شایعه Tomb Raider به سال 2013 موکول شد

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
tombraider5.jpg

مجله ی آلمانی Games Trend ادعا کرده است که منبعی نزدیک به Square Enix به آن ها گفته است که ریبوت Tomb Raider در سال 2012 عرضه نمی شود و به سال 2013 موکول خواهد شد.

دلیل اصلی این تاخیر، به گفته ی Games Trend، موتور جدید بازی است که باعث شده Crystal Dynamic با مشکلاتی روبه رو بشه و نتواند بازی را تا سال 2012 تکمیل کند.

Source

بازی تامب رایدر رو که میبینم اشک خون تو چشام جمع میشه!:((
یاد دخترعموی بیچارم می افتم!
چند سال پیش ها که هنوز پلی استیشن1 بود,من اون موقع پلی استیشن1 داشتم و دخترعموم اینا می اومدن خونمون و من و داداش و خواهرم و دخترعموم میشستیم و پلی استیشن بازی میکردیم که یک روز من همین تامب رایدر نمیدونم حالا شماره چندش بود رو گرفتم و نشستیم بازی کردیم که من به دختر عموم که اون موقعها هنوز 12سالش بود و من 14سالم گفتم که تو چقدر بی عرضه ای و غیره اون دختره تامب رایدر تو بازی ببین چه کارایی میکنه و از دیوار بالا میره,میپره,آکروبات بازی میکنه و اینا و اون گفت من هم میتونم! من هم گفتم تو اگه بتونی مثل اون این کارهارو بکنی یک روز پلی استیشن رو میدم ببری خونتون! و اونم که بچه خیلی شری بود و پلی استیشن هم دوست داشت چند روز دستش باشه با حرفهای من رفتیم تو حیاط و اون با نردبون رفت رو پشت بوم و از لبه دیوار آویزون شد و مثل تامب رایدر شروع کرد به از لبه دیوار گرفتن و پیش رفتن که یکدفعه نمیدونم چی شد دستش درد گرفت,دستش سر خورد که یکدفعه از رو دیوار حیاط که خیلی بلند بود افتاد تو حیاط و... بردنش بیمارستان و وقتی بهوش اومد مشخص شد که قطع نخاع شده, ولی من هیچوقت خودمو بابت این مسئله نمیبخشم!:((

خوشم میاد اصلا هایپ نمی‌شه،دارن کار خودشونو می‌کنن. من راضیم تا2014 هم صبر کنم یه چیزی در حد‌Tomb raider های اولی‌ ببینم.

از یه نظر هم خوب شد تاخیر،سال2012 عنوان خوب زیاد هست.

عجب ما که 3 ساله داریم روز شماری می کنیم که یه قسمت از TR بیاد ... هر کاری می کنن فقط خرابش نکنن حالا هر چقدر بخواد طول بکشه.

اینجور تاخیر ها جز اینکه توقع هوادارا و منتقدین رو بالا ببره سود انچنانی نخواهد داشت! امیدوارم در حد همون شایعه باشه

Deus Ex که امسال 6 ماه تأخیر خورد تا منتشر شد ، Tomb Raider که تاریخ عرضش هم مشخص نبود پس زیاد مشکلی نداره از اون بابت . فقط گفته بودن سال 2012 میاد حالا افتاده 2013 .

من صد سال سیاه نمی خوام تامب رایدر سال 2013 منتشر بشه هر چی هست همین 2012 بشه:دی من عاشقه تامب رایدرم:دی تلفظم درست هم همین هست شماها حالیتون نیست:دی

یکم اصالت داشته باشید همتون از دم قبل از اینکه بیاید اینجا می گفتید تامب رایدر حالا با کلاس شدید؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or