Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - PC Version

همینطور که میدونید این بازی برای PC تاخیر خورده و در 15 April منتشر میشه
BoxArt:
348kmxd.jpg

یه سری اطلاعات از این بازی:
* بازیکنان در این شماره قادرند برای فرار از انفجار نارنجک و یا خطرهای دیگر , برای چند ثانیه از Sprint استفاده کنن.
*مخفی شدن و پناه گرفتن پشت دیوارها و یا اجسام , دیگر به این راحتی ها نیست زیرا بسته به محل پناه گرفتن ممکن است گلوله از آن دیوار یا جسم عبور کند و به شما صدمه برساند.
*11 تفنگ جدید که شامل یک sniper rifle جدید و SMG جدید و assault shotgun جدید و غیره اشاره کرد.همچنین برد تفنگ های handgun بیشتر شده است.
* در این قسمت شما در لوکیشن های متفاوت و متنوع تری از قسمت قبلی خواهید بود مانند پشت بام، پارک، معابر، پارکینگ و... .
* در ابتدای بازی این اختیار رو دارید که شخصیت خود را طراحی کنید. این سیستم جدید P.E.C نام دارد و کوچک شده Peristenet, Elite Creation میباشد که شامل جنسیت، نژاد، رنگ پوست، ... . در هر یک از موارد شما ده ها نوع انتخاب دارید.
* فیزیک بهتر و عالی رو شاهد خواهیم بود. تعداد ابجکتهای فعال و دارای واکنش بیشتر شده است.
* Exeience Points Ranks را میتوان بهترین و جالب ترین نکته در V2 دانست. امتیازاتی به شما و تیم تان در مبارزات و نوع عملکردتان داده میشود که برای ازاد کردن یا بدست اوردن وسایل بهتر و جدیدتری مورد استفاده قرار میگیرد. خریدن جلیقه، دوربین اسلحه، .... .
* سه نوع سبک یا کلاس برای حمله وجود دارد. استفاده از هر یک این موارد امتیازات خاص خود را دارد و روی کارائی شخصیت شما تاثیر مستقیم میگذارد.
Close Quarters .CQB در این روش شما شخصا وارد میدان خواهید شد و با استفاده از وسایل غیر تخریبی مثل Flashbang دشمن را نابود میکنید.
Assaulat مبارزات خشن تر با استفاده از C4 و Frag همراه با کار تیمی.

Marksmanship در این سبک شما میتواند توسط اسلحه دشمن را " Head shot " کنید.
و در نهایت میتوانید پیشت و Level Up شدن کاراکتر خود را در بخش My Character و زیر مجموعه A.C.E.S مشاهده کنید.
* میتوانید کاراکتر خود را با تمام قابلیتهای که کسب کرده در بخش: Single, Multi Player, Co op, Live استفاده کنید.
2mn3m84.jpg

ممنون از دوست خوبم فریدون

من بازی رو نصب کردم با آخرین پچ ولی اصلا دموی اول بازی نمیاد ! کی باید بیاد دموش؟
اول بازی اصلا دمویی نداره فقط یه سری نوشته ظاهر میشه که اسم مکانی که هستین رو مینویسه;)

سلام
بچه ها من اونجایی که کنار یه زمین تنیس هستم و یه هلیکوپتر بالا سرم هست و هی بهم شلیک میکنه و از روبروم هم همش دشمن میاد گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم لطفا یه نفر راهناییم کنه.
یا علی مدد

سلام
بچه ها من اونجایی که کنار یه زمین تنیس هستم و یه هلیکوپتر بالا سرم هست و هی بهم شلیک میکنه و از روبروم هم همش دشمن میاد گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم لطفا یه نفر راهناییم کنه.
یا علی مدد
علیک سلام حسن جان
اونجا باید یه قسمت پناه بگیری و به هلیکوپتر شلیک کنی این کارو تا وقتیکه میخواد بهت با موشک شلیک کنه ادامه بده به محض اینکه متوجه شدی که میخواد بهت شلیک کنه سنگرتو عوض کن مثلا پشت دیوار جلویی سنگر گرفتی حالا سریع پشت دیوار سمت راستی سنگر بگیر به همین ترتیب ادامه بده بعدش نمیدونم چی میشه یا هلیکوپتر منفجر میشه حالا به وسیله خودت یا کس دیگه یا اینکه بیخیالت میشه

بعدش نمیدونم چی میشه یا هلیکوپتر منفجر میشه حالا به وسیله خودت یا کس دیگه یا اینکه بیخیالت میشه
بعدش حصار های دوره زمین خراب میشه میتونی بری تو اون اتاقک از اونجا هم به هلیکوپتر شلیک کن هلیکوپتر سقوط میکنه:دی

ضعیفتر و همچنین بسیار بیخود بود:biggrin1:

بعدش حصار های دوره زمین خراب میشه میتونی بری تو اون اتاقک از اونجا هم به هلیکوپتر شلیک کن هلیکوپتر سقوط میکنه:biggrin1:
ممد خوب یادت میمونه ها
من کلا بازیای بیخود اینطوری اصلا تو خاطرم نمیمونه من فکر کردم توام مثل جواد عمل بقول خودت روحانی:biggrin1: unistall رو قبل از اینکه بازیو تموم کنی انجام دادی

ضعیفتر و همچنین بسیار بیخود بود:biggrin1:

ممد خوب یادت میمونه ها
من کلا بازیای بیخود اینطوری اصلا تو خاطرم نمیمونه من فکر کردم توام مثل جواد عمل بقول خودت روحانی:biggrin1: unistall رو قبل از اینکه بازیو تموم کنی انجام دادی
خو من خودم حالم ازش بهم خورد ولی چند روز پیش برادرم داشت بازی میکرد برای همین یادم مونده بود:دی

شماره اول این بازی رو چند ماه پیش بازی کردم در کل بازی خوبی بود ولی این شماره به نظر من اصلا جالب نبود البته شاید به خاطر این باشه که نسخه PC خوب نبوده! در کل نوآوری چندانی نداشت!
یک سوال نسبتا بی ربط داشتم از دوستان محترم:biggrin1:
این که توی بعضی از بازی های جدید اجزای محیط بیش از حد:biggrin1:میدرخشن چیه؟!چون بعضی مواقع واقعا چشم آدم درد میگیره!

میخواستم ببینم می ارزه بخرم یا نه؟

گیم پلی قوی یه ضعیفه؟

گرافیک چه طور؟

اگه از شماره قبلی خوشت اومده از این زیاد خوشت نمی آد و اگر از شماره قبلی خیلی خوشت اومده از این خوشت می آد!:biggrin1:(تا حد خیلی زیادی شبیه همدیگه هستن)
گیم پلیش در کل قویه ولی فرق چندانی با شماره قبل نکرده!
گرافیک هم مثل گیم پلی صدق میکنه!

سلام
بزرگترین مشکل این بازی اینه که خیلی زود کسل کننده و یکنواخت میشه و میشه گفت مرحله اول هیچ تفاوتی با مرحله آخر نداره.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or