Timesplitters Rewind در حال ساخت برای PS4

• Thread starter Thread starter K3l!0$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

K3l!0$

کاربر سایت
بازی Timesplitters Rewind، یک پروژه ی زنده شده توسط Crytek که توسط طرفداران و سازندگان سابق Free Radical در دست ساخت است، در حال توسعه برای PS4 است.

70804487962434901197.png

در گفت و گویی با CinemaBend مدیر پروژه، Michael Hubicka گفته است: "ما میخواهیم روند ساخت بازی Timesplitters Rewind را برای PS4 شروع کنیم. تنها به خاطر اینکه بسیار اطمینان داریم که کرایتک با اینکار موافقت میکند. ولی ما نمیخواهیم آنها بگویند که موافق هستند و تازه ما شروع به ساخت بکنیم که نصفه ی راه ساخت بازی هستیم و تازه شروع به توسعه اش برای PS4 میکنیم. برای همین ما تصمیم گرفتیم که به خاطر اینکه آنها SDK را برای با این قابلیت به ما منتشر کردند، ما خودمان کار را شروع کنیم و زمانی که آنها بله یا نه شان را به ما گفتند تصمیم بگیریم که چکار بکنیم. فعلا ما پیش میرویم و کارمان را انجام میدهیم. حداقل اش این است که ما آمادگی داریم."

Destructoid متوجه شده است که در صفحه ی Timesplitters Rewind سازندگان به امکان cross-platform بودن بازی بین PS4 و PC اشاره کرده اند ولی این پست چند هفته ای قدیمی است.

ممکن است که این Timesplitters 4 نباشد ولی به نظر میرسد پروژه همان سنت دیوانه گونه ی مولتی پلیرش را حفظ کرده باشد.

منبع: Timesplitters Rewind in development for PS4 | VG24/7

امیدوارم سرانجام این بازی هم مثل Haze نشه.اون بازی همرو نا امید کرد.
اتفاقا همین که پستت رو خوندم دقت کردم چقدر این دو بازی شبیه به هم هستن. برای همین امکان Epic Fail شدن بازی زیاده. اگه برین سایت اصلی بازی (البته با فندق شکن) دو تا ویدیو از گیم پلی بازی هست که خیلی افتضاحن. طرف میگه Pre-Alpha هستن ولی تنها در صورتی بازی نابود نمیشه که اینا فقط برای تست باشن. در هر حال امیدوارم اسم سری رو نابود نکنن:|

من که تو نسخه اول بازی واقعن دیوانه شدم از بس هی می کشتمو چند ثانیه بعد باز همونا از نو متولد می شدن

امیدوارم این نسخه با یاری یکی از بهترین استودیوها یعنی Crytek پر قدرت و عالی بر روی PS4 ظاهر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or