Tom Clancy`s H.A.W.X

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمی شه زود نظر داد ولی اگر گرافیک همانند شات ها نباشه اصلا به درد نمی خوره...
امیر جان اولین این که نباید همه چی گرافیک باشه درست؟!! اما حالا ما از این مورد گذشتیم.

آخه لامصب گیم پلی هم نداره که بگیم آره لذت بخشه. اصلا سرعت و گیم پلی AC6 کجا این کجا.

حالا وقتی دکمه ها یا LT یا RT رو با هم میزنین دوربین از پشت هواپیما میاد دورتر و حدود 100 متریشو نشون میده باید اونطوری کنترل کنی که اصلا نمی فهمی کجا داری میرونی اینو. الکی رو هوا این ور اونور میکنیش فقط. به اصطلاح خواسته نو آوری کنه و اسمشم گذاشته Assisstant On/Off . من نمیدونم این دوربین کجاش offـه. اصلا چه ربطی داره من نمیدونم.

امیر جان اولین این که نباید همه چی گرافیک باشه درست؟!! اما حالا ما از این مورد گذشتیم.

آخه لامصب گیم پلی هم نداره که بگیم آره لذت بخشه. اصلا سرعت و گیم پلی AC6 کجا این کجا.

حالا وقتی دکمه ها یا LT یا RT رو با هم میزنین دوربین از پشت هواپیما میاد دورتر و حدود 100 متریشو نشون میده باید اونطوری کنترل کنی که اصلا نمی فهمی کجا داری میرونی اینو. الکی رو هوا این ور اونور میکنیش فقط. به اصطلاح خواسته نو آوری کنه و اسمشم گذاشته Assisstant On/Off . من نمیدونم این دوربین کجاش offـه. اصلا چه ربطی داره من نمیدونم.

جالبه قبل از عرضه ی بازی چه صحبت ها و مصاحبه های مغرورانه ای هم کرده بودند ....
حتما شما هم اظهاراتشون رو خوندید ....
به هر حال این فقط دمو هست ممکنه نسخه ی اصلی مثل شات ها بشه :biggrin1:

دوستان براي اينكه اين بازي روي كنسول اجرا بشه بايد IXtreme 1.6 داشته باشيم ؟؟؟
سلام
میشه توضیح بدین من کنسولم از اون قدیمیاست و اصلا هم وصل نشدم لایو و هیچیشم اپگرید نکردم یعنی نمیتونم بازی کنم دوستان یه امتحان بکنند خبرش بزارن اخه من شهرستانم میخوام این بازی سفارش بدم اگه رو کنسول ما نیاره که خیلی نامردیه خیلی منتظرش بودم اصلا چرا کسی از بازی هیچی نمیگه کسی این بازی نخریده نظری نداره؟

بازی به علت داشتن یه پارتیشن جدید برای آپدیت NXE روی کنسول های دارای iXtreme Stealth اجرا نمیشه. فقط الان کسانی می تونند اجراش کنند که iXtreme 1.2 به پایین داشته باشند و گرنه باید منتظر iXtreme جدید بود.

به بخشید بازم من متوجه نشدم یعنی الان من نمیتونم بازیش کنم نمیدون ورژن iXtreme یکی من چیه
دستگاه من درایوش سامسونگ اصلا هم بههش دست نزدم هرچی بوده همون بوده حالا روی دستگام اجرا نمیشه ؟

به بخشید بازم من متوجه نشدم یعنی الان من نمیتونم بازیش کنم نمیدون ورژن iXtreme یکی من چیه
دستگاه من درایوش سامسونگ اصلا هم بههش دست نزدم هرچی بوده همون بوده حالا روی دستگام اجرا نمیشه ؟

بازی فکر کنم رو کنسولت اجرا بشه و مشکلی نداشته باشی.

روي دستگاه من نه eat lead نه hawx اجرا نشدن كلا وقتي مي ذارم انگار هيچي اون تو نيست درايوم benq فك كنم 1.4 باشه مشكلش باسه همينه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or