Titanfall: اولین اطلاعات بدست آمده از دارندگان نسخه Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
2309323-titanfall_xone.jpg

تعدادی از بازیکن های خوش سانس نسخه Xbox One بازی Titanfall را از همین حالا دریافت کرده اند و کاربر انجمن Reddit با نام مستعار FlammenwerferIV تجربیات خود را به اشتراک گذاشته است.
درباره سیستم گیم پلی می گوید:
تا آنجایی که من میبینیم همه چیز مانند نسخه Beta است. میزان آسیب رسانی اسلحه ها همانقدر است و پیشرفت در Level نیز همینطور. اینطور که در بازی درج شده من 2 ساعت و 14 دقیقه بازی کرده ام و هم اکنون level 15 هستم.
در ادامه به ظاهر نقشه ها پرداخت شده:
حقیقتا من تمام نقشه هایی که تجربه کرده ام را دوست دارم. همه آنها ساختار خوبی دارند و به طور کلی از ظاهر مناسبی برخوردار هستند. نقشه مورد علاقه من Airbase است. این به همراه دو نقشه دیگر در حالت شب خارق العاده هستند. بسیار زیباست.
حالت های مختلف بازی به همراه توضیحاتی پیرامون “Pilot Hunter”:
حالا مختلف عبارتند از: Attrition ،Last Titan Standing ،Hardpoint ،Capture the Flag ،Pilot Hunter و Pilot Hunter. حالت Campaign بسیار شسته رفته است. زیاد بازی نکرده ام اما بد نیست. Respawn تعادل بی نظیری را بین روایت داستان و بخش چند نفره به وجود آورده است. من تا کنون فقط اولین ماموریت را به انجام رسانده ام اما اینطور که مشخص است داستان بسیار خوبی دارد. دوست داشتم بیشتر صحبت کنم اما وارد شدن به یک مسابقه campaign در حال حاضر بسیار مشکل است. اسلحه مورد علاقه من به عنوان Pilot در حال حاضر Carbine با مگسک فلزی به همراه خفه کن است. اسلحه های زیادی الان برای من آزاد نیست. برای تایتان ها من واقعا به توپ 40 میلی متری علاقه فراوانی دارم. حالت “Pilot Hunter” بسیار شبیه به Attrition است فقط Kill هایی که از pilot ها بدست می آورید برای امتیاز کل گروه استفاده می شود. کشتن Grunts و Spectres به شما XP اضافه می کند در حالی که امتیازی برای کل تیم ندارد. این را هم بگویم که از Attrition طولانی تر است.
اینطور که به نظر میرسد استدیو Respawn اسلحه هایی را قرار داده که در وبسایت رسمی وجود ندارد:
در بخش اسلحه های اولیه بله ... یک مورد وجود دارد که در سایت ذکر نشده است. به آن اسلحه تک تیر انداز Kraber-AP می گویند که در level 44 آزاد خواهد شد. این اسلحه اطمینان خاطر حاصل می کند که با یک تیر، یک هدف انسانی از بین خواهد رفت. اسلحه بعدی که نامی از آن برده نشده و ضد Titan هم هست Charge Rifle نام دارد و در level 33 آزاد می شود. این اسلحه یک پرتو از انرژی شلیک می کند که آسیب بسیار زیادی هم دارد و با نگه داشتن شلیک، می توانید آن را شارژ کنید. اسلحه های sidearm همگی در بازی حضور دارند و چیز جدیدی نداریم. Ordnance ها هم همینطور.
آن هیولاهای غول پیکری که در تصاویر شاهد بودیم چطور؟ اول اینکه سوار آنها نمی توان شد (کاربر مذکور اشتباه متوجه شده بود و اعلام کرد که می توان چنین کاری را کرد.در ادامه پست ویرایش شد). FlammenwerferIV می گوید:
اولا من هنوز از Zipline ها استفاده نکرده ام. دوما اینکه موجودات غول آسایی را در نقشه های خاصی مشاهده کرده ام که نام آن مکان را الان به یاد ندارم. آنها بیرون نقشه هستند و نمی توانید با آنها ارتباط داشته باشید.
در آخر نیز نسخه فیزیکی که بدست FlammenwerferIV رسیده است را نگاهی بیندازید:

Titanfall به طور رسمی در 11 مارس برای Xbox One و PC عرضه خواهد شد. نسخه Xbox 360 دو هفته تاخییر دارد.
در این پست نیز 150 تصویر از بازی با کیفیت 1080p را می توانید مشاهده کنید: #9
Dualshockers

44343675905020334918.jpg

به نظر من مایکروسافت در صورت موفق در اومدن این عنوان( که البته موفق خواهد بود صد در صد ) این استدیو رو کاملا در اختیار خودش میگیره.حالا یا استدیو رو میخره یا امتیاز بازی رو.همون کاری که با گیرز کرد با اینم انجام میده.از من گفتن بود حالا ببینید:d

یک لحظه صبر کنید من قبلا شنیده بودم و خود زامپلا گفته بد بازی دارای خط داستانی نخواهد بود الان ولی گفته شد بخش داستانی دارد با این حساب بخش سینگل پلیر هم خواهد داشت؟

یک لحظه صبر کنید من قبلا شنیده بودم و خود زامپلا گفته بد بازی دارای خط داستانی نخواهد بود الان ولی گفته شد بخش داستانی دارد با این حساب بخش سینگل پلیر هم خواهد داشت؟

بخش داستانیش هم انلاینه انگار افلاین نداره کلا.

بخش داستانیش هم انلاینه
همینه که گفتید ... در کنار مسابقات چند نفره داستان هم روایت میشه که شخص مورد نظر هم تعریف و تمجید کرده!
چیزی که می خوام بدونم اینه: مسابقه از دو گروه تشکیل میشه 1- شبه نظامیان 2- ارتش. یک نفر خوب شکست میخوره مسلما. تکلیف داستان چیه؟ مثلا یک جا توی نمایش نامه میاد که ارتش فلان جا رو تسخیر میکنه، بعد بجاش اگر بازیکن های شبه نظامی برنده بشند تکلیف چیه اونوقت؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or