Titanfall:کنترلر محدود Xbox one در UK قیمت گذاری شد

• Thread starter Thread starter lorax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

lorax

کاربر سایت
titanfall_xbox_one_controller.png

دسته Xbox one contoroler اختصاصی بازی Titanfall در شما آمریکا قیمت گذاری شد و در حال حاظر خرده فروشی اینترنتی Game قیمت خود را به نمایش عموم گذاشته است.
دیروز گذارش شد که پد Titanfall 64.99 $ قیمت خواهد داشت درحالی که تنها 5 دلار از یک xbox contoroler بیشتر خواهد بود (حدود 45 پوند در انگلستان)
مایکروسافت امروز اعلام کرد: این دسته برای هر فن Titanfall مناسب است.
این دسته در 14th March برای عموم به فروش گذاشته می شود .
نظر شما در مورد این کنترلر و بازی چیست؟
منبع 1
منبع 2

انصافا رو چی دارین به به چه چه میزنین خیلی زشته چیه این؟:|
یکی همین که محمد امین گذاشته یکی هم این قشنگن :
xbox-360-gears-of-war-3-box.jpg
سونی هم که هیچ وقت باندل نزد
یادش بخیر بر چسب این طرح پایینو زده بودم رو 360م هر چی باندل بود میارزید سفید هم که بود دیگه عالی بود
gtaIV.jpg
نظر شخصی هم چیز خوبیه :دی
من که خودم تو کار طراحی و گرافیک و ... هستم این طرح تایتان فالشو بشدت تحسین میکنم ! واقعا قشنگه طرحش :x
ولی اول یکی Xbox one ـشو به ما بده بعد ما کنترلرش واس ما مهم نی:دی

تنها اشتباهی که توی دسته XBO کردن ظاهر دکمه Home هست که من دوست داشتم مثل مال 360 نقره ای با شیار سبز باشه نه این که گرفتن داخل شیارش رو سیاه کردن :| ، اون خیلی خوشکل تر بود ، نماد Xbox اصلاً توی همین وان هم همون با شیار سبزه (روی جعبه عکس بالا هم هست )
اگه در آینده همون طوری کنن زیبایش عالی میشه
البته دوستان میگن LB RB ش هم نسبت به 360 پسرفت کرده که من هنوز امتحان نکردم ، اگه این هم حل بشه بی نقص هم میشه
برادر LED داخلش هست وقتی روشن بشه به طرح دلخواه شما تبدیل میشه
جدی ؟ :دی
من نمیدونستم ، پس خیلی خوب میشه :دی

آخرین ویرایش:
تنها اشتباهی که توی دسته XBO کردن ظاهر دکمه Home هست که من دوست داشتم مثل مال 360 نقره ای با شیار سبز باشه نه این که گرفتن داخل شیارش رو سیاه کردن :| ، اون خیلی خوشکل تر بود ، نماد Xbox اصلاً توی همین وان هم همون با شیار سبزه (روی جعبه عکس بالا هم هست )
اگه در آینده همون طوری کنن زیبایش عالی میشه
البته دوستان میگن LB RB ش هم نسبت به 360 پسرفت کرده که من هنوز امتحان نکردم ، اگه این هم حل بشه بی نقص هم میشه

برادر LED داخلش هست وقتی روشن بشه به طرح دلخواه شما تبدیل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or