TimeShift

بازی بسیار گرافیک بالا همراه با گیم پلی عالی .
امتیاز من به بازی 9 شایدم 9.5
امتیاز دادن گیم اسپات رو ول کنید که همش کشکه . بهش 6.5 دادن :eek:

مثل ابنکه شما crysis بازی نکردی.دیگه حرفی واسه این بازی نمیزاره...مخصوصا زمانی که رو ویستا گرافیک very high با dx10 بازی کنی اون وقت نمیتونی بازی کنی میشینی به مناظر بازی نگاه میکنی.:laughing:

دوستان میدونن چجوری باید از اینجا رد شد . من در فایل راهنما خوندم که باید یکی از پروانه ها رو شکوند ولی من هرکاری میکنم نمیشکنن . ممنون میشم

2004066470330405892_rs.jpg

دوستان میدونن چجوری باید از اینجا رد شد . من در فایل راهنما خوندم که باید یکی از پروانه ها رو شکوند ولی من هرکاری میکنم نمیشکنن . ممنون میشم
عکستون یه ذره کوچیکه ! ولی اگه اشتباه نکنم اینجا باید تا یکی از پروانه ها میرسید طرف شما صحنه رو متوقف میکردین و میپریدین روش. وقتی روی پروانه پریدین صحنه رو آهسته کنین و تا اون پل شکسته که رسیدین بپرین روی پل و ادامه مسیر رو برین.

نمیدونم والا ! من اینجا رو رد کردم ولی 100% مطمئنم هیچ کدوم از پروانه ها رو نشکوندم ! راستی توی پست قبلی فکر کنم یه جا رو اشتباه کردم ! باید یه ذره مونده که پروانه برسه بهت صحنه رو آهسته کنی ( نه اینکه متوقف کنی ) و وقتی رسید بهت بپری روش و در همون حالت آهسته وقتی رسیدی به پل بپری روی پل. تقریبآ مطمئنم این طوری بود ! حالا بقیه دوستان هم اگه میدونن بگن که منم شکم برطرف بشه.

منم همینطوری که آریا گفت رد کردم یعنی با آهسته کردن زمان. نباید بشکونی پروانه‌ها رو. یعنی اصلا نمیشکنن
با توقف زمان هم نمیشه. اگه زمان رو متوقف کنی و بپری روش وقتی زمان به حالت عادی برگشت چون سرعت چرخش زیاده پرت میشی و میمیری

دوستان میدونن چجوری باید از اینجا رد شد . من در فایل راهنما خوندم که باید یکی از پروانه ها رو شکوند ولی من هرکاری میکنم نمیشکنن .
راه همونه که آریا گفت. اینم نظر یه راهنما:
Use time slow to ride one of the propeller blades to a broken piece of walkway along the cliff.
موفق باشی.

من تو این مرحله موندم فکر می کنم باید بپرم رو رون دستگاه که جعبه ها رو مییاره میپرم رو دستگاه میپرو اما نمیتونم برم تو .
اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا
اینم عکس از جایی که گیر کردم .

http://i18.tinypic.com/81p4w8x.jpg

شما وقتی جعبه از دو طرف باز شد برو داخل جعبه بعد از این کار زمان رو به عقب برگردون .اونوقت با جعبه میری بالا:cheesygri
برای برگشت زمان به عقب میدونی که باید B رو بزنی.;)

این بازیو امروز تموم کردم.جالب بود ولی داستانش بدجوری ابکی بود.گرافیکش احساس میکردم یه حالتی داره..کارتونی بود انگار:laughing:
گرافیک فقط CRYSIS :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or