Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PS3

پس من چرا اصلا با این بازی حال نمیکنم؟خیلی گرافیکش به نظرم ضعیفه برای این دوره از بازیها....
یکی به من بگه مشکلم کجاست:confused:

sent from my GalaxyTab10.1 using Tapatalk

بخش داستانی با اینکه داستان میزونی نداره اما خیلی خیلی قشنگه ! :d
مولتی پلیر هم معمولیه ! سیستم مچ میکینگ فوق افتضاح, که اگه ببینین میفهمین سرورای COD انقدرا هم بد نیستن ! :d
طراحی مپ ها و تنوع اسلحه ها خوبه اما سرورای گَندِش تقریباً مولتی رو برا من غیر ممکن کرده ! ا

Gurrelia مدش رو با دوستان رفتیم به شدت کیفور شدیم

مولیتش هم خوبه اصلا کمپ کردن نداشت برای من نمی دونم شما چرا ایراد گرفتید ... ! ولی سخته اولش ( مثل ـه هر مولتی ـی )

مولتیش کمپ می کنند ولی باید اسلحه ـت رو رویه Damage به حد اعلا برسونی یعنی یکی بزنی و بری .. !

ولی در کل مولتیش خوبه من فقط Conflict ــش رو بازی کردم !

اين سوني تخفيف داد روي بازي مارو گول زد بازي رو خريديم :|
سرور ها كه در همون حد اند ! هر چي هم ميخوام GUERRILLA MODE بازي كنم نميدونم چه جوري بايد با ملت بازي كنم :|
گرافيك اش هم دست كم در حد بازي هاي ديگه يوبي نيست انتظارم بيشتر بود

يكي بياد توضيح بده اين سيستم جوين شدن و CO-OP اش رو ! اصلا" نميدونم چه مدلي ميشه انلاين شون رو زد :|

اين سوني تخفيف داد روي بازي مارو گول زد بازي رو خريديم :|
سرور ها كه در همون حد اند ! هر چي هم ميخوام GUERRILLA MODE بازي كنم نميدونم چه جوري بايد با ملت بازي كنم :|
گرافيك اش هم دست كم در حد بازي هاي ديگه يوبي نيست انتظارم بيشتر بود

يكي بياد توضيح بده اين سيستم جوين شدن و CO-OP اش رو ! اصلا" نميدونم چه مدلي ميشه انلاين شون رو زد :|
دوست من منو اد کن تا با هم co op بریم لذت ببریم:bighug: من بلدم;)
id:SAM7Fisher

رفيق حالا يه توضيح بده !

دلمو شکوندی برو حالشو ببر=((
تویه مولتی پلیر که خیلی سادست در لابی مولتی یه R2 میزنی فرند لیستات میاد بعد هر کدوم رو که میخواین INVITE میکنی.
واسه co op که باز ساده تره در منویه campaign جلویه چپتر سلکت و نیو گیم یه کادر مربعی شکله که باز R2 میزنی دوباره لیست فرندات میاد که میتونی اینوایت بدی
ولی یادت باشه منو بازی ندادی:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or