Multi Platform Titanfall 2

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
October 2016
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
e12c_tf2.jpg

سازنده : Respawn Entertainment
ناشر : Electronic Arts
پلتفرم ها : PC, PS4, XB1
سبک : شوتر اول شخص
تاریخ انتشار : 7 آبان 1395

بر خلاف نسخه پیشین، نسخه دوم دارای بخش تک نفره داستانی خواهد بود که به صورت کاملا آفلاین هم قابل بازی می باشد
بازی همچنان دارای بخش چند نفره رقابتی خواهد بود و این بخش بهتر از نسخه اول باز خواهد گشت،
6 تایتان جدید با قابلیت شخصی سازی و ویژگی های مختلف به بازی اضافه شده
بخش چند نفره بازی همانند نسخه قبل از سیستم سرور های ابری استفاده می کند
داستان بازی در مورد جنگ استعماری بزرگی است که بر پایه جنگ داخلی و انقلاب ایالات متحده این بار در فضا شکل گرفته است
استدیو Respawn Entertainment ساخت بازی را از اواخر سال 2014 آغاز کرده است،
همچنین اعلام شده تمام DLC های بازی که در آینده منتشر می شود و شامل نقشه ها و مود ها و.. می باشد رایگان خواهد بود.

تصاویر :

آخرین ویرایش:
اتفاقا PVP بازی بخاطر تنوع زیاد و جالب خلبان ها و قابلیت ها و Boost ها فوق العاده عالی در اومده و از نظر مقایسه خیلی خیلی خیلی بهتر از Team Death Match های بازی های Battlefield و COD هست.
مسئله ای که هست اینه Respawn رو تک تک مود ها و گیم پلی بازی دقیق کار کرده و بررسی اشون کرده، بازی انقدر بی عیب و نقصه هست که فقط دوتا اپدیت کوچیک داشته و کوچکترین نیازی به بالانس کردن و غیره نداره. تک تک تایتان های بازی تو 1Vs1 میتونن با توجه به توانایی بازیکن اشون همدیگه رو شکست بدن، همینم برای Pilot ها هست. یعنی دقیقا 1Vs1 بزارن بازم به توانایی بازیکن هست که برنده مشخص میشه نه قابلیت های اون Pilot. نیست که بگیم از مثلا فلان پایلت و فلان تایتان رو بردارم دیگه باگ میشم و تموم!

خلاصه بازی عالیه و از لحاظ همین توجه به جزییات و بالانس بودن منو کاملا یاد Overwatch میندازه، حالا اون طرف Blizzard هست که پروردگار بازی های آنلاین و رقابتیه و یه عمر تجربه پشتش خوابیده، از طرف دیگه استدیو Respawn هست که درسته افراد کلیدی با سابقه و بزرگی داره ولی تجربه تیمی خیلی کمی داره و همینم از نظر من بزرگی Titanfall 2 رو میرسونه.

اتفاقا PVP بازی بخاطر تنوع زیاد و جالب خلبان ها و قابلیت ها و Boost ها فوق العاده عالی در اومده و از نظر مقایسه خیلی خیلی خیلی بهتر از Team Death Match های بازی های Battlefield و COD هست.
مسئله ای که هست اینه Respawn رو تک تک مود ها و گیم پلی بازی دقیق کار کرده و بررسی اشون کرده، بازی انقدر بی عیب و نقصه هست که فقط دوتا اپدیت کوچیک داشته و کوچکترین نیازی به بالانس کردن و غیره نداره. تک تک تایتان های بازی تو 1Vs1 میتونن با توجه به توانایی بازیکن اشون همدیگه رو شکست بدن، همینم برای Pilot ها هست. یعنی دقیقا 1Vs1 بزارن بازم به توانایی بازیکن هست که برنده مشخص میشه نه قابلیت های اون Pilot. نیست که بگیم از مثلا فلان پایلت و فلان تایتان رو بردارم دیگه باگ میشم و تموم!

خلاصه بازی عالیه و از لحاظ همین توجه به جزییات و بالانس بودن منو کاملا یاد Overwatch میندازه، حالا اون طرف Blizzard هست که پروردگار بازی های آنلاین و رقابتیه و یه عمر تجربه پشتش خوابیده، از طرف دیگه استدیو Respawn هست که درسته افراد کلیدی با سابقه و بزرگی داره ولی تجربه تیمی خیلی کمی داره و همینم از نظر من بزرگی Titanfall 2 رو میرسونه.
داداش حرفِ دلمو زدی ، دمت گرم انصافا ♥
حرفات کاملا درسته . دقیقا هر پالتی رو که ورداری توی 1VS1 بستگی به توانایی خودت داره که بتونی بزنیش ... (البته یه اسلحه داره توی قسمت SMG دومین اسلحه(همونی که دستش آبیه) که اگه شما اونو وردارین توی همه تک به تک های نزدیک پیروز میشین ، ولی مسافت های دور اصلا بدرد نمیخوره این اسلحه)
بازی به قولِ خودت بی نقصه و فقط دو تا آپدیت ریزه میزه داشته :D تنها ایرادایی که داره و چند بار هم گفتیم توی همین تاپیک یکیش زیاد مصرف کردن حجم اینترنته و دومیش اون باگ توی منوی بازی که نمیذاره تو مولتی LAUNCH کنی :D

• Like
Reactions: Red Ѵ
چنتا کیل میگیری هر دست؟
والا به خیلی چیزا بستگی داره . ولی اگه پینگ خوب باشه و تیم مقابل هم زیاد قوی نباشه 30 تا کیل رو میگیرم . بیشترین تعداد کیل هم که گرفتم 39 تا بود .
من مشکلم اینه زیاد میمیرم :D مثلا اون دست که 39 تا کیل گرفتم فک کنم 14 یا 15 بار مرده بودم :D

من دروغ چرا :دی بالاترینم فکر کنم برای Pilot Vs Pilot، تو مپ کمپلکس بوده اونم با 27 کیل و 6 تا دث :دی Attrition هم 115 بود یا 125 :دی جفتش هم فعلا یبار رخ داده رکورد ها:دی

من تخصصم Bounty Hunt و معمولا تو تاپ 3 هستم :دی ولی خب در کل خیلی دث میدم، یعنی اگه معمولا 15 تا 25 کیل بگیرم، یه 10 الی 18 تایی هم دث میدم با توجه به متغییر ها :دی

• Like
Reactions: Joghdmohammad
علی کلا دهن سرویس بازیش خیلی خوبه :D هم تو اورواچ، هم Rainbow هم حالا تایتان فال :D

هنوز تایتان فال رو بازی نکردیم باهم ولی تو Overwatch فرق برد و باخت تیممون بود :D
آره از قیافش معلومه قشنگ :D

من عجیب دلم میخواد مرز 40 تا کیل رو رد کنم ، ولی نمیشه لامصب :(

آره از قیافش معلومه قشنگ :D

من عجیب دلم میخواد مرز 40 تا کیل رو رد کنم ، ولی نمیشه لامصب :(

یه خورده باید تیم حریف ضعیف باشه که بتونی برسی به 40 تا چون 40تا تقریبا نصف کیل های تیمت میشه دیگه :D

علی کلا دهن سرویس بازیش خیلی خوبه :D هم تو اورواچ، هم Rainbow هم حالا تایتان فال :D

هنوز تایتان فال رو بازی نکردیم باهم ولی تو Overwatch فرق برد و باخت تیممون بود :D

یه استعداد دارم تو کشتن :D یک چند روزه دلم میخاد دوباره Overwatch بازی کنم :(

• Like
یه خورده باید تیم حریف ضعیف باشه که بتونی برسی به 40 تا چون 40تا تقریبا نصف کیل های تیمت میشه دیگه :D

یه استعداد دارم تو کشتن :D یک چند روزه دلم میخاد دوباره Overwatch بازی کنم :(
چه جالب منم هم رینبو دارم ، هم تایتان هم اوور :| اون وقت یه دست هم نزدیم باهم تیمی :))

باو، تیم من باید ضعیف باشه که سریع نرسه به 100 تا :D

چه جالب منم هم رینبو دارم ، هم تایتان هم اوور :| اون وقت یه دست هم نزدیم باهم تیمی :))

باو، تیم من باید ضعیف باشه که سریع نرسه به 100 تا :D

اد کن ID منو بازی میکنیم، البته یه مدت زیادی هست اورواچ بازی نمیکنم و تایتان هم خیلی کم ولی رینبو و BF1 بیشتر بازی میکنم :D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or