یکی از عزیزترین دوستان و همبازیان LIVE و به دلیل معرفت خاصی که داشتن برای هممون فراموش نشدنی هستن. سبک بازیشم در کل بازیهاو به خصوص تو گیرز خیلی خاص بوده ... از جوانان نخبه مملکتمون هم بودن..ایشون کی بودند ؟
- - -ویرایش - - -
حمید خان بسیار بسیار عالی.... تا اینجا عالی کار کردی ازت ممنونم مخصوصا پوستری که انتخاب کردی . منم هرکی رو دارم میبینم دارم دعوت میکنم هر جور خواستی تو برگزرای کمکت میکنم .. فقط یه مسئله ای ... این که چون به احتمال تیمها 3 نفره میشه و اکثر مپ های تایتانفال بزرگه باید یه سری مد مناسب استفاده کنیم چون اینجوری 3 به 3 مثلا یه مد مثل پایلوت هانتر باید 3 ساعت دنبال همدیگه بگردیم مد اتریشن هم که چون هوش مصنوعی امتیاز داره یه علت تعداد کم بچه ها میشه فقط AI کشی جذابیت نداره .. یا اینکه اصلا 2 تا تیم 6 نفره بشیم تو 3 4 تا مد مسابقه بدیم برنده مشخص بشه اینم میشه ...
بهترین مودها برای این تعداد یکی last titan standing ---marked for death pro ----capture the flag ------
مسابقه بین 2 تیم تو هر 3 مد مسابقه بدن تا هم هیجان انگیز و متنوع باشه
البته این بنده حقیر بعد از مدتها بازی نسخه 360 و One تجربیاتی که داشتم رو گفتم و نظر منه.. و گرنه اختیارش با شماست حمید خان تصمیم گیرنده نهایی شمایی
از همه دوستانی که شرکت کردن ممنونم..
و به قول محمد تو گیرز همتونو میکشمممم
وای اصلا یادم نبود با کی طرفیم ....... من انصراف میدم آقا s
بنده اصلا جسارت کردم تورنومنت تایتان راه اندازی کردم .. ( البته قبلش رخصت گرفته بودم !!! ) l-)
راستش من خودمم به Capture the flag رای دادم .. Mark For Dead هم گفتم شاید دوستان که خیلی آشنایی ندارند تحربشون کم باشه نزاشتم تو نظرسنجی تا اواسط هفته بعد که تیما بسته شد در مورد مد ها بازم نظرسنجی میکنیم ولی اگر بتونیم برنامه ریزی کنیم تو 3 تا مدی که گفتی رقابت کنیم که عالی میشه .. من خودم عاشق Capture و Mark هستم.. باز گفتم نظر جمع رو ملاک قرار بدیم ولی کاملا حق با شماست .. متاسفانه نظر سنجی قابل ادیت کردن نیست فعلا بزاریم بچه ها نظراتشون رو بدن دوباره نهاییش میکنیم با نظر جمع... شما حضورت هم باعث افتخار ماست ... بازم هر پیشنهادی داشتی من در خدمتم..