mostafahi67 کاربر سایت Aug 7, 2014 #62 سلام منم پایم فقط میشه بگید که تفاوت این بازی و بتل 4 توی حالت انلاین چیه؟کدوم بهتره؟ممنون id: mosimori
سلام منم پایم فقط میشه بگید که تفاوت این بازی و بتل 4 توی حالت انلاین چیه؟کدوم بهتره؟ممنون id: mosimori
cpt mc t4vish کاربر سایت Sep 14, 2014 #64 نوشته شده توسط mostafahi67: سلام منم پایم فقط میشه بگید که تفاوت این بازی و بتل 4 توی حالت انلاین چیه؟کدوم بهتره؟ممنون id: mosimori بیشتر... فرقش به اینه توی titan fall ساعتی 300 400 مگابای مصرف داره ولی bf4 100 مگابای هم نمرسه به صرفه تره آنلاینش مال ایرانی ها:d
نوشته شده توسط mostafahi67: سلام منم پایم فقط میشه بگید که تفاوت این بازی و بتل 4 توی حالت انلاین چیه؟کدوم بهتره؟ممنون id: mosimori بیشتر... فرقش به اینه توی titan fall ساعتی 300 400 مگابای مصرف داره ولی bf4 100 مگابای هم نمرسه به صرفه تره آنلاینش مال ایرانی ها:d
GodFather کاربر سایت Sep 18, 2014 #65 بچه کسی این بازی رو بازی میکنه یا نه چون با خارجی ها واقعا نشدنی هست
GodFather کاربر سایت Sep 20, 2014 #67 نوشته شده توسط AMIRREZA-GAME: دوستان اگه بخوام بخش داستانیش رو برم باز نیاز به گلد داره؟ بیشتر... بله چون چیزی به اسم بحش داستانی وجود نداره و در اصل مد های بازی را مرحله به مرحله معرفی میکنه
نوشته شده توسط AMIRREZA-GAME: دوستان اگه بخوام بخش داستانیش رو برم باز نیاز به گلد داره؟ بیشتر... بله چون چیزی به اسم بحش داستانی وجود نداره و در اصل مد های بازی را مرحله به مرحله معرفی میکنه
GodFather کاربر سایت Sep 23, 2014 #68 بچه های ایران هرکی تایتان فال بازی میکنه من رو ادد کنه چون واقعا پینک من برای این بازی پایین هست نمیتونم با هر کسی بازی کنم
بچه های ایران هرکی تایتان فال بازی میکنه من رو ادد کنه چون واقعا پینک من برای این بازی پایین هست نمیتونم با هر کسی بازی کنم
moein_engineer کاربر سایت May 12, 2015 #69 سلام دوستان من با matchmaking بازی مشکل دارم. یعنی همینجوری روی matchmaking میمونه. مودمم tp-link TD-W8151N لطفا راهنمایی می کنید؟
سلام دوستان من با matchmaking بازی مشکل دارم. یعنی همینجوری روی matchmaking میمونه. مودمم tp-link TD-W8151N لطفا راهنمایی می کنید؟
K ANE کاربر سایت May 12, 2015 #70 نوشته شده توسط moein_engineer: سلام دوستان من با matchmaking بازی مشکل دارم. یعنی همینجوری روی matchmaking میمونه. مودمم tp-link TD-W8151N لطفا راهنمایی می کنید؟ بیشتر... کلا این بازی بخاطر سرور های کلود مایکروسافت سرعت بالا ی حداقل ۱۰۰ کیلوبایتی نیاز داره و پینگ زیر ۱۵۰ با اروپا وگرنه همونجوری که گفتید روی مچمیکینگ میمونه .
نوشته شده توسط moein_engineer: سلام دوستان من با matchmaking بازی مشکل دارم. یعنی همینجوری روی matchmaking میمونه. مودمم tp-link TD-W8151N لطفا راهنمایی می کنید؟ بیشتر... کلا این بازی بخاطر سرور های کلود مایکروسافت سرعت بالا ی حداقل ۱۰۰ کیلوبایتی نیاز داره و پینگ زیر ۱۵۰ با اروپا وگرنه همونجوری که گفتید روی مچمیکینگ میمونه .
moein_engineer کاربر سایت May 13, 2015 #71 البته دوست بنده با سرعت 512 با مودم cisco به راحتی بازی می کنه. من که سرعتم 1 هست نمی تونم. شاید مشکل از مودمم باشه
البته دوست بنده با سرعت 512 با مودم cisco به راحتی بازی می کنه. من که سرعتم 1 هست نمی تونم. شاید مشکل از مودمم باشه