Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

latest


Ghost Recon Wildlands یکی از بازی های در دست ساخت Open World و Tactical Shooter هست که توسط Ubisoft Paris ساخته و توسط Ubisoft برای PC, PlayStation 4, Xbox One منتشر خواهد شد. این دهمین قسمت Tom Clancy's Ghost Recon خواهد بود و اولین بازی با ویژگی محیط Open World هست. این بازی از setting عالی که در Ghost Recon: Advanced Warfighter معرفی شد استفاده میکند.


Game Setting

داستان بازی در بولیوی اتفاق میافتد که در بازی بزرگترین پخش کننده مواد مخدر از جمله کوکائین در سرار جهان است. محموله های این گونه مواد مخدر توسط کارتل Santa Blanca کنترل میشوند، یک موسسه قدرتمند که نفوذ آن منطقه را بی ثبات کرده. افزایش قدرت این Cartel های مواد مخدر به دلیل اینکه آنها به عنوان بک خطر جهانی تبدیل میشوند دولت آمریکا را نگران میکند پس ارتش آمریکا یک گروه حرفه ای سرباز ها به نام "The Ghosts" را برای نابودی و فاش کردن رابطه این Cartel ها و دولت محلی عازم بولیوی میکند.


Gameplay
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands یک بازی در سبک Tactical Shooter است که در بولیوی اتفاق میافتد. پلیر ها به جای اعضای تیم "The Ghosts" بازی میکنند که یک تیم حرفه ای در ارتش آمریکا هستند. بازی از ترکیب آینده محوری که در Future Soldiers و Adanced Warfighter استفاده شده بود بسیار دور شده، اما در کل زمان بازی در عصر مدرن است مانند بازی Tom Clancy's Ghost recon در نتیجه تسلیحات نظامی بازی واقع گرایانه هستند و بشتر به اسلحه هایی که هم اکنون ارتش ها در سراسر دنیا استفاده میکنند شباهت دارند ولی، بازی دارای برخی تجهیزات مانند، Drone ها که میتوان از آنها برای تگ کردن نیروهای دشمن و اهداف استفاده کرد. این بازی اولین ورودی به سبک Open World این سری است که دارای 9 اقلیم مختلف شامل: کوهستان، جنگل، صحرا، دشت نمکی و ... و همچنین سیستم آب و هوایی دینامیک و تغییر شب و روز را نیز ارائه میکند. اتمام مراحل در طول روز به بازیکن اجازه میدهد تا دشمن را سریع تر شناسایی کنند در حالی که بازی کردن در شب تاریک به آنها یک مزیت تاکتیکی میدهد از این جهت که شب به آنها کمک بزرگی برای مخفی شدن میکند. بازیکنان قبل از شروع ماموریت باید ابتدا محل را شناسایی کنند. وسایل نقلیه مختلفی نیز در بازی حضور خواهند داشت مانند Dirt Bike ، Helicopter و Dune Buggies و... . Wildlands برخلاف نسخه های قبلی دارای Side-Missions هم خواهد بود.


در زمان بازی مراحل، بازیکنان میتوانند از راه های مختلفی برای رسیدن به نقطه شروع هر مرحله بروند. بازیکنان میتوانند با چتر از هلیکوپتر پریده، پیاده روی کرده و یا به سمت Objective ها رانندگی کنند. بازیکنان میتواننداز روش های متنوعی برای اتمام هر Objective استفاده کنند، مثل استفاده از سبک Stealth، نبرد نزدیک (Melee) و یا استفاده از انواع اسلحه های دور برد و نزدیک بردی که در بازی قرار دارند. در بین مراحل بازیکنان میتوانند در محیط دنیا گشت و گذار نمایند و بازی دارای Outpost هایی است که میتوانید آنها را از بین ببرید. بازیکنان همچنین میتوانند دشمنان را از نزدیک برای دفاع با یک دست نگه داشته و با دست دیگر شلیک نمایند.


این پست آپدیت خواهد شد.
هرگونه کپی برداری ممنوع می باشد.
 
Last edited by a moderator:
داداش من رو پیسی دارم نه کنسول
خب از اول میگفتی اینهمه کمک کمک کردی از اول میگفتی نسخه pc رو داری:|همونطور که دوستان گفتند اینجا تاپیک نسخه کنسولی بازی هست نمیخوام اسپم بدم اینجا از دوستان هم معذرت میخوام اما شما اطمینان داشته باش که دیتات سالمه بعد درایور گرافیکتو حتما بروز کن و بازیتو حتما با آپدیت نصب کن
 
  • Like
Reactions: ps34
دوستان گرافیک بازی چطوره ؟ مشکلات فنی نداره ؟
اونوقت گیمپلی بازی لذت بخش هست یا ازونایی هستش که فقط یه دور حال میده بری ؟
گرافیک رو در حد معمولی و خوب در نظر بگیرید مشکلات فنی زیاد هست متاسفانه
گیم پلی بازی هم خوبه اگه کسانی رو دارید که باهاشون co-op بازی کنید 100% پیشنهاد میشه
ولی اگه تک نفره یا با کسایی که نمیشناسید میخواید بازی کنید فقط درصورتی که عنوان دیگه ای رو مذ نظر نداشته باشید و از سبکش خوشتون بیاد پیشنهاد میکنم بگیریدش
 
  • Like
Reactions: Jack cooper
گرافیک رو در حد معمولی و خوب در نظر بگیرید مشکلات فنی زیاد هست متاسفانه
گیم پلی بازی هم خوبه اگه کسانی رو دارید که باهاشون co-op بازی کنید 100% پیشنهاد میشه
ولی اگه تک نفره یا با کسایی که نمیشناسید میخواید بازی کنید فقط درصورتی که عنوان دیگه ای رو مذ نظر نداشته باشید و از سبکش خوشتون بیاد پیشنهاد میکنم بگیریدش
کلا این یوبی سافت یه پاشو گزاشته اینور عناوینش یه پاشم اونور داره تر میزنه به همه چی ~X(. اخه یکی تو این شرکت نیست بازی هارو تست کنه قبل از عرضه :-/. مثلا همین واچ داگز من با یکش چقدر حال کردم اما سری دومش حالمو بهم زد از بس بازی تو دیوار بود ، ایدن رو ورداشته بودن جاش یه لبو گذاشته بودن:D ، چی بگم اخه به این یوبی .
 
یوبی سافت واقعا وقت نمیزاره رو ip هاش فقط میخواد به سرعت بده بیرون همیشه ایده های عالی دارن و گیم پلی منحصر به فرد و کامل برای بازی هاشون ولی مشکلات تکنیکی و این موارد ضعف ها عناوینش از عالی به سمت خوب و متوسط میکشه پایین اینم از هوش مصنوعی ضعیف تا گرافیک فنی ضعیف و مخصوصا فیزیک فاجعه وسایلی مثل ماشین و.. ضربه خورده ولی گستردگیش قابل تحسینه
 
با اين كه ايده بازي و سيستم Coop بازي خوبه اما گرافيك بازي يه چيزي ماوراي داغونه
يادمه اخرين GR اي هم كه اومد گرافيك داغوني داشت ( از نزديك خصوصا) ولي اخه نسل هفت و نسل هشت ؟!


اين حتي در بعضي جاها در همون حد يا كمتره :| اخه چرا اين همه داغونه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or