Tim Sweeney و صحبت در مورد پیشرفت گرافیک و پروژه های Epic

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
Tim Sweeney موسس شرکت Epic و یکی از سازنده های Unreal Engine در کنفرانسی خبری نظر خود را در مورد پیشرفت گرافیکی بازی ها در طی 10 سال آینده اینگونه بیان میکند:

"پیشرفت (گرافیک) با توجه به قانون پیشرفت "مور" ادامه پیدا میکند. ما در 10 سال آینده این امکان را داریم که محیط هایی به وجود بیاریم که با واقعیت تفاوت نداشته باشند. اما این موضوع فقط باعث میشود که تمرکز ما از روی گرافیک به سمت موارد دیگر برود. مواردی مثل به وجود آوردن هوش مصنوعی کاملا انسانی، انیمیشن، هماهنگ کردن صحبت کردن و حرکات لب ها. هنوز قسمت های زیادی در گرافیک وجود دارد که احتمالا تا مدت خیلی زیادی یا تمام زندگیمان به تحقیق احتیاج دارند تا بتوان به واقعیت نزدیگ شد."
TimSweeney.jpg

در قسمت دیگری از این صحبت ها، Sweeney تایید میکند که Epic در حال کار بر روی یک پروژه شوتر AAA در کنار بازی تمام آنلابن PC یعنی Fortnite و چندین پروژه کوچک دیگر است. Sweeney ادامه میدهد که سیاست Epic از ساخت یک بازی AAA بزرگ، به ساخت تعدادی پروژه در همه ابعاد تغییر کرده است:

"نسل قبل بشتر کمپانی مشغول کار برروی ساخت Gears of War 3 متمرکز شده بود. در اوج کار Gears of War 1 حدود 60 نفر کار میکردن که این تعداد در نسخه سوم به بیشتر از 100 نفر رسید. حالا ما مشغول کار بر روی تعدادی بازی با ابعاد متفاوت هستیم. ما در حال ساخت Fortnite که یک بازی آنلاین است، و تجربه مفرحی از مخلوط Minecraft و Left 4 Dead را به وجود میاورد، هستیم. بازی توسط یک تیم 35 نفره در حال ساخت است و قصد نداریم با این بازی در زمینه گرافیک با Call of Duty رقابت کنیم. بازی بیشتر، استایل کار های پیکسار را دارد و از نظر ابعادی کاملا محدود. تنها هدف در ساخت بازی به وجود آوردن یک تجربه جذاب است."

"(همچنین) مشغول ساخت یک بازی AAA شوتر که هنوز تایید نشده، و همینطور ساخت تعدادی پروژه کوچک هستیم که توسط تیم های دو یا سه نفره در حال توسعه هستند، هستیم. این موضوع خیلی جذابیت زیادی دارد، به این دلیل که ما داریم توانایی های شرکت را در همه ابعاد میسنجیم و در حین ساخت موارد جدیدی را یاد میگیریم. ما میخواهیم در ساخت بازی با ابعاد مختلف به درجات بالا برسیم."

Sweeney در مورد بازی AAA شرکت که مدتی قبل آگهی شغلی آن بیرون آمده بود اینگونه توضیح میدهد: "یک عنوان اکشن آنلاین که شامل پیشرفت بازیکن، آیتم ها و customization های زیاد و اقتصاد داینامیک میشود"

Tim Sweeney در ادامه صحبت هایش در مورد اینکه چگونه یازی ها با Unreal Engine 4 ابتدا بر روی PC ساخته، و سپس به دستگاه های دیگر انتقال میابند توضیحاتی را ارائه داد:

"در حال حاضر تمام بازی های ما ابتدا بر روی PC ساخته و سپس همان بازی به کنسول ها منتقل میشود. در مرحله بعد با تغییرات لازم به تبلت ها منتقل، که کنترل مهمترین تفاوتشان است، و در نهایت بازی با تغییرات لازیم بر روی Web اجرا شود. ما در حال حاضر مخطبان بیشتری (بر روی پلتفرم های مختلف) در سراسر دنیا داریم که بازهم در حال افزایش است. کنسول بیشتر معطوف به بازار غرب هستند (آمریکا و اروپا) ولی در کره و چین تقریبا وجود ندارند. جاهایی که نصف بازار بازی های دنیا هستند. بازی که مختص بازی های آنلاین PC هستند. ولی من فکر میکنم که میتوانیم یک بازی بسیازیم که تمام بازار ها و پلتفرم ها را در بر بگیرد."
unreal-engine-4-logo.jpg

در همین حال Enreal Engine 4 که بیشتر از 2 سال است در Epic بر روی آن کار میشود، هم اکنون در اختیار سازنده ها قرار گرفته است و پروژه هایی که از این موتور استفاده میکنند تا آخر 2014 در بازی خواهند بود:

"هدف Unreal Engine 4 نسل بعدی بازی ها است. در حالا حاضر تعداد زیادی بازی AAA و بازی های کوچکتر در سرتاسر دنیال در حال ساخت با استفاده از UE4 هستند. دیدن این بازی ها در پایان مراحل ساختشان برای گیمر ها بسیار جذاب خواهد بود. در حال حاضر اتفاقات بسیار جالبی بر روی کنسول ها و هچنین Free to play در حال افتادن است. پروژه هایی که خیلی چیز ها را در آینده متحول خواهند کرد که من فعلا نمیتوانم بیشتر در موردشان توضیح دهم. تعدادی بازی در مراحل ساخت هستند که چیزهای جالبی را نشان خواهند داد."

Source

آخرین ویرایش:
موتور شماره 3 شون که خیلی حال به هم زن بود . موتوری که نتونه از پیشرفت های pc استفاده کنه به درد نمی خوره .
برای نسل بعد هم فکر کنم مثل همین نسل بشه . تعداد شرکت هایی که از ue4 استفاده می کنن زیاد هست ولی خوب کیفیت این موتور در برابر ce , a4 engine , frostbite 2 حرفی برای گفتن نداشته باشه ;;)

در حال ساخت Fortnite که یک بازی آنلاین است، و تجربه مفرحی از مخلوط Minecraft و Left 4 Dead را به وجود میاورد، هستیم. بازی توسط یک تیم 35 نفره در حال ساخت است
2017 انشالله، اره؟

اینو واقعا خوب اومد:
بازی توسط یک تیم 35 نفره در حال ساخت است و قصد نداریم با این بازی در زمینه گرافیک با Call of Duty رقابت کنیم
بازی با گرافیک بالا قحط بود؟!!!!

موتور شماره 3 شون که خیلی حال به هم زن بود . موتوری که نتونه از پیشرفت های pc استفاده کنه به درد نمی خوره .
برای نسل بعد هم فکر کنم مثل همین نسل بشه . تعداد شرکت هایی که از ue4 استفاده می کنن زیاد هست ولی خوب کیفیت این موتور در برابر ce , a4 engine , frostbite 2 حرفی برای گفتن نداشته باشه ;;)
جدی میگی؟؟
چندتا از بهترین بازی های نسل قبل با این موتور ساخته شدن
بهترین هاشون از نظر گرافیکی گیرز و بتمن هستن که جز بهترین گرافیک های نسل حساب میشن

عکسش رو ندارم پس خودشو می نوسم:
Please Kill Yourself

فقط خدا کنه دیگه این اپیک بازی انحصاری اونم برای مایکرو نسازه، حیف این همه پتانسیل این استودیوهای داخلیش که بروی یک کنسول عرضه میشه.
اگه استودیوی انحصاری مایکرو بود این حرف رو نمیزدم. هنوز هم که هنوزه تو کف این GeOW ها هستم. البته یکش رو با PC بازی کردم!

جدی میگی؟؟
چندتا از بهترین بازی های نسل قبل با این موتور ساخته شدن
بهترین هاشون از نظر گرافیکی گیرز و بتمن هستن که جز بهترین گرافیک های نسل حساب میشن

گیرز . بتمن ! اگه اینها بهترین گرافیک این نسل هستند . پس لابد بازی هایی مثل سری کرایسییس و مترو و بتل فیلد 3 و این مدال آخریه بازی های نسل بعدی هستند !
من آخرین ورژن بایوشک رو pc بازی کردم . اصلا گرافیک جزابی نداشت . خیلی ضعیف بود

عکسش رو ندارم پس خودشو می نوسم:
Please Kill Yourself

شما یه نگاهی به بازی های با گرافیک زیاد بندازید منظور منو متوجه میشید .

گیرز . بتمن ! اگه اینها بهترین گرافیک این نسل هستند . پس لابد بازی هایی مثل سری کرایسییس و مترو و بتل فیلد 3 و این مدال آخریه بازی های نسل بعدی هستند !
من آخرین ورژن بایوشک رو pc بازی کردم . اصلا گرافیک جزابی نداشت . خیلی ضعیف بود
شما یه نگاهی به بازی های با گرافیک زیاد بندازید منظور منو متوجه میشید .
عزیزم یه جوری به این موتور توهین کردی انگار بدترین موتور بازی سازی تاریخ بود! یعنی شما میگی آنریل بازی با گرفیک نداشت؟ همین گیرز و بتمن گرافیکشون مگه بد بود یا کم و کاستی داشت که میگین موتورش حال به هم زن بوده؟ کرایسیس و بتل که همه زورشون رو روگرافیک گذاشته بودن. مترو هم که اصلا تو این بحث وارد نیست. شما بیا گرافیک همین بازی هایی که مثال زدی رو کنسول مقایسه کن، به قدرت آنریل پی می بری.
استودیو هایی مثل اپیک هستن که می تونن از قدرت این موتور درست استفاده کنن وگرنه سازنده Sniper هم موتور کرای انجین رو داشت ولی باهاش چی ساخت؟

عزیزم یه جوری به این موتور توهین کردی انگار بدترین موتور بازی سازی تاریخ بود! یعنی شما میگی آنریل بازی با گرفیک نداشت؟ همین گیرز و بتمن گرافیکشون مگه بد بود یا کم و کاستی داشت که میگین موتورش حال به هم زن بوده؟ کرایسیس و بتل که همه زورشون رو روگرافیک گذاشته بودن. مترو هم که اصلا تو این بحث وارد نیست. شما بیا گرافیک همین بازی هایی که مثال زدی رو کنسول مقایسه کن، به قدرت آنریل پی می بری.
استودیو هایی مثل اپیک هستن که می تونن از قدرت این موتور درست استفاده کنن وگرنه سازنده Sniper هم موتور کرای انجین رو داشت ولی باهاش چی ساخت؟

ااا زرنگی ؟ :d
چرا رو کنسول مقایسه کنیم ولی روی pc مقایسه نکنیم ؟
اتفاقا به نظر من قدرت یک موتور زمانی مشخص میشه که محدودیت سخت افزاری وجود نداشته باشه . وگرنه اگر بخوایم روی کنسول ها مقایسه کنیم حرف شما درسته . موتور خوبیه . بنده هم عرض کردم روی pc هیچ حرفی برای گفتن نداره .
شما بیا روی pc مقایسه کنیم .
وقتی من دارم گرافیک بتل فیلد و کرایسیس رو روی pc میبینم که دیگه نمی تونم واقعیت رو انکار کنم .
شما به ورژن های مختلفی که از بازی مدال افتخار منتشر شد دقت داشتی ؟
اون ورژن هایی که از موتور ue استفاده کردن رو بزار کناره این ورژن آخریه که از موتور fb استفاده کرد . ببین چه تفاوتی دارن با هم .
بعد کی میگه مترو اصلا حساب نمیشه ؟ موتور A4 یکی از بهترین ها بود به نظر من . گرافیک مترو روی PC خیلی خوفناک میزد ! :d

موتور کرایتک هم قوی هست ولی وقتی بیوفته دست یه عده بی سواد کاریش نمی شه کرد . الان این NFS آخریه رو نگاه کن .
ولی عملا UE روی PC هیچی نبود . مخصوصا در این 3 سال اخیر

ااا زرنگی ؟ :d
چرا رو کنسول مقایسه کنیم ولی روی pc مقایسه نکنیم ؟
اتفاقا به نظر من قدرت یک موتور زمانی مشخص میشه که محدودیت سخت افزاری وجود نداشته باشه . وگرنه اگر بخوایم روی کنسول ها مقایسه کنیم حرف شما درسته . موتور خوبیه . بنده هم عرض کردم روی pc هیچ حرفی برای گفتن نداره .
شما بیا روی pc مقایسه کنیم .
وقتی من دارم گرافیک بتل فیلد و کرایسیس رو روی pc میبینم که دیگه نمی تونم واقعیت رو انکار کنم .
شما به ورژن های مختلفی که از بازی مدال افتخار منتشر شد دقت داشتی ؟
اون ورژن هایی که از موتور ue استفاده کردن رو بزار کناره این ورژن آخریه که از موتور fb استفاده کرد . ببین چه تفاوتی دارن با هم .
بعد کی میگه مترو اصلا حساب نمیشه ؟ موتور A4 یکی از بهترین ها بود به نظر من . گرافیک مترو روی PC خیلی خوفناک میزد ! :d

موتور کرایتک هم قوی هست ولی وقتی بیوفته دست یه عده بی سواد کاریش نمی شه کرد . الان این NFS آخریه رو نگاه کن .
ولی عملا UE روی PC هیچی نبود . مخصوصا در این 3 سال اخیر
خوب معلومه موتوری که بازی های لانچ این نسل باهاش درست شدن رو با این موتور های آخر نسل مقایسه می کنی؟
اتفاقا یکی از خوبی های آنریل هم همینه که خیلی خوب رو کنسول ها جواب میده و میشه باهاش گرافیک های شاخی رو کنسول عرضه کرد.
الان شما فرض کن دوتا ماشین دم دستته. یکیش با 9 لیتر بنزین، به سرعت 100 تا میرسه و ادامه میده. اون یکی با 900 لتر بنزین ، به سرعت 1000 تا میرسه. کدوم بهتره؟
منظورم اینه که وقتی لید پلتفرم یک بازی pc هست، سازنده هم میتونه برای یک سیستم بالا، یک گرافیک بالا طراحی کنه و برای موتورش بهترین ها رو فرض کنه.ولی هنر موتور آنریل اینه که برای سیستم های قدیمی و خسته کنسول ها، گرافیکی عرضه می کنه که هنوز آدم از دیدنش لذت می بره.امثال گیرز 3 و بتمن.
به عبارتی آنریل برای کشیدن رس کنسول ها طراحی شده نه برای اورکلاک کردن کامپیوتر ها برای همینه که گرافیکش رو کنسول فوق العادست و رو پی سی معمولیه. دلیلش کم قدرت بودن خود موتور نیست.

مترو هم به خاطر فضاهای بسته و محیط خطیشه که اینطوری به نظر میاد وگرنه گرافیکش چیز خارق العاده ای نیست...

الان همین کرای انجین چند شمارش اومد تو همین نسل؟ همه این بای هایی که ما مثال می زنیم با یک شماره آنریل (3) ساخته شده. اگه آنریل 4 هم همین نسل بیاد می فهمیم کی قوی تره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or