Titanfall :Respawn جدید دیگر انحصاری مایکروسافت نیست

Mr. Worldwide

کاربر سایت
xboxjump-articleLarge.jpg

Vince Zampella مدیرعامل استدیو Respawn Entertainments تایید کرده است که دیگر فرنچیز Titanfall در انحصار مایکروسافت نیست. او در مصاحبه اخیر خودش با GameInforme تایید کرد انحصاری بودن Titanfall دیگر برای Xbox بپایان می رسد و تیم آنان در حال توسعه 2 بازی جدید است.

Vince در پاسخ به ساخت نسخه دیگری از Titanfall گفت:"
استدیو Respawn Entertainment خواهان ساخت Titanfall های بیشتری است, و پروژه جدید ما انحصاری Xbox نیست چرا که نسخه اول Titanfall جز موارد معامله انحصاری بودن برای مایکروسافت بود."

این خبر خوبی برای طرفداران PS است چرا که Respawn Entertainments تایید کرده است که 2 تیم این استدیو برروی 2 پروژه جدا گانه کار میکنند و یکی از این بازی ها مربوط به Titanfall نیست.

منبع

:-/عجیبه!
MS میتونست با انحصاری نگه داشتن Titanfall همچنان X1 رو در آمریکا و بریتانیا،مهد FPS نگه داره.یعنی کلا تا جایی که میتونه نزاره FPS رو PS4 بیاد.یا بهتر بگم FPS باز ها (در اصل بیشتر گیمرهای آمریکایی و بریتانیایی) رو سمت کنسولی بکشونه که FPS های بیشتری داره.

:-/عجیبه!
MS میتونست با انحصاری نگه داشتن Titanfall همچنان X1 رو در آمریکا و بریتانیا،مهد FPS نگه داره.یعنی کلا تا جایی که میتونه نزاره FPS رو PS4 بیاد.یا بهتر بگم FPS باز ها (در اصل بیشتر گیمرهای آمریکایی و بریتانیایی) رو سمت کنسولی بکشونه که FPS های بیشتری داره.

مایکروسافت برای سال بعد Halo رو داره
COD که کلا همه تبلیغاتش روی Xbox اه

جند تا FPS می خواد مگه ، صدالبته انحصاری بودن هر بازی ای به نفع هر مایکروسافت هست و همین شرایط هم برای سونی صادقه اما خوب قرار نیست فقط یک ژانر رو بهش توجه کنن

لا به لای بحث های تخصصیتون (:دی) یکی بی زحمت بگه بازیش سینگل پلیر آفلاین ، مثل بقیه FPS های رایج داره یا میره جزو اون دسته از بازیایی که اومدن نیومدنش برای من فرقی نداره ؟ :دی

لا به لای بحث های تخصصیتون (:دی) یکی بی زحمت بگه بازیش سینگل پلیر آفلاین ، مثل بقیه FPS های رایج داره یا میره جزو اون دسته از بازیایی که اومدن نیومدنش برای من فرقی نداره ؟ :دی

نه ولی یه کمپین انلاین داره ... افتضاحه کمپینش :d

به نظر من که کم کم دیگه کمپسن افلاین داره تو بازی های شوتر و داره همینجوری کمرنگ و کمرنگ تر میشه ... میرن سمت انلاین کلا .
مثل Destiny و BF که افلابنش بود و نبودش فرقی به حال کسی نمیکنه .

به نظر من که کم کم دیگه کمپسن افلاین داره تو بازی های شوتر و داره همینجوری کمرنگ و کمرنگ تر میشه ... میرن سمت انلاین کلا .

دقیقا و به نظرم من بدترین اتفاق ممکن همین میتونه باشه ون کمپین مدال افتخار یا کمپین ها و داستان سری cod واقعا چقد عالی بودن حرف نداشتن یا بزرگ تر از همه ایناها فکر کنید کلا یونیورس هیلو وجود نداشت مستر چیفی وجود نداشت واقعا چه اتفاقی میخواست رخ بده !!!

هیلو که بیاد اون تکون لازم رو به بخش آفلاین کمپین های FPS ها میده :دی

ترول کردی یا نکته بود ؟
yahoo_7.gif

مرد مومن من خودم هیلو فنم :دی و اینکه هیلو تنها بازی با سبک فضایی بود که ازش خوشم اومد بس که خوش ساخت بود :دی چون از استایل فضایی و این حرفها کلاً متنفرم :دی دیگه بحث زیادی منحرفیده شد :دی

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا تو BC اگه یه مایکرو فن (یا سونی فن) بیاد در مورد بازی های انحصاری کنسول رقیب، تعریف یا انتقاد کنه ملت فکر میکنن طرف داره ترول میکنه 8-|

چون از دو طرف ترول میکنن هم رو ادم دیگه حرف جدی از شوخی تشخیص نمیده قربان:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or