TITANFALL | PC

پس از مدت ها سکوت، استدیوی Respawn Entertainment اعلام کرد، بازی که مدتی است بر روی آن کار می کنند، عنوانی با نام Titanfall است.

47013d1373805656-ta.jpg

بر اساس شنیده ها دلیل عدم توسعه ی بازی برای Playstation کوچک بودن تیم است و آنها قصد ندارند با افزایش کمیت از کیفیت بازی بکاهند.

این بازی بازی برای پلتفرم‌های PC و Xbox One و Xbox 360 در حال توسعه است. البته نسخه ی X360 به طور جداگانه و با تیمی زیر نظر تیم اصلی توسعه میابد. این بازی ابتدا قرار بود نسل فعلی را هدف قرار دهد، اما پس از توسعه سنجی ها و مشاهده ی کاستی های این نسل، سازندگان بازی تصمیم بر ساخت این بازی برای نسل بعدی گرفتند. پس از این تصمیم بود که استیدیو بازی ماکروسافت را بستری مناسب جهت توسعه ی بازی خود یافتند.

این بازی برای پردازش فیزیک و هوش مصنوعی خود از سیستم فضای ابری (Cloud) ماکروسافت استفاده خواهد کرد.

اساس بازی بر شوتر اول شخص و همچنین مبارزات میان ربات هایی با نام تایتان است. تایتان ها بر خلاف ابعاد بزرگشان بسیار سریع و چابک هستند. هر کدام از ربات های بازی 7متر و 32سانتی متر معادل 24 فوت بلندی دارند.

شخصیت های بازی با نام خلبان شناخته می شوند. آنها با استفاده از جت پکی که بر پشتشان دارند، میتوانند بر روی دیوار بدوند، پرش های بلند انجام بدهند و مناور مناسبی را نیز بر روی هوا انجام دهند. همچنین خلبان ها میتوانند بر روی دوش تایتان های دشمن بپرند و به نابود کردند سیستم های ناوبری آن، تایتان را منهدم سازند. هر خلبان می تواند از تعداد زیادی سلاح شامل انواع پیستول، مسلسل های سبک و سنگین و موشک انداز استفاده کند. اما اگر تازه به این سبک از بازی ها می پیوندید، خیالتان راحت! دیگر به سرعت CoD نخواهید مرد.

زمین های بازی نیز بسیار بزرگ هستند. به طوری که ادوات مورد نیزاز شما پس از درخواست پشتیبانی، توسط سفینه های پشتیبان بر روی زمین وسیع بازی ریخته می شود.

بازی از لحاظ گرافیکی نیز بسیار زیبا است. سازندگان بازی با یک بازنویسی موتور مشهور استدیوی والو یعنی Source Engine به چنین گرافیک نرم، زیبا و شلوغی رسیده اند. ازی به طور ثابت بر روی 60فریم بر ثانیه اجرا می شود. البته این دوباره نویسی دلیل کم کاری سازندگان نیست، بلکه آنها برای سریعتر کردن روند ساخت بازی و کاهش هزینه ها مجبور به این کار شدند.

بازی Titanfall دیگر هیچگونه بخش تک نفره ای نخواهد داشت. البته این به معنای عدم وجود Campaign برای بازی نیست. بلکه بخش داستانی بازی نیز به صورت چندنفهر اجرا می شود و شما برای پیشروی در آن باید همانند بخش چندنفره با دیگران این بخش را پیش ببرید. شاید این موضوع کمی عجیب باشد، اما این همان نوآوری است که از سازندگان نابغه ی سری بازی CoD انتظار داشتیم. کسانی که با بازی مدال افتخار زاده شدند، با بازی ندای وظیفه ایستادند و اکنون با این بازی گام های استوار خود به سمت جلو رو بر میدارند.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Respawn Entertainment[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One, Xbox360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Titanfall[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]منتشر شد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات TITANFALL
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]انقلاب تایتان ها
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM:At least 4 GB
VGA:AMD Radeon HD 4770 with 512MB RAM or better / Nvidia GeForce 8800GT with 512MB RAM or better
DX: 11
OS:Windows Vista SP2 64-bit / Windows 7 SP1 64-bit / Windows 8 64-bit
HDD:At least 50 GB of free space
Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection
Recommended peripheral: Keyboard and mouse, Microsoft Gamepad

Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection

Attachments

• ta.jpg
    ta.jpg
    79.3 KB · مشاهده: 1,595
آخرین ویرایش:
خوب دوستان این اپدیت 800 مگی بازیمو به فناداد . :(( معمولا بازی اوریجین بعد اپدیت باید یه ریپر گیم کرد . منم کردم ولی جواب نداد و باز میگهاپدیت میخواد و وقتی میزنم بازم میگه اپدیته بازی . الان ورژن بازیم 1.5.7 هست فک کنم برای شما مشکلی یش نیومده؟

ویرایش : با ساپورت صحبت کردم مشکل رو حل کردن راستی این بلک مارکتش جالبه ها :)) ولی قیمتاش خیلی بالاس
بلک مارکتش کجاس؟؟ منظورت اکانت شانشی هست؟

یه خبر خوب برای دوستانی که نت درست و درمون ندارن و می خوان بازی رو تهیه کنن من قبلا با سرعت دانلود 60-70 کیلوبایت بدون مشکل بازی می کردم که تو تاپیک مطرح می شد با سرعت زیر 100 نمی شه الان با آپدیت جدید و اصلاح نت کد بازی با سرعت دانلود 32 کیلوبایت هم بدون کوچیکترین مشکلی دارم بازی می کنم پینگ هم 110-150 تغییر می کنه سرویسم 128 نامحدود مخابرات تبریز هست

یه خبر خوب برای دوستانی که نت درست و درمون ندارن و می خوان بازی رو تهیه کنن من قبلا با سرعت دانلود 60-70 کیلوبایت بدون مشکل بازی می کردم که تو تاپیک مطرح می شد با سرعت زیر 100 نمی شه الان با آپدیت جدید و اصلاح نت کد بازی با سرعت دانلود 32 کیلوبایت هم بدون کوچیکترین مشکلی دارم بازی می کنم پینگ هم 110-150 تغییر می کنه سرویسم 128 نامحدود مخابرات تبریز هست

دمت گرم داداش

فکر کنم خیلی بهتر باشه اگه به پست اول تاپیک آی دی کسایی که بازی میکنن اد بشه. اگه میشه کسی که تاپیکو درست کرده این لطفو بکنه بچه ها هم آی دی هاشونو بگن خیلی خوبه

اقا این بازی با 60 کیلوبایت سرعت دانلود اینترنت 512 مخابرات نمیشه بازی کرد ؟ مشکل پینگ ندارم چون تو bf4 پینگم 80 هست ( سرور المان و فرانسه و انگلیس )
دوستام بهم گفتن نت کد بازی کمتر شده و میشه بازی کرد
می شه دوست عزیز من 4 ماه با سرعت دانلود 60 کیلوبایت سرویس نامحدود 512 مخابرات تبریز بازی کردم الان هم دارم با سرعت دانلود 32 کیلوبایت نامحدود 128 مخابرات تبریز بدون مشکل بازی میکنم تو آپدیت آخر نت کد بازی اصلاح شده

- - -ویرایش - - -

فکر کنم خیلی بهتر باشه اگه به پست اول تاپیک آی دی کسایی که بازی میکنن اد بشه. اگه میشه کسی که تاپیکو درست کرده این لطفو بکنه بچه ها هم آی دی هاشونو بگن خیلی خوبه

من قبلا هم همین درخواست رو کردم تو تاپیک ولی ظاهرا کسی که تاپیک رو ایجاد کرده همینطور ولش کرده و رفته
ای دی من هم AlmaHeyva هست خوشحال میشم دوستان ادد کنن

سلام دوستان
من میخوام بازی رو بخرم اما قبلش چندتا سوال داشتم

اگه هنگامی که سرچ میکنیم برا پیدا کردن پلیر ، کسی نباشه بازی خودکار بات میذاره جا همه ی پلیر ها یا محدودیت داره ؟

بعد اینکه برای بازی کردن خیلی باید پینگت پایین باشه یا با اینترنت متوسط هم میشه بازی کرد ؟

در کل اگه خیلی بازی کردنش اذیت نمیکنه (پیدا کردن پلیر و وصل شدن به سرور و ... ) لطفا بگید من میخوام بخرم

سلام دوستان
من میخوام بازی رو بخرم اما قبلش چندتا سوال داشتم

اگه هنگامی که سرچ میکنیم برا پیدا کردن پلیر ، کسی نباشه بازی خودکار بات میذاره جا همه ی پلیر ها یا محدودیت داره ؟

بعد اینکه برای بازی کردن خیلی باید پینگت پایین باشه یا با اینترنت متوسط هم میشه بازی کرد ؟

در کل اگه خیلی بازی کردنش اذیت نمیکنه (پیدا کردن پلیر و وصل شدن به سرور و ... ) لطفا بگید من میخوام بخرم

بات ها همیشه توی بازی هستن همین جوری می چرخن برا خودشون......

اگر پلیر کم باشه پیدا کردنش یکم طول میکشه دیگه خیلی اوضاع خراب باشه فوقش به جای 6v6 بازی میشه 5v5 البته وسط بازی هم ممکنه پلیر اضافه بشه.....

از نظر پینگ زیاد مساله ای نداره من خودم با 360 -370 هم راحت بازی کردم(پینگت اگر خیلی خراب باشه یکم صدای بازی به مشکل می خوره)....

در مورد پیدا کردن پلیر که تو همه ی مد ها به جز capture the flag سریع پلیر پیدا می کنه ......

دوستان ایا شما هم به کانکت شدن به سرورهاش مشکل دارید 2-3 روزه برا من مشکل بوجود اومده وقتی اجراش میکنم به سرورها وصل نمیشه و باس بیام بیرون درصورتی که اوریجین کانکت هست . راه حلی ؟ پیشنهادی؟

سلام
من تازه بازیو خریدم و بک اپشو ریختم
الان که بازی اجرا شد بعد اینکه رو play میزنم و یه لودینگ میاره بازی کرش میکنه و stop working میده
کسی این مشلکو داشته؟چیکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or