Tom Clancy`s H.A.W.X :PC Thread

مثل اینکه باید کم کم عادت کنیم سالی 5 , 6 تا بازی از سری Tom Clancy ببینیم ! این دفعه شرکت Ubisoft با همکاری Tom Clancy سری جدیدی رو میسازه که مربوط به جنگهای هوایی هست.
این بازی با اسم کامل Tom Clancy`s H.A.W.X پاییز امسال برای PS3 , X360 , PC عرضه میشه و به وسیله Ubisoft Bucharest ( شعبه بخارست Ubisoft ) در حال آماده سازی هست. در H.A.W.X اجازه انتخاب بیش از 50 هواپیما به شما داده میشه و میتونین در نبردهای عظیم بازی شرکت کنین. بازی در سال 2012 اتفاق می افته و به رسم بازیهای اخیر در این بازی هم PMC ها در همه جای جهان پخش شده اند.
در H.A.W.X از سیستم Enhanced Reality یا ERS استفاده شده که کارها رو برای خلبان فوق العاده آسون تر میکنه. در این سیستم رادار , ردیاب موشکهای تعقیب کننده , سیستم ضد برخورد و تصادف هواپیما , سیستم کنترل آسیبها , نقشه تاکتیکی , پخش اطلاعات مورد نیاز , کنترل مسیر موشکها و اسلحه ها و ... وجود داره و به بازیکن اجازه میده به اسکادرانی که با هوش مصنوعی کنترل میشه فرمان بده. در حالت کمکی (Assistance Mode) هم خلبان هواپیما در ایمنی و سلامت کامل قرار میگیره و عملکردش مشابه همین سیستم در مسابقات رانندگی هست. اگه این سیستم رو غیرفعال کنین , آزادی عمل بیشتری دارین ولی از اون طرف خطر در کمین تون هست.
در H.A.W.X حالتهای مختلفی برای بازیهای چند نفره وجود داره. مثل حالت Co-Op چهار نفره داستانی و حالت Online با پشتیبانی از 16 نفر که با برنده شدن در اون میتونین پول گیر بیارین و اسلحه های جدید بخرین.
ممنون ار اریا

من دیشب این بازی رو دانلود کردم ، چیز زیاد خاصی نداشت بازی تقریبا مثل یک بازی پلی استیشن 1 است که اسمش رو یادم نیست ولی یه شرکتی ژاپنی که بازی تکین رو میساخت این بازی رو هم میساخت. گیم پلی همونه منتهی با گرافیکی خیلی بالاتر

من دیشب این بازی رو دانلود کردم ، چیز زیاد خاصی نداشت بازی تقریبا مثل یک بازی پلی استیشن 1 است که اسمش رو یادم نیست ولی یه شرکتی ژاپنی که بازی تکین رو میساخت این بازی رو هم میساخت. گیم پلی همونه منتهی با گرافیکی خیلی بالاتر
Ace Combat

من امروز بازی را گرفتم گرافیک جالبی داره فقط یک کم کنترلش سخته ولی در مجموع با توجه به اینکه جزو معدود بازیهای PC تو این سبک است ارزش خریدن را داره

من 3 ماهی میشه بازی نمیگیرم یک کارت دی وی بی دارم که خودش خودکار هر بازی جدیدی که تو اینترنت بیاد دانلود میکنه این بازی رو هم دو سه روز پیش دانلود کردم

اين كارتي كه ميگي چي هست برادر ؟ :confused:
خريدنيه يا قاچاقه ؟ :biggrin1:

اين كارتي كه ميگي چي هست برادر ؟ :confused:
خريدنيه يا قاچاقه ؟ :biggrin1:
کارت دی وی بی همون کارت رسیور که با تنظیم دیش ماهواره
به سمت EUtelsat w3 از طریق دانلود آفلاین فایل و بازی و فیلم و...می تونی دانلود کنی سرعت تقریبا خوبی داره ولی هیچ کنترلی روی فایل هایی که دانلود می کنی نداری مثلا ممکن ویروس هم بگیری.

کارت دی وی بی همون کارت رسیور که با تنظیم دیش ماهواره
به سمت EUtelsat w3 از طریق دانلود آفلاین فایل و بازی و فیلم و...می تونی دانلود کنی سرعت تقریبا خوبی داره ولی هیچ کنترلی روی فایل هایی که دانلود می کنی نداری مثلا ممکن ویروس هم بگیری.

خيلي خوبه كه . ارزش داره . طريقه ي تهيه و نصب و ايناش و اينكه چيا لازم داره و قيمتشون چيه رو ميشه توضيح بدين تا منم تهيه كنم ؟
مرسي :love:

دوستان من این بازی رو گرفتم .بعد از خوندن read me فهمیدم برای اجرا کردن DX10 بازی باید از توی game explorer ویندوز ویستا کلیک راست کرده و DX10 رو انتخاب کنیم وتمام این موارد به شرطی است که ستاپ بازی اصلی باشه و از اونجایی اکثر بازی ها توی ایران با ستاپ های دست ساز ارائه میشه .من نتونستم DX10 رو انتخاب کنم:(:(( . حالا اگه کسی از دوستان ترفندی بلده که باDX 10 اجرا بشه .لطفا من رو راهنمایی کنه

من این بازی را که تموم کردم به level24 رسیدم ولی یک سری تجهیزات تو level40 آزاد میشه هیچ cheat یا trainer داره که راحت به level40 برسی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or