Multi Platform Titanfall 2

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
October 2016
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
e12c_tf2.jpg

سازنده : Respawn Entertainment
ناشر : Electronic Arts
پلتفرم ها : PC, PS4, XB1
سبک : شوتر اول شخص
تاریخ انتشار : 7 آبان 1395

بر خلاف نسخه پیشین، نسخه دوم دارای بخش تک نفره داستانی خواهد بود که به صورت کاملا آفلاین هم قابل بازی می باشد
بازی همچنان دارای بخش چند نفره رقابتی خواهد بود و این بخش بهتر از نسخه اول باز خواهد گشت،
6 تایتان جدید با قابلیت شخصی سازی و ویژگی های مختلف به بازی اضافه شده
بخش چند نفره بازی همانند نسخه قبل از سیستم سرور های ابری استفاده می کند
داستان بازی در مورد جنگ استعماری بزرگی است که بر پایه جنگ داخلی و انقلاب ایالات متحده این بار در فضا شکل گرفته است
استدیو Respawn Entertainment ساخت بازی را از اواخر سال 2014 آغاز کرده است،
همچنین اعلام شده تمام DLC های بازی که در آینده منتشر می شود و شامل نقشه ها و مود ها و.. می باشد رایگان خواهد بود.

تصاویر :

آخرین ویرایش:
سلام دوستان برای وان جمعه سیاه نسخه دلوکس بازی بتل 1 و تیتان 2 تخفیف خورده 75 دلار کسی مایل بود شریکی بگیره به من بگه میارزه واقعا من اکانته غیر هومشم میخوام هوم برای شریکی که میخواد باهم بگیره اگر کسی هست اعلام کنه لطفا

فعلا که رو xone فوق العاده تخفیف خورده و نصف قیمت شده
ولی چون فروش بازی کم بوده(متاسفانه) بزودی تو همه پلتفرما تخفیف خواهد خورد....psn هم هر هفته تخفیف میذاره و احتمالا بزودی نوبت tf2 هم میشه

.

• Like
Reactions: jhoobin
ولی چون فروش بازی کم بوده(متاسفانه) بزودی تو همه پلتفرما تخفیف خواهد خورد....psn هم هر هفته تخفیف میذاره و احتمالا بزودی نوبت tf2 هم میشه

.
این تخفیف تو فروشش خیلی میتونه مفید باشه بنظرم من که یکی از فنایه سرسختش شدم از این تخفیف حتما استفاده میکنم و یکی میخرم اصلن فکر نمیکردم بازی انقدر خوب باشه تا اینکه فهمید خالقاش کیان=D>=))

.
برای ps4هم تخفیف خورد و شد 33$ که 2$ از x1 هم کمتره!:دی

• Like
Reactions: miliii and jhoobin
باید ببینید تو استور دیجیتالی تخفیف ميخوره یا فیزیکی

اان فیزیکی ایش داره بالا 50% تخفیف میخوره ولی خوب دست ما کوتاه و خرما بر نخیل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or