Toki Tori

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Toki Tori
====================​

hPl1LjuN.jpeg

Category: Arcade - 2D Platform Logical
Developer: Two Tribes
Publisher: Two Tribes
Release Date: 29 January 2010
Platforms: PC - Wii - iPhone​

===================​

یک بازی پلتفرمی دو بعدی بسیار سرگرم کننده که قبلا نظیرشو ندیده بودید. از تمام مغزتون باید استفاده کنید تا Toki Tori رو از میان 80 مرحله و 4 دنیای اسرار آمیز عبور بدید و جمع آوری تخم مرغ ها رو هم فراموش نکنید !!!​

شما به انباری از وسایل و اسلحه های جورواجور از قبیل Telewarp و InstantRock و Slug Sucker مجهز شده اید تا به کمک آنها از پس مراحلی که به استادی تمام ساخته شده اند , بر بیایید.​

ویژگی ها :
===============
تعداد بسیاری اسلحه و وسیله
هشتاد مرحله در چهار دنیای مختلف و ساعتها بازی
برای تمام سنین بعلاوه ی مراحل سخت
موسیقی و صداهای جذاب
چند مرحله بیشتر نسبت به نسخه ی Wii
HD Resolution
Shader Effects
5.1 Surround Soundtrack
بازی با ماوس - کیبورد و گیم پد​

بالاخره بازی رو دانلود کردم و حدود 10-20 مرحله از بازی رو رفتم.
گول گرافیک کارتونی و با نمک این بازی رو نخورید و فکر نکنید که برای کوچولوها ساخته شده.
یکی از فکری ترین بازیهای سال هستش که حسابی باید از مغزتون استفاده کنید.
سختی مراحل مخصوصا در مراحل Hard خودشو نشون میده...
باید از شش وسیله ی مختلف از قبیل پل , لیزر یخ کن , تلپورت و ... استفاده کرده , از موانع و دشمنان عبور کرده و تمامی تخم مرغهای موجود در صفحه رو جمع آوری کنید تا بتونید به مرحله ی بعدی برید.
بازی شباهت بسیاری به بازی Braid داره , فقط مورد زمان عوض شده. در کل هر کی از بازی Braid خوشش اومده باشه و به دنبال یک بازی فکری باشه , باید حتما این بازی رو امتحان کنه.

اشكال در بازي مراراهنمايي كنيد

سلام من بازي راازاينترنت گرفتم وتوي كامپيوترم نصب كردم اما وقتي فايل آن را مي خواهم اجراكنم كه باز بيايد پيام ارور مي دهد وبازي اجرا نمي شود

سلام من بازي راازاينترنت گرفتم وتوي كامپيوترم نصب كردم اما وقتي فايل آن را مي خواهم اجراكنم كه باز بيايد پيام ارور مي دهد وبازي اجرا نمي شود
بهت قول میدم که directx مشکل داره.از یکی از dvdهای بازی ها آخرین ورژن دایرکت رو نصب کن درست میشه:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or