Tom Clancy`s H.A.W.X :PC Thread

مثل اینکه باید کم کم عادت کنیم سالی 5 , 6 تا بازی از سری Tom Clancy ببینیم ! این دفعه شرکت Ubisoft با همکاری Tom Clancy سری جدیدی رو میسازه که مربوط به جنگهای هوایی هست.
این بازی با اسم کامل Tom Clancy`s H.A.W.X پاییز امسال برای PS3 , X360 , PC عرضه میشه و به وسیله Ubisoft Bucharest ( شعبه بخارست Ubisoft ) در حال آماده سازی هست. در H.A.W.X اجازه انتخاب بیش از 50 هواپیما به شما داده میشه و میتونین در نبردهای عظیم بازی شرکت کنین. بازی در سال 2012 اتفاق می افته و به رسم بازیهای اخیر در این بازی هم PMC ها در همه جای جهان پخش شده اند.
در H.A.W.X از سیستم Enhanced Reality یا ERS استفاده شده که کارها رو برای خلبان فوق العاده آسون تر میکنه. در این سیستم رادار , ردیاب موشکهای تعقیب کننده , سیستم ضد برخورد و تصادف هواپیما , سیستم کنترل آسیبها , نقشه تاکتیکی , پخش اطلاعات مورد نیاز , کنترل مسیر موشکها و اسلحه ها و ... وجود داره و به بازیکن اجازه میده به اسکادرانی که با هوش مصنوعی کنترل میشه فرمان بده. در حالت کمکی (Assistance Mode) هم خلبان هواپیما در ایمنی و سلامت کامل قرار میگیره و عملکردش مشابه همین سیستم در مسابقات رانندگی هست. اگه این سیستم رو غیرفعال کنین , آزادی عمل بیشتری دارین ولی از اون طرف خطر در کمین تون هست.
در H.A.W.X حالتهای مختلفی برای بازیهای چند نفره وجود داره. مثل حالت Co-Op چهار نفره داستانی و حالت Online با پشتیبانی از 16 نفر که با برنده شدن در اون میتونین پول گیر بیارین و اسلحه های جدید بخرین.
ممنون ار اریا

سلام
بچه ها من به یه مرحله رسیدم که تو نقشه یه سری دایره قرمز رنگ هست که وقتی واردش میشم هواپیما منفجر میشه. و تو تصویر هم یه نقطه ی قرمز رنگه که باید سبز بشه. نمیدونم باید چکار کنم. کسی اگر فهمید من چی گفتم بیزحمت کمک کنه.:cheesygri
یا علی مدد

سلام
بچه ها من به یه مرحله رسیدم که تو نقشه یه سری دایره قرمز رنگ هست که وقتی واردش میشم هواپیما منفجر میشه. و تو تصویر هم یه نقطه ی قرمز رنگه که باید سبز بشه. نمیدونم باید چکار کنم. کسی اگر فهمید من چی گفتم بیزحمت کمک کنه.:cheesygri
یا علی مدد
اگه منظورت اونجاییه که 4تا دایره قرمز رنگه که 3تاش در اطرافه و یکیش وسطه باید اول اون 3تای اطرافی رو نابود کنی تا وسطی سبز بشه برای اینکارم اول به طرف یکیش برو وقتی نزدیکش بشی میبینی که توی هر دایره 5 تا هدف هست که باید همشون رو نابود کنی البته نباید داخل دایره بشی! سعی کن اول یکی از دایره ها رو پاک ساز کنی تا یکیش کاملا نابود بشه ولی وقتی رفتی طرف دومی فقط چهارتا از هدفهای اصلیشو بزن بعد برو اون یکی رو کاملا نابود کن بعد برگرد یدونه هدفی که مونده رو نابود کن. چون وقتی 2 دایره نابود بشه بهت 6 دقیقه وقت میده که اون یکی دایره باقیمانده رو نابود کنی که برای 5 هدف باقیمانده داخل دایره خیلی کمه!
سعی کن جتی انتخاب کنی که یه جور بمبهای کوچیکی دارن که فقط برای بمباران زمین استفاده میشن که وقتی بمب رو زمین میفته به صورت بمبهای خوشه ای عمل میکنه! من این مرحله رو با چند جت متفاوت امتحان کردم که به نظرم بهترینشون Su-25 FrogFoot بود ولی در جنگهای هوایی خیلی ضعیفه.

سلام
بچه ها من به یه مرحله رسیدم که تو نقشه یه سری دایره قرمز رنگ هست که وقتی واردش میشم هواپیما منفجر میشه. و تو تصویر هم یه نقطه ی قرمز رنگه که باید سبز بشه. نمیدونم باید چکار کنم. کسی اگر فهمید من چی گفتم بیزحمت کمک کنه.
یا علی مدد

دوست عزیز ، از این جهت که به اون نقطه قرمز رنگ وسط صفحه که باید سبز بشه اشاره کردید ، باید بگم راهنمایی FF-Zack Fair ، مربوط به مرحله ای دیگست .
شما در این مرحله یه سیری اهداف اولیه دارین ، باید جنگندتون رو در موازات با خط افق بچرخونی تا حسگر امواج رادیویی محل ارسال امواج رادار های دشمن رو مسیر یابی کنه و به سمت اونها حرکت و منهدمشون کنید .
فقط کافیه جنگنده رو به صورت افقی بچرخونید تا زمانی که نقطه وسط صفحه سبز بشه و نشانگر دریافت امواج رادار که در اطراف همون نقطه به صورت چندین خط سبز رنگه ( سمبول ارسال امواج از منبع ) به بیشترین تعداد برسه و بعد همون مسیر رو ادامه بدین تا به رادار دشمن برسین . ادامه کار هم که مشخصه ، روی رادار قفل میکنید و آتش !

البته سه رادار فرعی و یک رادار اصلی در این مرحله وجود داره ، که اپتدا رادارهای فرعی رو نابود میکنید و بعد از میون اون دوایر قرمز رنگ نقشه عبور میکنید و به شیوه قبلی به دنبال منبع امواج رادار اصلی میگردید و منهدمش میکنید ( به نقطه قرمز/سبز وسط صفحه توجه کنید ) .

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان کسی این مرحله رو توانسته به خوبی رد کنه؟
caribbean sea
مرحله سختیه من اصلا نمیتونم این پدافند هوایی ها رو بزنم مخصوصا که محدودیت هوایی دارم و یکسری استوانه های قرمز رنگ هست که سریع نمیشه به هدف رسید و از همه مهمتر زمان هم دارد
این مرحله رو چطوری میشه ردش کرد یا حداقل یه رمزی چیزی باشه من این مرحله رو رد کنم

موقع بازي كردن ، سرم هم با هواپيما چپ و راست ميشه و ميچرخه !!!
بعد از بازي هم كه سرگيجه ميگيرم...
panicsmiley.gif

بعد از Crysis گفتم يك سبك ديگه رو تجربه كنم،‌اومدم سراغ اين.

سلام
دوستان کسی این مرحله رو توانسته به خوبی رد کنه؟
caribbean sea
مرحله سختیه من اصلا نمیتونم این پدافند هوایی ها رو بزنم مخصوصا که محدودیت هوایی دارم و یکسری استوانه های قرمز رنگ هست که سریع نمیشه به هدف رسید و از همه مهمتر زمان هم دارد
این مرحله رو چطوری میشه ردش کرد یا حداقل یه رمزی چیزی باشه من این مرحله رو رد کنم
باید اول از همه برید سمت راست تا جایی که اون راداری که بالای صفحه اومده هر چی به هدف نزدیک میشید سبز میشه و تندتر صدا میده و چشمک میزنه.
بعدش 3 تا هدف هست داغانشون میکنید.

بعد میرید از لای اون دایره قرمز ها رد میشید و دوباره از اون رادار استفاده میکنید تا هدف اصلی رو ÷یدا کنید و بترکانیدش !

امروز تموم شد:
خیلی ضد حال بود مرحله آخرش، یک دمویی چیزی هم آخرش نشون نداد.
اصلا نگفت که بازی تموم شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or