THQ Nordic از ساخت Saints Row جدید و استدیوی سازنده Dead Island 2 رونمایی کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
https___pbs.twimg.com_media_EB5-3C0XkAIKnDK_format=png&name=medium.jpg
خلاصه گرازش THQ Nordic :

Volition سخت در حال ساخت Saints Row جدید هستش
Dambuster Studios سازنده Homefront: The Revolution وظیفه ساخت Dead Island 2 رو به عهده گرفته
استدویی کوچیک Fishlabs در حال ساخت یک IP جدیده
پارسال سری قدیمی TimeSplitters رو Deepsilver خرید الان یکی از طراح های اصلی سری رو اوردن تا این سری رو هم احیا کنن

آخرین ویرایش:
واقعا نمیدونم چی بگم انقد خوشحال شدم از این خبر :D این کامیونیتی منیجرشون Idol Ninja همش میگفت استودیو Volition در حال ساخت بازی جدیدیه ولی هیچ وقت نگفت نسخه جدید SRعه انقد که من ناامید شدم :D دیروز توی دیسکورد یه سری چیز دیگه هم در مورد بازیشون گفت:
در مقایسه با بازیای قبلیشون کارای خیلی بزرگتر و خارق‌العاده‌تری دارن انجام میدن پس اینکه این بازی مث Darksiders جدید AA شده باشه متنفیه.
البته گفت یه سری تغییراتی هم دادن که واکنش‌ فن‌ها نسبت بهش ترسناک به نظر میاد واسش و احتمال داره یه سری خوششون نیاد.

واقعا نمیدونم چی بگم انقد خوشحال شدم از این خبر :D این کامیونیتی منیجرشون Idol Ninja همش میگفت استودیو Volition در حال ساخت بازی جدیدیه ولی هیچ وقت نگفت نسخه جدید SRعه انقد که من ناامید شدم :D دیروز توی دیسکورد یه سری چیز دیگه هم در مورد بازیشون گفت:
در مقایسه با بازیای قبلیشون کارای خیلی بزرگتر و خارق‌العاده‌تری دارن انجام میدن پس اینکه این بازی مث Darksiders جدید AA شده باشه متنفیه.
البته گفت یه سری تغییراتی هم دادن که واکنش‌ فن‌ها نسبت بهش ترسناک به نظر میاد واسش و احتمال داره یه سری خوششون نیاد.
فکر کنم بشه حدس زد اون تغییرات چیا هستن...امیدوارم اونا نباشن چیزی که فکرش رو میکنم

• Like
Reactions: kamyy
فکر کنم بشه حدس زد اون تغییرات چیا هستن...امیدوارم اونا نباشن چیزی که فکرش رو میکنم
من احتمال میدم گیم‌پلی بازی نسبت به نسخه‌ ۴ و ۳ کاملا متفاوت شده باشه و بیشتر به سمت واقع‌گرایانه‌شدن و دو نسخه‌ ابتدایی سری رفته باشه.

• Like
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or