Tim Sweeney و صحبت در مورد پیشرفت گرافیک و پروژه های Epic

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
Tim Sweeney موسس شرکت Epic و یکی از سازنده های Unreal Engine در کنفرانسی خبری نظر خود را در مورد پیشرفت گرافیکی بازی ها در طی 10 سال آینده اینگونه بیان میکند:

"پیشرفت (گرافیک) با توجه به قانون پیشرفت "مور" ادامه پیدا میکند. ما در 10 سال آینده این امکان را داریم که محیط هایی به وجود بیاریم که با واقعیت تفاوت نداشته باشند. اما این موضوع فقط باعث میشود که تمرکز ما از روی گرافیک به سمت موارد دیگر برود. مواردی مثل به وجود آوردن هوش مصنوعی کاملا انسانی، انیمیشن، هماهنگ کردن صحبت کردن و حرکات لب ها. هنوز قسمت های زیادی در گرافیک وجود دارد که احتمالا تا مدت خیلی زیادی یا تمام زندگیمان به تحقیق احتیاج دارند تا بتوان به واقعیت نزدیگ شد."
TimSweeney.jpg

در قسمت دیگری از این صحبت ها، Sweeney تایید میکند که Epic در حال کار بر روی یک پروژه شوتر AAA در کنار بازی تمام آنلابن PC یعنی Fortnite و چندین پروژه کوچک دیگر است. Sweeney ادامه میدهد که سیاست Epic از ساخت یک بازی AAA بزرگ، به ساخت تعدادی پروژه در همه ابعاد تغییر کرده است:

"نسل قبل بشتر کمپانی مشغول کار برروی ساخت Gears of War 3 متمرکز شده بود. در اوج کار Gears of War 1 حدود 60 نفر کار میکردن که این تعداد در نسخه سوم به بیشتر از 100 نفر رسید. حالا ما مشغول کار بر روی تعدادی بازی با ابعاد متفاوت هستیم. ما در حال ساخت Fortnite که یک بازی آنلاین است، و تجربه مفرحی از مخلوط Minecraft و Left 4 Dead را به وجود میاورد، هستیم. بازی توسط یک تیم 35 نفره در حال ساخت است و قصد نداریم با این بازی در زمینه گرافیک با Call of Duty رقابت کنیم. بازی بیشتر، استایل کار های پیکسار را دارد و از نظر ابعادی کاملا محدود. تنها هدف در ساخت بازی به وجود آوردن یک تجربه جذاب است."

"(همچنین) مشغول ساخت یک بازی AAA شوتر که هنوز تایید نشده، و همینطور ساخت تعدادی پروژه کوچک هستیم که توسط تیم های دو یا سه نفره در حال توسعه هستند، هستیم. این موضوع خیلی جذابیت زیادی دارد، به این دلیل که ما داریم توانایی های شرکت را در همه ابعاد میسنجیم و در حین ساخت موارد جدیدی را یاد میگیریم. ما میخواهیم در ساخت بازی با ابعاد مختلف به درجات بالا برسیم."

Sweeney در مورد بازی AAA شرکت که مدتی قبل آگهی شغلی آن بیرون آمده بود اینگونه توضیح میدهد: "یک عنوان اکشن آنلاین که شامل پیشرفت بازیکن، آیتم ها و customization های زیاد و اقتصاد داینامیک میشود"

Tim Sweeney در ادامه صحبت هایش در مورد اینکه چگونه یازی ها با Unreal Engine 4 ابتدا بر روی PC ساخته، و سپس به دستگاه های دیگر انتقال میابند توضیحاتی را ارائه داد:

"در حال حاضر تمام بازی های ما ابتدا بر روی PC ساخته و سپس همان بازی به کنسول ها منتقل میشود. در مرحله بعد با تغییرات لازم به تبلت ها منتقل، که کنترل مهمترین تفاوتشان است، و در نهایت بازی با تغییرات لازیم بر روی Web اجرا شود. ما در حال حاضر مخطبان بیشتری (بر روی پلتفرم های مختلف) در سراسر دنیا داریم که بازهم در حال افزایش است. کنسول بیشتر معطوف به بازار غرب هستند (آمریکا و اروپا) ولی در کره و چین تقریبا وجود ندارند. جاهایی که نصف بازار بازی های دنیا هستند. بازی که مختص بازی های آنلاین PC هستند. ولی من فکر میکنم که میتوانیم یک بازی بسیازیم که تمام بازار ها و پلتفرم ها را در بر بگیرد."
unreal-engine-4-logo.jpg

در همین حال Enreal Engine 4 که بیشتر از 2 سال است در Epic بر روی آن کار میشود، هم اکنون در اختیار سازنده ها قرار گرفته است و پروژه هایی که از این موتور استفاده میکنند تا آخر 2014 در بازی خواهند بود:

"هدف Unreal Engine 4 نسل بعدی بازی ها است. در حالا حاضر تعداد زیادی بازی AAA و بازی های کوچکتر در سرتاسر دنیال در حال ساخت با استفاده از UE4 هستند. دیدن این بازی ها در پایان مراحل ساختشان برای گیمر ها بسیار جذاب خواهد بود. در حال حاضر اتفاقات بسیار جالبی بر روی کنسول ها و هچنین Free to play در حال افتادن است. پروژه هایی که خیلی چیز ها را در آینده متحول خواهند کرد که من فعلا نمیتوانم بیشتر در موردشان توضیح دهم. تعدادی بازی در مراحل ساخت هستند که چیزهای جالبی را نشان خواهند داد."

Source

آخرین ویرایش:
خوب معلومه موتوری که بازی های لانچ این نسل باهاش درست شدن رو با این موتور های آخر نسل مقایسه می کنی؟
اتفاقا یکی از خوبی های آنریل هم همینه که خیلی خوب رو کنسول ها جواب میده و میشه باهاش گرافیک های شاخی رو کنسول عرضه کرد.
الان شما فرض کن دوتا ماشین دم دستته. یکیش با 9 لیتر بنزین، به سرعت 100 تا میرسه و ادامه میده. اون یکی با 900 لتر بنزین ، به سرعت 1000 تا میرسه. کدوم بهتره؟
منظورم اینه که وقتی لید پلتفرم یک بازی pc هست، سازنده هم میتونه برای یک سیستم بالا، یک گرافیک بالا طراحی کنه و برای موتورش بهترین ها رو فرض کنه.ولی هنر موتور آنریل اینه که برای سیستم های قدیمی و خسته کنسول ها، گرافیکی عرضه می کنه که هنوز آدم از دیدنش لذت می بره.امثال گیرز 3 و بتمن.
به عبارتی آنریل برای کشیدن رس کنسول ها طراحی شده نه برای اورکلاک کردن کامپیوتر ها برای همینه که گرافیکش رو کنسول فوق العادست و رو پی سی معمولیه. دلیلش کم قدرت بودن خود موتور نیست.

مترو هم به خاطر فضاهای بسته و محیط خطیشه که اینطوری به نظر میاد وگرنه گرافیکش چیز خارق العاده ای نیست...

الان همین کرای انجین چند شمارش اومد تو همین نسل؟ همه این بای هایی که ما مثال می زنیم با یک شماره آنریل (3) ساخته شده. اگه آنریل 4 هم همین نسل بیاد می فهمیم کی قوی تره!

همچین گفتی میفهمیم کی قوی تره فکر کردم جنگه! :d

من هم گفتم که قدرت آنریل روی کنسول ها خوبه . ولی موتوری که نمی تونه روی PC کاری کنه به چه درد می خوره .
شما که نمی تونی صورت مسئله رو پاک کنی تا بتونی ثابت کنی انریل قوی تره .

عزیزم دنبال 100 تا دلیل نباش تا ثابت کنی انریل موتور خوبیه . عروس نمی رقصه چون رمین کجه ! :d
این همه بازی امد که نسخه PC خیلی بهتر از کنسول ها بود . اگر موتور U هم این قابلیت رو داشت سازنده های انریل لااقل استفاده میکردن ازش!
الان چه کار کنیم ؟ قدرت یک موتور رو روی PC باید بسنجی یا روی سخت افزار محدود کنسول ها ؟
بعد هم
همه این موتور هایی که من نام بردم از همون اوایل این نسل وجود داشتن . موتور کرایتک که مال 2004 هست فکر کنم .
a4 هم مال اوایل نسل بود
حالا تفاوت ها مشخص میشه . و معلوم میشه که چرا یک شرکت بزرگ میشه .
دایس و کرایتک اسم و رسمشون رو از سر راه نیوردن دوست من .
یک شرکت مثل کرایتک هر سال داره موتورش رو آبدیت میکنه و قدرت مند ترش میکنه و تکنولوژی هایی رو معرفی میکنه که شرکت های دیگه ازش الگو برداری میکنن .
یک شرکت پول پرست هم مثل اپیک روی pc تا سال 2005 هیچ کاری نمی کنه بعد میره سراغ کنسول ها و شروع میکنه پول به جیب میزنه ! و موتورش رو هم آبدیت نمیکنه . البت آبدیت میکنه ها ! 3 رو میکنه 3.40 بعد 3.50 بعد 3.9 و.. ولی نمی دونم چرا این آبدیت ها فقط به درد کنسول ها می خوره !
در باره مترو هم عزیزم این حرف رو نزن . کی میگه به خاطر خطی بودن و... گرافیکش زیباست ؟ تکنولوژی نور پردازیش از هر بازی کنسولی دیگه ای زیبا تره .
جزئیات لباس دشمنان فک بر اندازه
حتی اگر فیزیک انویدیا رو داشته باشی بازی بسیار زیبا تر هم میشه

اینقدر از آنریل بدبخت بد نگید. یه عمری گرافیک خفن داد به خوردمون حالا اینجوری تشکر می کنید؟ اصلا آنریل با موتور کرایتک و فراسبایت قابلمقاسه نیست. اون دوتا برا منظره های بیرونی اند و این منظره های درونی. از اسمش هم مشخصه آنریل یعنی غیر واقعی یعنی بازی های تخیلی. اسلحه های تخیلی ماشین های تخیلی و محیط های تخیلی. اگه این قانونش رو رعایت کنید بازی تون قشنگ می شه ولی اگه بخوای باهاش شوتر اول شخص واقعی بسازی افتضاح از آب در میاد. همه ی بازی های شوتر اول شخص واقعی(مثل moh 2010) تو آنریل خشک و آشغال به نظر می رسند ولی همون شوتر ها به صورت غیر واقعی (Bioshok -Singularity-) خیلی عالی هستند.
مثلا محیط های کم دید و Indoor تو آنریل خیلی خفن اند ولی همین Indoor ها تو موتور کرایتک و فراسبایت لفظ خفن رو ندارند و در حد همون COD می مونند. خودتون متریال های آنریل رو ببینید و نظر بدید. من که به شخصه برای اولین بار متریال های خفن(مثل حرکت بارون روی جسم) رو تو آنریل دیدم. ایراد هاش هم به شرح زیره:
فیزیک مزخرف!!! و غیر واقعیالبته از نظر تکنیکی مشکلی نداره)
Draw Distance خیلی کم.
رنگ بندی واقعا مزخرف
گیم پلی خشک و تکراری تو اکثر بازی ها. یعنی انعطاف پذیری کم.
پارتیکل های واقعا مزخرف.
سنگین بودن اجرای موتور و نیاز به رم خیلی زیاد.
دیر لود شدن تکسچر و ...
که همه ی اینها به دلیل قدرت نمایی سازنده ها تو حجم شیدر هستش. یعنی زیادی رو شیدر ها و متریال ها کار کردند و به معنای واقعی رس کنسول ها رو همون اول نسل کشیدند. کلا کار اپیک همینه. الان هم که آنریل 4 میاد از همه ی تکنیک های شیدر مدل 5 استفاده کرده و جای پیشرفت ننزاشته.
موتور کرایتک و فراسبایت هم از زمانی قدرت نماییشون شروع شد که به منبع مالی EA وصل شدند و پیشرفتشون روزافزون و سریع شد. یعنی به زور پول قدرت دادند بیرون.
من خودم شخصا از آنریل متنفرم و طرفدار EA و انجین هاش هستم. تو هر نسلی یه پله جلوتره.

همچین گفتی میفهمیم کی قوی تره فکر کردم جنگه! :d

من هم گفتم که قدرت آنریل روی کنسول ها خوبه . ولی موتوری که نمی تونه روی PC کاری کنه به چه درد می خوره .
شما که نمی تونی صورت مسئله رو پاک کنی تا بتونی ثابت کنی انریل قوی تره .

عزیزم دنبال 100 تا دلیل نباش تا ثابت کنی انریل موتور خوبیه . عروس نمی رقصه چون رمین کجه ! :d
این همه بازی امد که نسخه PC خیلی بهتر از کنسول ها بود . اگر موتور U هم این قابلیت رو داشت سازنده های انریل لااقل استفاده میکردن ازش!
الان چه کار کنیم ؟ قدرت یک موتور رو روی PC باید بسنجی یا روی سخت افزار محدود کنسول ها ؟
بعد هم
همه این موتور هایی که من نام بردم از همون اوایل این نسل وجود داشتن . موتور کرایتک که مال 2004 هست فکر کنم .
a4 هم مال اوایل نسل بود
حالا تفاوت ها مشخص میشه . و معلوم میشه که چرا یک شرکت بزرگ میشه .
دایس و کرایتک اسم و رسمشون رو از سر راه نیوردن دوست من .
یک شرکت مثل کرایتک هر سال داره موتورش رو آبدیت میکنه و قدرت مند ترش میکنه و تکنولوژی هایی رو معرفی میکنه که شرکت های دیگه ازش الگو برداری میکنن .
یک شرکت پول پرست هم مثل اپیک روی pc تا سال 2005 هیچ کاری نمی کنه بعد میره سراغ کنسول ها و شروع میکنه پول به جیب میزنه ! و موتورش رو هم آبدیت نمیکنه . البت آبدیت میکنه ها ! 3 رو میکنه 3.40 بعد 3.50 بعد 3.9 و.. ولی نمی دونم چرا این آبدیت ها فقط به درد کنسول ها می خوره !
در باره مترو هم عزیزم این حرف رو نزن . کی میگه به خاطر خطی بودن و... گرافیکش زیباست ؟ تکنولوژی نور پردازیش از هر بازی کنسولی دیگه ای زیبا تره .
جزئیات لباس دشمنان فک بر اندازه
حتی اگر فیزیک انویدیا رو داشته باشی بازی بسیار زیبا تر هم میشه
خوب موتوری که برای کنسول ساخته شده به درد کنسول می خوره! موتوری که برای کنسوله چطور انتظار داری رو pc عالی حواب بده؟
مثل اینه که حسین بولت رو تو مسابقه ماراتون ببریم بعد وقتی باخت بگیم این اصلا دویدن بلد نیست!
بابا این موتور برای کنسول هاست در همون زمینه هم کارشو بی نقص انجام میده. بنده هم اصلا به دلیل برای ثابت کردن خوبی این موتور احتیاج ندارم. فقط دیدن یه تریلر از گیرز 3 یا اصلا 2 کافیه...
بعدشم این پست بالایی داره میگه دیگه کرایتک و دایس به منبع پول EA وصل هستن که می تونن... اپیک به عنوان یه استودیو چی کار می خواد بکنه؟
تازه الان کرای انجین 3 و 4 چقدر فرق دارن با هم؟ بعد انریل 3 و 3/5 و 3/9 چقدر فرق دارن؟
شما به شرکت هایی که متای بازیشون هر شماره به علت تکرار و عدم نو آوری داره میاد پایین میگی شرکت خوب بعد اپیک میشه پول پرست؟

من نمی گم کرای انجین و فراست بایت موتور های خوبی نیستن، من میگم باید آنریل رو در محیط خودش دید (کنسول ها) که تو همونا هم درخشیده. کاری که کرای انجین و فراست بایت نتونستن بکنن.
شما داری میگی موتور آنریل اصلا خوب نیست چون رو PC خوب نیست! راستش این منو یاد اون دسته از دوستان می اندازه که تک تک بازی های انحصاری کنسولی که نداشتن رو بد می دونستن.

خوب موتوری که برای کنسول ساخته شده به درد کنسول می خوره! موتوری که برای کنسوله چطور انتظار داری رو pc عالی حواب بده؟
مثل اینه که حسین بولت رو تو مسابقه ماراتون ببریم بعد وقتی باخت بگیم این اصلا دویدن بلد نیست!
بابا این موتور برای کنسول هاست در همون زمینه هم کارشو بی نقص انجام میده. بنده هم اصلا به دلیل برای ثابت کردن خوبی این موتور احتیاج ندارم. فقط دیدن یه تریلر از گیرز 3 یا اصلا 2 کافیه...
بعدشم این پست بالایی داره میگه دیگه کرایتک و دایس به منبع پول EA وصل هستن که می تونن... اپیک به عنوان یه استودیو چی کار می خواد بکنه؟
تازه الان کرای انجین 3 و 4 چقدر فرق دارن با هم؟ بعد انریل 3 و 3/5 و 3/9 چقدر فرق دارن؟
شما به شرکت هایی که متای بازیشون هر شماره به علت تکرار و عدم نو آوری داره میاد پایین میگی شرکت خوب بعد اپیک میشه پول پرست؟

من نمی گم کرای انجین و فراست بایت موتور های خوبی نیستن، من میگم باید آنریل رو در محیط خودش دید (کنسول ها) که تو همونا هم درخشیده. کاری که کرای انجین و فراست بایت نتونستن بکنن.
شما داری میگی موتور آنریل اصلا خوب نیست چون رو PC خوب نیست! راستش این منو یاد اون دسته از دوستان می اندازه که تک تک بازی های انحصاری کنسولی که نداشتن رو بد می دونستن.

اتفاقا هم گرز 1 رو بازی کردم هم 2 و 3 رو و هم بایوک ها رو از اولین شمارشون .
خیلی از بازی هایی که با این موتور ساخته شد رو بازی کردم .
ولی به نظر من موتوری که فقط بتونه روی کنسول ها خوب ظاهر بشه رو نمیشه خوب دونست . اما در مقابل فراست بایت و کرای انجین رو کنسول ها هم خوب درخشیدن .
مگه چنتا بازی وجود داره که گرافیکش از کرایسیس 3 کنسولی یا بتل فیلد 3 کنسولی بیشتر باشه ؟
من و شما در مورد اینکه خوب بودن موتور رو باید در کنسول ها سنجید یا در pc با هم اختلاف داریم .
اختلاف در شماره های کرای انجین واقعا مشهود هست . موتوری که حتی سایه پلک رو روی صورت کاراکتر میتونه رندر کنه مطمئنن بهترین موتور هست .
من هم نمی گم انریل موتور بدیه . ولی این ضعف بزرگیه که روی pc نمی تونه هیچ حرفی بزنه .

به عقیده من قدرت موتور رو در pc میشه سنجید . روی کنسول ها که تکلیف مشخصه . سازنده 2 سال وقت میزاره تا بازیش رو بهتر کنه .
بعد هم من شماره های موتور انریل رو همین طوری گفتم . شاید اشتباه باشه .
موتور انریل یک موتور مولتی هست این رو سازنده هاش گفتن . پس نباید بگیم که مخصوص کنسول ها هست .

ین همه بازی امد که نسخه PC خیلی بهتر از کنسول ها بود . اگر موتور U هم این قابلیت رو داشت سازنده های انریل لااقل استفاده میکردن ازش!
بایوشاک بازی کردی؟ نسخه آخر. برو عکس های نسخه ی کنسولی رو ببین. اگه حالت بد نشد بیا بزن تو گوشم:دی
یا اصلا در مورد یه موتور دیگه. IW Engine. یه عکس از Cod BO ه کنسولی دیدم فکر کردم Cod 2 ه:|

کی گفته آنریل رو pc بده یا برابر کسوله؟ آسمون تا زمین فرق دارند. ولی چون اکثر بازی های آنریلی رو کنسول ساخته می شن باعث شده بازی با گرافیک بالا نداشته باشه ولی چون کرایتک رو pc می سازه و بعد پورت می کنه گرافیکش بیشتر به نظر می رسه. در ضمن وتور کرایتک رو باید استثنا قرار داد چون از نظر تکنیکی غیر قابل تصوره. من هنوز نتونستم درک کنم که چطور برنامه نویس هاش تونستند این قدرت تکنیکی رو پیاده کنند!! واقعا حیرت آوره. ولی نمی شه با آنریل که یه انجین عمومی و محبوبه مقایسه کرد چون ادیتور های آنریل اونقدر ساده ست که همه می تونند همه ی ایده ها شون رو پیاده کنند و با یه کلید ساده به کنسول پرت کنند با شرایطی که افت کیفیت پیش نیاد.
آنریل هم نه ضعیفه و نه پیر شده. همین آنچارتد 3 در بهترین محیطش(بیابون) یه چیزی تو مایه های محیط بیابونی آنریل تورنتمنته و حتی من فکر می کردم با آنریل اینجین 3 ساختنش!!!

یا اصلا در مورد یه موتور دیگه. IW Engine. یه عکس از Cod BO ه کنسولی دیدم فکر کردم Cod 2 ه
تو نسخه ی ps3 بازی کردم نظرم با تو یکیه ولی وقتی رو x360 بازی کردم نظرم عوض شد!!! یه نسل رفت جلوتر.

کی گفته آنریل رو pc بده یا برابر کسوله؟ آسمون تا زمین فرق دارند. ولی چون اکثر بازی های آنریلی رو کنسول ساخته می شن باعث شده بازی با گرافیک بالا نداشته باشه ولی چون کرایتک رو pc می سازه و بعد پورت می کنه گرافیکش بیشتر به نظر می رسه. در ضمن وتور کرایتک رو باید استثنا قرار داد چون از نظر تکنیکی غیر قابل تصوره. من هنوز نتونستم درک کنم که چطور برنامه نویس هاش تونستند این قدرت تکنیکی رو پیاده کنند!! واقعا حیرت آوره. ولی نمی شه با آنریل که یه انجین عمومی و محبوبه مقایسه کرد چون ادیتور های آنریل اونقدر ساده ست که همه می تونند همه ی ایده ها شون رو پیاده کنند و با یه کلید ساده به کنسول پرت کنند با شرایطی که افت کیفیت پیش نیاد.
آنریل هم نه ضعیفه و نه پیر شده. همین آنچارتد 3 در بهترین محیطش(بیابون) یه چیزی تو مایه های محیط بیابونی آنریل تورنتمنته و حتی من فکر می کردم با آنریل اینجین 3 ساختنش!!!

تو نسخه ی ps3 بازی کردم نظرم با تو یکیه ولی وقتی رو x360 بازی کردم نظرم عوض شد!!! یه نسل رفت جلوتر.

کلا xbox360 یک نسل از ps3 جلوتره:)

پسر توی تایپکی میرم همش ساز مخالف و کوبیدن سازنده بازی یا بازیاب یا کمپانی عجب باور کن بچه های بازی سنتر (اونایی زیاد میدوننبه اصطلاح) میتونن یه موتور بنویسن که همه اینا رو بزار جیب بفل من ایمان دارم با همه مهندس های مخالف گرافیک انریل و این اپیک

UE خیلی خوب بود توی این نسل. ولی اون مشکل Texture Loading رو حتماً باید حل کنن. روی مخ ترین بخش بازی‌هایی که از UE استفاده می‌کنن همین هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or