Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | PSN

salar_dariush

کاربر سایت
دوستان و رفقایه عزیز از اونجایی که این بازی فوق العاده مود های زیبایی رو اضافه کرده ID رو تویه این تاپیک قرار بدید تا بخش های MERC و MULTUPLAYER و CO OP فوق العاده ی بازی رو با هم دیگه تجربه کنیم:d

بسم الله

آخرین ویرایش:
احسان جان من بازیو دارم ولی بهتره تا عرضه رسمی بازی یکم صبر کنیم .

دقیقا منم در این باره احتیاط رو انجام دادم و با یه پروفایل دیگه در حال تست کردن بازی (هم آفلاین و هم آنلاین )هستم . سایتش رو هم چک میکنم که مثل بلک آپس 2 نباشه .در کل امروز حدود 15 دقیقه با یه نفر که سریع فرند فرستاد ، co op رو بازی کردیم که خیلی حال داد

بازی مگه؟!! حجمش چقده؟

نزدیک 12 گیگ چطور مگه؟؟

- - -ویرایش - - -

ببخشید یه سوال مگه این بازی online pass نداره

نه داداش نداره و به صورت فریه.من خودم با یه پروفایل دیگه در حال تست بازی هستم.سایتش رو هم دارم چک میکنم(تا زمان عرضه بازی که 1 روز دیگ مونده 20) ببینم مثل بلک آپس 2 نباشه

احسان جان منم هستم :

donotthinkwhoiam

ولی من میخوام هر دفه تو تیم اولا شخص ها باشم !

میشه ؟
اگه منظورتون از اول شخص در دست گرفتن یا هدایت خود استاد sam fisher باید بگم بله میشه ولی شما باید هاست یا لیدر باشید(اون هم در co op امکان پذیره) .

Last edited by a moderator:
نزدیک 12 گیگ چطور مگه؟؟

- - -ویرایش - - -

نه داداش نداره و به صورت فریه.من خودم با یه پروفایل دیگه در حال تست بازی هستم.سایتش رو هم دارم چک میکنم(تا زمان عرضه بازی که 1 روز دیگ مونده 20) ببینم مثل بلک آپس 2 نباشه
احسان من امروز باهاش تروفی گرفتم . سینک کنم بن می شم؟ یه دفعه پاک کرده بودم ولی دیگه نمی شه چون چند مرحله بازی کردم :| خیلی ها دارن بازیو (اورجینال) فکر نکنم تا قبل از 20 اوت تروفی بگیری بن شی /:)

احسان من امروز باهاش تروفی گرفتم . سینک کنم بن می شم؟ یه دفعه پاک کرده بودم ولی دیگه نمی شه چون چند مرحله بازی کردم :| خیلی ها دارن بازیو (اورجینال) فکر نکنم تا قبل از 20 اوت تروفی بگیری بن شی /:)
تروفی که مشکلی نداره تا وقتی تو سرور سونی نره.فقط سیو گیمت چون تاریخش مال قبل از انتشار بازیه رو حذف کن .اگه سونی تورو با اون سیو گیم ببینه چی میگه نمیگه عجب پسر بدی کنسولش کپی خوره :d

اگه منظورتون از اول شخص در دست گرفتن یا هدایت خود استاد sam fisher باید بگم بله میشه ولی شما باید هاست یا لیدر باشید(اون هم در co op امکان پذیره) .

نه : من منظورم این بود که تو مود spies vs mercs همیشه میخوام تو تیمی باشم که بازی به حالت fps هست ! میشه ؟ :d

تروفی که مشکلی نداره تا وقتی تو سرور سونی نره.فقط سیو گیمت چون تاریخش مال قبل از انتشار بازیه رو حذف کن .اگه سونی تورو با اون سیو گیم ببینه چی میگه نمیگه عجب پسر بدی کنسولش کپی خوره :d
یعنی همه رو از اول برم؟؟؟!! خوب با برنامه های مخصوص:p تاریخشو عوض می کنم . تروفی هام هم پاک کردم چون من بر خلاف تو تروفی ها رو سینک می کنم! نا سلامتی اون یکی اکانتم لولش 13 ـه ! ممنون که سیو رو گفتی ;)

دوستان و رفقایه عزیز از اونجایی که این بازی فوق العاده مود های زیبایی رو اضافه کرده ID رو تویه این تاپیک قرار بدید تا بخش های MERC و MULTUPLAYER و CO OP فوق العاده ی بازی رو با هم دیگه تجربه کنیم:d

این ID خودمه هر کی پایست بسم الله : allunfinished

اقا احسان بسم الله را اول مینویسن:d
میدونم خیلی بی ربط بود

اقا احسان بسم الله را اول مینویسن:d
میدونم خیلی بی ربط بود
به چشم.پست اول آبدیت شد

- - -ویرایش - - -

نه : من منظورم این بود که تو مود spies vs mercs همیشه میخوام تو تیمی باشم که بازی به حالت fps هست ! میشه ؟ :d
نه همیشه نمیشه چون راندیه ،یعنی یه راند سوم شخص و با چاقو روفقا رو خپ خپ :d میکنیم راند بهد راند ترس و لرز از چاقوه (یعنی اول شخص):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or