TITANFALL | PC

پس از مدت ها سکوت، استدیوی Respawn Entertainment اعلام کرد، بازی که مدتی است بر روی آن کار می کنند، عنوانی با نام Titanfall است.

47013d1373805656-ta.jpg

بر اساس شنیده ها دلیل عدم توسعه ی بازی برای Playstation کوچک بودن تیم است و آنها قصد ندارند با افزایش کمیت از کیفیت بازی بکاهند.

این بازی بازی برای پلتفرم‌های PC و Xbox One و Xbox 360 در حال توسعه است. البته نسخه ی X360 به طور جداگانه و با تیمی زیر نظر تیم اصلی توسعه میابد. این بازی ابتدا قرار بود نسل فعلی را هدف قرار دهد، اما پس از توسعه سنجی ها و مشاهده ی کاستی های این نسل، سازندگان بازی تصمیم بر ساخت این بازی برای نسل بعدی گرفتند. پس از این تصمیم بود که استیدیو بازی ماکروسافت را بستری مناسب جهت توسعه ی بازی خود یافتند.

این بازی برای پردازش فیزیک و هوش مصنوعی خود از سیستم فضای ابری (Cloud) ماکروسافت استفاده خواهد کرد.

اساس بازی بر شوتر اول شخص و همچنین مبارزات میان ربات هایی با نام تایتان است. تایتان ها بر خلاف ابعاد بزرگشان بسیار سریع و چابک هستند. هر کدام از ربات های بازی 7متر و 32سانتی متر معادل 24 فوت بلندی دارند.

شخصیت های بازی با نام خلبان شناخته می شوند. آنها با استفاده از جت پکی که بر پشتشان دارند، میتوانند بر روی دیوار بدوند، پرش های بلند انجام بدهند و مناور مناسبی را نیز بر روی هوا انجام دهند. همچنین خلبان ها میتوانند بر روی دوش تایتان های دشمن بپرند و به نابود کردند سیستم های ناوبری آن، تایتان را منهدم سازند. هر خلبان می تواند از تعداد زیادی سلاح شامل انواع پیستول، مسلسل های سبک و سنگین و موشک انداز استفاده کند. اما اگر تازه به این سبک از بازی ها می پیوندید، خیالتان راحت! دیگر به سرعت CoD نخواهید مرد.

زمین های بازی نیز بسیار بزرگ هستند. به طوری که ادوات مورد نیزاز شما پس از درخواست پشتیبانی، توسط سفینه های پشتیبان بر روی زمین وسیع بازی ریخته می شود.

بازی از لحاظ گرافیکی نیز بسیار زیبا است. سازندگان بازی با یک بازنویسی موتور مشهور استدیوی والو یعنی Source Engine به چنین گرافیک نرم، زیبا و شلوغی رسیده اند. ازی به طور ثابت بر روی 60فریم بر ثانیه اجرا می شود. البته این دوباره نویسی دلیل کم کاری سازندگان نیست، بلکه آنها برای سریعتر کردن روند ساخت بازی و کاهش هزینه ها مجبور به این کار شدند.

بازی Titanfall دیگر هیچگونه بخش تک نفره ای نخواهد داشت. البته این به معنای عدم وجود Campaign برای بازی نیست. بلکه بخش داستانی بازی نیز به صورت چندنفهر اجرا می شود و شما برای پیشروی در آن باید همانند بخش چندنفره با دیگران این بخش را پیش ببرید. شاید این موضوع کمی عجیب باشد، اما این همان نوآوری است که از سازندگان نابغه ی سری بازی CoD انتظار داشتیم. کسانی که با بازی مدال افتخار زاده شدند، با بازی ندای وظیفه ایستادند و اکنون با این بازی گام های استوار خود به سمت جلو رو بر میدارند.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Respawn Entertainment[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One, Xbox360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Titanfall[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]منتشر شد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات TITANFALL
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]انقلاب تایتان ها
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM:At least 4 GB
VGA:AMD Radeon HD 4770 with 512MB RAM or better / Nvidia GeForce 8800GT with 512MB RAM or better
DX: 11
OS:Windows Vista SP2 64-bit / Windows 7 SP1 64-bit / Windows 8 64-bit
HDD:At least 50 GB of free space
Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection
Recommended peripheral: Keyboard and mouse, Microsoft Gamepad

Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection

Attachments

• ta.jpg
    ta.jpg
    79.3 KB · مشاهده: 1,595
آخرین ویرایش:
جالبه هیچ کدوم از دوستان جواب من رو ندادن
اولا بازی در حالت insane گرافیک خوبی داره ولی مشکل اینجاست نمیشه تو این حالت به راحتی بازی کرد لگ داره مجبوریم رز رو پایین بیاریم دوستان تونستن در این حالت و همه چی فول بازی کنن بدون لگ؟

برای من سوال هست بعضی دوستان چجوری تو بازیی با این اکشن سریع به تکسچرها دقت میکنن و بد میدوننش:)) خدایی ملاک کی تو بازی آنلاین تکسچر خفنه؟
اولا بازی در حالت insane گرافیک خوبی داره ولی مشکل اینجاست نمیشه تو این حالت به راحتی بازی کرد لگ داره مجبوریم رز رو پایین بیاریم دوستان تونستن در این حالت و همه چی فول بازی کنن بدون لگ؟​

من که مشکلی نداشتم! در ضمن حواستون باشه قابلیت insane نیاز به 3 گیگ حافظه گرافیکی داره!

برای من سوال هست بعضی دوستان چجوری تو بازیی با این اکشن سریع به تکسچرها دقت میکنن و بد میدوننش
:))
خدایی ملاک کی تو بازی آنلاین تکسچر خفنه؟
تو سال 2014 برای یه بازی حتی مولتی این تکسچر ها چیزی فراتر از افتضاح هست! جو گیری بیش ازحد روی چشم های دوستان تاثیر گذاشته چشم پزشک قراموش نشه:)
هیچ بازی تو دنیا بی نقص نیست...
11234337673151947212.jpg

این مُشکل رو من هم امروز دارم، پینگم با 4.2.2.4 220ـه و توی DotA و BF3 خیلی راحتم و دیشب هم خیلی عالی و بدون لگ داشتم این بازی رو انجام میدادم و پینگم از 230 بالاتر نمیرفت اما از امروز صبح متاسفانه توی هر بازی ای میرم پینگ از 400 شروع میشه تا 900 میره بالا و بعد هم کانکشن لاست میده.
---------------------------

من با گرافیک بازی هیچ مشکلی نداشتم، گیم پلی انقدر قوی و جذاب بود که مطمئنم حداقل من از این بازی خسته نمیشم.
دیشب من ساعت 10 شب برگشتم خونه صبحش هم از ساعت 5 رفته بودم بیرون، با این حجم از خستگی وقتی اومدم پای بازی راحت تا ساعت 1 پاش بودم بدون اینکه بفهمم چقدر سریع زمان گذشته.
شما باز تونستی این بازی کنین ؟
من امروزام تست کردم باز نشد نمی دونم چرا پینگم می ره به 800 تا 900 می چرخه مطمئن شدم مشکل از دیتا سنتراشونه .ولی تو بازی ها دیگه پینگم بین 100 تا 90 هستش
من تمام دیتا سنتراشونو گوشه سمت راست پینگمو می زنه 100 تا 133 میرم تو بازی 800 می شه lost connection می زنه مشکل از چیه؟ با اینترنت مخابرات ناسازگاره!
فقط اون روزی که نصب کردم تونستم بازی کنم با این سرورشون باعث شد پیش خرید نکنم.

در یک کلام بگم بازی خیلی بهم حال داد...

1.بالانس بود و حتی smart pistol هم بالانس بازی رو بهم نمیزنه حتی با آپگریدش....
2.به خاطر سرعت بالای گیم پلی این اسنایپر ها نمیان رو مخه آدم چون اگه بخان کمپ کنن و وایسا باید فقط هی درو و دیوارو ببینن.....
3.مشکل تکسچر ها اصلا به چشم نمیاد ولی یکم ارتقاش بدن بهتره.....
4.matchmaking واقعا خوبه و کلا منتظر نمیشی تا بری تو بازی(مثل cod یهو مجبور نیستی 2 ساعت تو لابی وایسی)+حالا برا من اینطور بوده با نه ولی سعی می کنه پلیر ها هم سطح هم باشن چند دستی که من بازی کردم معمولا اختلاف امتیازا کمتر از 10 بود بین تیم برنده و بازنده...
5.سرعت گیم پلی خیلی بالاس و من اینو خیلی دوست دارم ...حتی دیگه نشستن و خوابیدنو و اینارم نداره.....
6.یه چیز جالب برای من این بود که توی مد hardpoint پینگ بهتر بود....
7.واقعا حضور این minion ها ایده ی خوبیه نقشه خالی نیست+به خاطر اینکه بار روی سرور خیلی زیاد نیست واقعا بازی lag free هست....

در کل واقعا خوب کار کردن.... باید برم پول بزارم کنار یررا این بازی...(حیف اون پولی که رو cod ghosts دادم باید اینو می گرفتم)

خداکنه بتارو چند روز دیگه هم ادامه بدن این آخر هفته بشینیم نابود کنیم.....

+
>>>>من با اینترنت مخابرات بازی کردم و هیچ لگی هم نداشتم....

آخرین ویرایش:
تو سال 2014 برای یه بازی حتی مولتی این تکسچر ها چیزی فراتر از افتضاح هست! جو گیری بیش ازحد روی چشم های دوستان تاثیر گذاشته چشم پزشک قراموش نشه:)
هیچ بازی تو دنیا بی نقص نیست...
11234337673151947212.jpg

جوگیری؟؟؟؟؟ کل دنیا جوگیر شدن؟ این عکسهایی که گذاشتی هم از ورژن بتا هست که بتا با نسخه اصلی خیلی فرق داره!
شما از کسایی که دارن بازی میکنن بپرس ببین وقت میکنن تکسچرای بازی رو ببینن وقتی بازی اینقدر سرعت داره؟

جالبه هیچ کدوم از دوستان جواب من رو ندادن
اولا بازی در حالت insane گرافیک خوبی داره ولی مشکل اینجاست نمیشه تو این حالت به راحتی بازی کرد لگ داره مجبوریم رز رو پایین بیاریم دوستان تونستن در این حالت و همه چی فول بازی کنن بدون لگ؟

اون لگ به خاطر اینه که کارت گرافیکت کمتر از 3 گیگ رم داره و بازی مجبور میشه بافتها رو توی رم و هارد کش کنه، واسه همین سرعت پایین میاد و لگ می زنه، باید روی High بزاری.

دوستان من امشب میخوام دان کنم به نظرتون ارزش داره لا اقل یک روز حال کنیم به نظرتون دان کنم؟

نه، تا حالا که دانلود نکردی و داری از بقیه می پرسی این یه روز رو هم بی خیال شو بزار بقیه برات تعریف کنن.

من امروز حدود یک ساعتی پیش یکی از دوستان بازی کردم.بنظرم خیلی خوب اومد بازی.خوبیش اینه کاملا آدم لذت میبره از بازی و گذر زمان رو احساس نمیکنی!بنظرم خیلی از COD بهتره اما باز من BF رو ترجیح میدم.

جوگیری؟؟؟؟؟ کل دنیا جوگیر شدن؟ این عکسهایی که گذاشتی هم از ورژن بتا هست که بتا با نسخه اصلی خیلی فرق داره!
شما از کسایی که دارن بازی میکنن بپرس ببین وقت میکنن تکسچرای بازی رو ببینن وقتی بازی اینقدر سرعت داره؟

برادر گرافیکش اونقدر خوب نیست این دیگه دفاع داره؟ حالا اینکه بازی سرعت داره به این ربط نداره که بگیم پس گرافیکش هم خوبه...کلا یه مقدار نسل قبلی میزنه از نظر گرافیک. اون منبع اینکه نسخه بتا با ورژن اصلی فرق داره لطفا بده ببینیم.

خوب دوستان یه چندتا دست زدم ، بازیش خوبه مخصوصا صدا گذاریش،معمولا پینگمم ۱۹۰ بود و بدونه لاگ میزدم فقط اومیدوارم موقع رلیز اصلی سلاح های بیشتر و تکسچر بهتر بهش اضافه کنن که عالی میشه. این اسمارت پیستول هم که کلا چیته ولی من همش ازش استفاده میکردم ;-)

Sent from my HTC One X using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or