاه تو طراحی شخصیتش و... رو هم درش ببینم.

ببین ژانگولر بازی لارا کرافت تو ذوق نمیزنه چه اصراری داری هی بگی میزنه. نمیزنه دیگه. قرار نیست که هرچی میگی فکت باشه و بقیه هم مهر تایید بزنند. چرا کلید میکنی که حتما تو درست میگی و بقیه نمیفهمن؟
بنده نظر شخصیم اعلام میکنم که هیچ مشکلی توی این حرکت نمی‌بینم. بازیش دهها مشکل دیگه داره اما این حرکت لارا هیچ مشکلی نداره.

• Like
Reactions: ArefTheGreat

همینکه روی اشتباه خودت هنوز پافشاری می کنی و به من می گی تریگر شدی یعنی فقط برای مغلطه داری کامنت می دی، وقت جفتمون که نه! چون دارم وقت می ذارم که متوجه بشی اشتباهت کجاست ولی فقط دوس داری لجبازی کنی مثل همیشه
میگی امروز این کارا تو ذوق می‌زنه دیگه؟! ابتدا ویدئویی که صفحه قبل گذاشته شده رو ببین با آرامش، کسی کاریت نداره! برای همین حرکت هنداستند توسعه دهنده می گه از مردم چقدر بازخورد مثبت گرفتن و هایپ شدن، چند بار ببین که جابیوفته برات. گذاشتن این حرکت توی تریلر پس کاملا هوشمندانه بوده نه اینکه بگن چون قدیمیه یا من نمی پسندم حذف بشه
مسئله اینه که داری قدیمی بودن رو با طراحی بد یکی می دونی، هر چیزی که ریشه ش برگرده به دهه 90 لزوما منسوخ نیست. بعد یه تناقض جالب هم تو حرفات هست باز، از یه طرف میگی سازنده مجبور بوده این ویژگی‌ ها رو نگه داره چون هویت بازیه، از طرف دیگه میگی باید همون هویت رو حذف می‌کرد تا با سلیقه امروز جور دربیاد! خب اگه قراره امضا کارکترها حذف بشن دیگه دقیقا چه چیزی از اون بازی باقی میمونه که اسمش ریمیک باشه؟ اینکه ریبوت 2013 لارا رو به قول خودت زمینیتر کرد، دلیل نمیشه هر نسخه‌ ای از این به بعد هم موظف باشه همون مسیر رو بره. ریبوت، ریبوت بود، این ریمیکه متوجهی؟ این دو فلسفه طراحی کاملا تفاوت دارن.
ضمن اینکه استدلال "امروز این کارا تو ذوق می‌زنه" بیشتر سلیقه شخصی شماست تا مترو معیار طراحی وگرنه با استناد به شواهد امر ملت براش کفوخون قاطی کردن، اگه همین منطق رو تعمیم بدیم باید نصف مکانیکهای نمادی عناوین معروف رو هم بازنشسته کنیم. از Leap of Faith اساسینز کرید گرفته تا Bullet Time مکس پین و کمبوهای اغراق‌ آمیز Devil May Cry.
اگه قراره هر ویژگی‌ ای که هویت لارا رو ساخته حذف یا به‌ روز بشه به قول شما تا شبیه نسخه 2013 بشه، خب چرا اسمش Tomb Raider I-III Remake باشه؟ همون یک ریبوت جدید می‌ساختن دیگه نه؟ هم تکلیف سازنده روشن بود، هم اینکه نیاز به مغلطه نداشت.

• Like
Reactions: Tommy Vercettii
ببین ژانگولر بازی لارا کرافت تو ذوق نمیزنه چه اصراری داری هی بگی میزنه. نمیزنه دیگه. قرار نیست که هرچی میگی فکت باشه و بقیه هم مهر تایید بزنند. چرا کلید میکنی که حتما تو درست میگی و بقیه نمیفهمن؟
بنده نظر شخصیم اعلام میکنم که هیچ مشکلی توی این حرکت نمی‌بینم. بازیش دهها مشکل دیگه داره اما این حرکت لارا هیچ مشکلی نداره.

مگه من چیزی جز نظر خودم رو دادم؟
اومدم تو تاپیک یه ویدیو دیدم و نظرم رو در موردش نوشتم.
یکی از دوستان هم یه سوال کرد و من بیشتر در مورد نظرم توضیح دادم.
گرفتی مارو؟

فکر کنم از این به بعد زیر تک تک پستهام باید بنویسم که این نظر منه و قرار نیست بدم به موسی که بره جزو ده‌فرمان بشه!

آخرین ویرایش:
دوستان اگر اجازه بدن کسی بتونه نظر مخالف هم داشته باشه و غیرتی نشن خیلی خوب میشه!
من دقیقا منطق و نقطه نظر دوستمون ماکان رو درک میکنم.
و اینکه ۱۰۰ هزار نفر چیزی رو خوشایندشون بیاد (اونم به دلایل واضح در این مورد خاص حداقل) به این معنی نیست که ۲ نفر ناموافق هم باید همرنگ جماعت بشن و سکوت کنن که یوقت به کسی برنخوره..

بعد از تجربه و ارتباط گرفتن با سه گانه ای که سعی کرد چهره تا حد امکان Groundedیی از فرنچایز شکل بده (که اصلا هم باتوجه به عقبه, کار آسونی نبود) تماشای لگدمال کردن اون همه تلاش اصلا زیبا نبود. ریمیک میتونست سوگیری کاملا متفاوتی داشته باشه از چزی که هست (و در راستا و ادامه زمینه سازی که TRilogy انجام داد) و چه بسا همچنان موفق باشه در مبحث فروش, اما امان که.. ولش کن. بگذریم که ناگفته خود پیداست..

آخرین ویرایش:
اگه قراره هر ویژگی‌ ای که هویت لارا رو ساخته حذف یا به‌ روز بشه به قول شما تا شبیه نسخه 2013 بشه، خب چرا اسمش Tomb Raider I-III Remake باشه؟ همون یک ریبوت جدید می‌ساختن دیگه نه؟ هم تکلیف سازنده روشن بود، هم اینکه نیاز به مغلطه نداشت.
خب خسته نباشی.
من که از اول دارم میگم مشکلم با ریمیک این بازیهاست.
اگه کمی بین این نوشتن چندباره کلمه «مغلطه» فرصت کردی پستهام رو هم بخوان.

حرف من مشخصه ولی برای بار آخر دو خط مینویسم.

دارم میگم تیم سازنده رو میفهمم که چرا این ویژگیهایی مثل این انیمیش رو برای بازی برگردوندن ، چون طرفدارهای قدیمی این رو میخوان و نمیشه که ریمیکی کنی که امن نباشه و مواردی مثل این رو درش نگنجونی و انتظار داشته باشی که پلیرهای قدیمی باهات همراه باشن.

ولی در مقابل پلیرهای جدیدتر و نسلهای نزدیکتر رو داریم که با این نوع شخصیت پردازیهای غلو شده تو سالهای دهه ۹۰‌ رو کمتر آشنا هستن چون باهاش بزرگ نشدن و به این عادت ندارن.

به نظرم اشتباه میکنی، اون غلو و تصنعی سازی برای cool بودن لارا که امری عادی تو نسخه های اول و کلا یه الگوی تکرارشونده تو بازیهای دهه ۹۰ بود اصلا جزو امضای مجموعه نیست و نبود.
گواه این مطلبم هم اینه که این امضای مجموعه که اشاره میکنی فیتیلش رو خیلی زیاد تو نسخه های مدرن کشیدن پایین.
این رو تو همه بازیهای دیگه هم میبینیم.
حالا باید صبر کرد و دید که نسخه جدید رو هم ببینیم.

این تا اینجا چون هی داری میگی خودت جواب خودت رو داری میدی و حرفت تناقض داره و...
خب حرفم تو همین تناقضیه که دارم چندبار مینویسم.

میگم این بازیها یا نباید ریمیک بشن و بهترین تجدید خاطره باهاشون همون ریمسترهاست.
یا اگه قراره دست سازنده بازتر باشه و بتونن دخل و تصرف کنن پس چه بهتر که جرات داشته باشن و اکثرش رو بریزن دور و امضای خودشون رو به مجموعه اضافه کنن یا کمی از درصد لین نوع غلوشدگی کم کنن که خطوط شخصیتی رو وقتی بعد از این نسخه میریم به نسخه جدید بیشتر و بهتر بتونیم باهاش همذات پنداری کنیم و یه طوری در ادامه هم باشن.

مطمئنا این برای پلیر جدید خیلی بیشتر از ماها که اون دوران رو زندگی کردیم و این نسخه ها رو بارها بازی کردیم میتونه مهم باشه.
چرا که فروش اصلی بازی و موفقیتش رو هم اونها باعثش میشن.

• Like
Reactions: Imaginative
خب خسته نباشی.
من که از اول دارم میگم مشکلم با ریمیک این بازیهاست.
اگه کمی بین این نوشتن چندباره کلمه «مغلطه» فرصت کردی پستهام رو هم بخوان.

حرف من مشخصه ولی برای بار آخر دو خط مینویسم.

دارم میگم تیم سازنده رو میفهمم که چرا این ویژگیهایی مثل این انیمیش رو برای بازی برگردوندن ، چون طرفدارهای قدیمی این رو میخوان و نمیشه که ریمیکی کنی که امن نباشه و مواردی مثل این رو درش نگنجونی و انتظار داشته باشی که پلیرهای قدیمی باهات همراه باشن.

ولی در مقابل پلیرهای جدیدتر و نسلهای نزدیکتر رو داریم که با این نوع شخصیت پردازیهای غلو شده تو سالهای دهه ۹۰‌ رو کمتر آشنا هستن چون باهاش بزرگ نشدن و به این عادت ندارن.

به نظرم اشتباه میکنی، اون غلو و تصنعی سازی برای cool بودن لارا که امری عادی تو نسخه های اول و کلا یه الگوی تکرارشونده تو بازیهای دهه ۹۰ بود اصلا جزو امضای مجموعه نیست و نبود.
گواه این مطلبم هم اینه که این امضای مجموعه که اشاره میکنی فیتیلش رو خیلی زیاد تو نسخه های مدرن کشیدن پایین.
این رو تو همه بازیهای دیگه هم میبینیم.
حالا باید صبر کرد و دید که نسخه جدید رو هم ببینیم.

این تا اینجا چون هی داری میگی خودت جواب خودت رو داری میدی و حرفت تناقض داره و...
خب حرفم تو همین تناقضیه که دارم چندبار مینویسم.

میگم این بازیها یا نباید ریمیک بشن و بهترین تجدید خاطره باهاشون همون ریمسترهاست.
یا اگه قراره دست سازنده بازتر باشه و بتونن دخل و تصرف کنن پس چه بهتر که جرات داشته باشن و اکثرش رو بریزن دور و امضای خودشون رو به مجموعه اضافه کنن یا کمی از درصد لین نوع غلوشدگی کم کنن که خطوط شخصیتی رو وقتی بعد از این نسخه میریم به نسخه جدید بیشتر و بهتر بتونیم باهاش همذات پنداری کنیم و یه طوری در ادامه هم باشن.

مطمئنا این برای پلیر جدید خیلی بیشتر از ماها که اون دوران رو زندگی کردیم و این نسخه ها رو بارها بازی کردیم میتونه مهم باشه.
چرا که فروش اصلی بازی و موفقیتش رو هم اونها باعثش میشن.
خدا قوت!
از اولین کامنتم به همین تناقضی که خودت بهش داری اشاره میکنی مدام روشون تاکید می کنم الان متوجهش شدی؟!! اونم بعد چند کامنت!!! دس مریزاد :D
میدونم چی میگی برا همین تکرار می کنم مثل همین کامنت که بالاخره جا بیوفته برات، می گی یا ریمیک نکنن یا اگر ریمیک می‌کنن انقدر دست ببرن! که بخش زیادی از ویژگی‌ های نسخه اصلی حذف بشه. این اسمش ریمیک نیست، بازآفرینی (Reimagining) که برات با رسم شکل توضیحش دادم
چون ریبوت‌ ها شدت و حدت بعضی ویژگی‌ های لارا رو کم کردن دلیل نمی‌ شه اون ویژگی‌ ها هیچوقت جز هویت نسخه‌ های کلاسیک نبوده باشن. اتفاقا برعکسه چون هویت نسخه‌ های کلاسیک بودن، ریبوت این تصمیم رو گرفت کارکتر متفاوتی بسازه. این دو خط زمانی و دو فلسفه طراحی متفاوتن، نه اینکه یکی ثابت کنه دیگری اشتباه بوده. از طرفی مدام از پلیر جدید حرف می‌زنی ولی مخاطب اصلی ریمیک قبل از هر چیز طرفدار همون نسخه‌ های قدیمیه. اگر هدف اصلی جذب پلیر جدید با سلیقه امروز بود منطقی تر بود یک Tomb Raider جدید (که ساخته شده) یا یک ریبوت تازه ساخته بشه، نه بازسازی شماره‌ های 1 تا 3. برای هر سلیقه ای بازی ساخته شده شما از این بابت نگران نباش حقتو محفوظ نگه داشتن!
این استدلال "چون نسل جدید با این‌ ها بزرگ نشده، پس باید حذف بشن" خیلی نظر سطحی ایه می گم چرا، چون با همین منطق باید دوربین ایزومتریک یا ثابت، ،پلتفرمینگ کلاسیک و خیلی از ویژگی‌ های کلاسیک که هنوز مورد استفاده قرار می گیرن و موفقن درون بازی ها حذف می شدن. ارزش ریمیک به اینه که هویت اثر اصلی رو حفظ کنه و فقط ارائه‌ ش رو مدرن‌ تر کنه، نه اینکه هر چیزی که امروز باب میل شما نیست رو پاک کنه.
شما از ریمیک انتظار ریبوت داری و این دو اساسا برای دو هدف متفاوت ساخته میشن. همین باعث شده مدام توی یک لوپ باطل بیوفتی و جالبه به یک نتیجه واحد برسی که خودت هم توی کامنت قبول داری ولی نمی خوای شل کنی! "اگه همه این چیزها حذف بشن دیگه بازی کلاسیک نیست" دقیقا همین دلیل وجود ریمیکه. حالا می خوای لج کنی به خودت مربوطه ولی حداقل برای وقت منو کامنت خودت احترام قائل باش:D

تو سگانه ریبوت تنها نسخه ای که برای من جذاب بود همون ۲۰۱۳ بود که فرمول جدید و جالبی رو به سری معرفی کرد و تا حدودی حتی Survival Horror هم بود. دو نسخه بعدی زدن کوچه علی چپ و خیلی سعی کردن از انچارتد کپی کنن مخصوصا Shadow که عملا کپی درجه ۲ از انچارتد ۴ بود و به طرز مسخره ای حتی مراحل کودکی نیتن رو هم کپی کرده بود.

تو سگانه ریبوت تنها نسخه ای که برای من جذاب بود همون ۲۰۱۳ بود که فرمول جدید و جالبی رو به سری معرفی کرد و تا حدودی حتی Survival Horror هم بود. دو نسخه بعدی زدن کوچه علی چپ و خیلی سعی کردن از انچارتد کپی کنن مخصوصا Shadow که عملا کپی درجه ۲ از انچارتد ۴ بود و به طرز مسخره ای حتی مراحل کودکی نیتن رو هم کپی کرده بود.
برای منم فقط همین نسخه 2013 خیلی دوست داشتنی بود و بهترین نسخه از مجموعه مدرن.
Rise همچنان خوب بود ولی دانگریدهایی مثل شوتینگ هم داشت.
2013 یکی از نقاط قوتش همون بخش شوتینگ جذابترش بود که از آنچرتد برداشته بودن.
هم پلی تایم خیلی خوبی داشت ، هم داستان ، پیسینگ و هم گیم پلی خیلی خوبی.
نمیدونم چرا تو نسخه بعدی این باید ضعیف تر میشد ، حین بازی کردنش همچنان نسخه قبلی جلوی چشمم بود و میگفتم چرا همچین افتی میبینیم؟

Shadow of the Tomb Raider واقعا ضعیفترین نسخه سری بود ، من جزو معدود بازیهایی بود که اون نیمه آخرش ول کردم.
اونجایی که تو اون روستا زمین لرزه یا همچین چیزی پیش میاد ، نمیدونم دقیقا کجای بازیه.
اما همونطور که میگی خیلی بد بود.

برای منم فقط همین نسخه 2013 خیلی دوست داشتنی بود و بهترین نسخه از مجموعه مدرن.
Rise همچنان خوب بود ولی دانگریدهایی مثل شوتینگ هم داشت.
2013 یکی از نقاط قوتش همون بخش شوتینگ جذابترش بود که از آنچرتد برداشته بودن.
هم پلی تایم خیلی خوبی داشت ، هم داستان ، پیسینگ و هم گیم پلی خیلی خوبی.
نمیدونم چرا تو نسخه بعدی این باید ضعیف تر میشد ، حین بازی کردنش همچنان نسخه قبلی جلوی چشمم بود و میگفتم چرا همچین افتی میبینیم؟

Shadow of the Tomb Raider واقعا ضعیفترین نسخه سری بود ، من جزو معدود بازیهایی بود که اون نیمه آخرش ول کردم.
اونجایی که تو اون روستا زمین لرزه یا همچین چیزی پیش میاد ، نمیدونم دقیقا کجای بازیه.
اما همونطور که میگی خیلی بد بود.
بنظرم نسخه 2013 بزرگترین نقطه قوتش pacing بازی بود. دقیقه به دقیقه بازی هدفمند بود، ضرب آهنگ سریع داشت با وقفه های استراحت توی جاهای مناسب، 1 دقیقه اضافه نداشت و بازی هیچوقت از نفس نمیافتاد. توی Rise و Shadow دیگه این ریتم بینظیر رو ندیدیم.

بحث سر ظاهر ، گیمپلی و سایر المانهای این بازی یه ذره غیر منطقیه...دقیقا دقیقا میدونم کسایی که ایراد میگیرن چرا ایراد میگیرن و مشکلشون چیه اما حقیقت اینه که این نسخه یجورایی یه نسخه سفارشیه که میخواد اون فضای کلاسیک رو در قالب جدید ارائه بده یعنی عملا برای فنهای قدیمی نهایت لذت رو داره و بازیساز هم میتونه بازخورد بازیبازهای جدید رو ببینه و درصورت استقبال شاید این برنامه رو برای نسخه های کلاسیک دیگه پیاده کنه.

شک نکنید نسخه Catalyst خیلی توی روایت و گیمپلی و... المانهای دیگه با این بازی فرق میکنه.
پس اگه میخواین بحث جدی بکنید تا اومدن Catalyst صبر کنید.

بنظرم نسخه 2013 بزرگترین نقطه قوتش pacing بازی بود. دقیقه به دقیقه بازی هدفمند بود، ضرب آهنگ سریع داشت با وقفه های استراحت توی جاهای مناسب، 1 دقیقه اضافه نداشت و بازی هیچوقت از نفس نمیافتاد. توی Rise و Shadow دیگه این ریتم بینظیر رو ندیدیم.
خداییش Rise خوب بود.

اما Shadow توی بحث اکشن خیلی داغون بود ، زمانی که اومده بود نصفه ولش کردم و تازه همین دو سال پیش وقتی خواستم یک بار دیگه سه گانه رو بازی کنم صرفا برای اینکه هر سه تا بازی سه گانه رو کامل کرده باشم تمومش کردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or