Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

سروراش از bf4 بهتره؟
مطمئنین سرعت بالای 100 میخواد؟
ip server شو کسی نداره یه پینگ باهاش بگیریم؟
تعداد کاراکترا تو پ چندتاست؟ (تو نسخه نسل قبل چندتا باید باشه؟)

سروراش از bf4 بهتره؟

سرور های مایکرو هست از سیستم ابری پشتیبانی میکنه و هوش مصنوعی توسط سیستم هدایت میشه برای همین اگر نت خوبی نداشته باشید که سرعتش بالای 100 باشه توی لودینگ گیر میکنه

سرور های مایکرو هست از سیستم ابری پشتیبانی میکنه و هوش مصنوعی توسط سیستم هدایت میشه برای همین اگر نت خوبی نداشته باشید که سرعتش بالای 100 باشه توی لودینگ گیر میکنه

یعنی کسی که مثلا COD رو بدون لگ بازی میکنه نمیتونه تایتان رو بزنه ؟؟ بعد سرعت دانلود واسه x360 و x 1 فرق میکینه ؟؟

یعنی کسی که مثلا COD رو بدون لگ بازی میکنه نمیتونه تایتان رو بزنه ؟؟ بعد سرعت دانلود واسه x360 و x 1 فرق میکینه ؟؟

نه داداش 360 فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه بحث لگ نیست شما پینگ زیر 50 داشته باشی سرعت دانلودت خوب نباشه لودینگ رو نمیتونی رد کنی

سروراش از bf4 بهتره؟

جدا میای با سرور های اشغال bf4 مقایسه میکنی ؟ حتی نسخه pc هم سرور هاشو از live برای بازی match میکنه و شاهکاره و یه نت کد خیلی قولی داره برا خودش شما برای titan fall قبل این که نگران پینگ باشی باید سرعت خوبی داشته باشی چون این چند وقت که نت ترکید من پینگم امد روی 300 اصلا متوجه تفاوتی توی بازی نمیشدم :d

جدا میای با سرور های اشغال bf4 مقایسه میکنی ؟ حتی نسخه pc هم سرور هاشو از live برای بازی match میکنه و شاهکاره و یه نت کد خیلی قولی داره برا خودش شما برای titan fall قبل این که نگران پینگ باشی باید سرعت خوبی داشته باشی چون این چند وقت که نت ترکید من پینگم امد روی 300 اصلا متوجه تفاوتی توی بازی نمیشدم :d

سرور ها بتل 4 اشغاله؟ باید بگم که سرور های EA به نظر من بهترین سرور ها برای بازی هستش من پینگم 400 میشد قبلا راحت بتل بازی میکردم باقی بازی ها وارد نمیشد

سلام بچه ها من این بازیو میخوام بخرم...خواهشن یه توضیح در مورد بازی بدین...گرافیک و گیم پلی بازی...و مهم تر از همه راحت میشه لایو بازی کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

سلام بچه ها من این بازیو میخوام بخرم...خواهشن یه توضیح در مورد بازی بدین...گرافیک و گیم پلی بازی...و مهم تر از همه راحت میشه لایو بازی کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

گرافیک کاملا قابل قبول هستش و گیم پلی لذت بخشه در کل به نظر من این بازی شاهکار هستش راحت بازی کردنم با یه سرعت بالای 100 و پینگ زیر 200 اره خیلی شیک و راحت میشه بازی کرد البته بچه ها با پینگ 300 هم بازی میکنن

ويدئوي ورژن 360 بازي هم بلاخره منتشر شد. متاسفانه الان دسترسي به اينترنت درست درمون ندارم خودم نديدم شما ببينيد بعد براي من هم تعريف كنيد:d

CityFlex - [360] TF on 360 - Giveaway @ 750 follwers - Twitch
من دیدم:dشنیدن کی بوود مانند دیدن...:p
تویه یه محیط کاملا شبیه سازی شده ،قسمت آموزشیه بازیه...
اولش با دویودن یا همون اسپرینگ شروع میکنه...بعد دابل جامپ رو میگه...بعد از اون یادت میده که چطوری رویه دیوارو بدوه(مثل پرنس پرشیا)
بعدش خیلی بحاله:p
یه پیستول بهت میده که لاک میکنه....در عین حال 4 نفرو که آرمور ظعیفی دارن رو میکشه...(مثل فیلم وانتد)برای افرادی که آرمور سنگین دارن هر 4 تیر رو رویه اون نفر لاک میکنه و میکشش....
بعد یه اسولت بهت میده که آیمینگش تو حلقم:d...سفا سیتی:p
خلاصه ...با همون پیستول میفرستد تویه یه مپ بزرگ(دشمنا به طرفت حجوم میارن)یه خورده بعد اسولت رو بهت میده و بعدش(یه مشین گان بهش میده(چیزی شبیه m60 )و در ادامه دیگه جنگ جهانی تایتان فال در میگیره وای پسر عجب چیزیه(همین الان که دارم تایپ میکنم دارم میبینمش داره ربات رو آبکش میکنه:gunner:)
خب اینا تازه اوشه..اینا پیاده نظامش بود:d
حالا سواره نظام با خر وحشی وارد میشود:p...تویه همون محیط شبیه سازی شده با یه ربات مراحل آموزشیش رو میگزرونی . دوباره وارد نبرد میشه یه ربات دیگه رو باید با مورتالیتو(همون مورتال کمبت)به زبون ساده مشتو لقد:d به توبره میکشونی... عجب گیم پلی حرفه ای داره به به...
خب حالا میره سرچ میکنه واسه آنلاین با برو بچس (اینترنتش زیاد خوب نیست مثل نت خودمون ذغالیه :d)...
وای خدا طراحی مپاش فوق اعاده است x_xگرفیگ ...گیم پلی...اتمسفر...فیزیک...تنوع طراحی...پارتیکل کوآلیتی = ایز میزینگ \m/
مودی که داره بازی میکنه مثل کانکواست بتل فیلده....
آخرش هم یه لگ شدید داشت که سرور دیسکانکت دادو پرتش کرد بیرون ....
تنها ایراد این بازی اینه که هوش مصنوعه نداره چون اصلا سینگل پلیر نداره چون همش آنلاینه :(

ويدئوي ورژن 360 بازي هم بلاخره منتشر شد. متاسفانه الان دسترسي به اينترنت درست درمون ندارم خودم نديدم شما ببينيد بعد براي من هم تعريف كنيد:d

CityFlex - [360] TF on 360 - Giveaway @ 750 follwers - Twitch
من ویدیو دیدم و واقعا فکر می کردم روی Xbox 360 خیلی گرافیک کمتری داشته باشه ولی به نظرم گرافیک بازی روی Xbox 360 خوبه . البته مسلما روی Xbox One خیلی بهتره ولی Xbox 360 هم خوبه:d
فقط من تو ویدیو احساس کردم افت فریم داره بازی (دقیقه 39 کاملا افت فریم میشه احساس کرد)

با توجه به وسعت بازی واقعا BP پورت خوبی انجام داده! تنها چیزی که ضایع بود مدل های تایتان ها بود که کمبود چندضلعی حاد داشتن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or